- 23 Ağustos 2015
- 160
- 41
- 31
- Konu Sahibi burcus0105
Ben tup bebek istyrm ama doktr ne dicek bkalm
tüp bebeğe başlayacak mısın yoksa yine aşılama mı düşünüyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüp bebeğe başlayacak mısın yoksa yine aşılama mı düşünüyosun
hayırlısı olsun hakkında canım benimBen tup bebek istyrm ama doktr ne dicek bkalm
Bekliyorum birisi olumlu sonuc yazsin diye... her mesajda uyari geliyor tek tek okuyorum. Uzulmeyin demeye hakkim yok cunku Bende yasadim elde degil. Minicik bebeklerim daha nokta kadarlar ama Rabbim onlar varken edilen duayi kabul edermis. Insallah hayirlisiyla tum isteyenlere nasip eder... sabirli olmaktan duadan baska care yok malesef ...
Evet canım kısmet değilmiş demekki Hayırlısı olsun inşallah bi gün bize de nasip olur inşallah güzel haberler vermek. Senin de aşılamaydı demi canımKızlar malesef negatif yine negatif alistim artık 2.71cikti sağlık ocağında geçen ay yaptrdigimdada bu değerlere yakındı umutlanmistm özel hastaneye gttm 0.01 di aynı gün :) kısmet deglmis demekki
Evet canm ilk asilamamdiEvet canım kısmet değilmiş demekki Hayırlısı olsun inşallah bi gün bize de nasip olur inşallah güzel haberler vermek. Senin de aşılamaydı demi canım
Test sonucunu yaz canm inş hamilesindirMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu sayfayı yeni gördüm.rabbim hepimizin bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmadan en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. pcosluyum 29 ağustosta 2. Aşılamam yapıldı bugün 13.günüm sabah kan tahlili yaptırıcam heycandan uykum kaçtı..burcus0105 burda yazdıklarını tek tek okudum bana gerçekten ümit oldun.senin yaşadığın gibi kan falan gelmedi akıntı ve sıcaktan bunalıp 5 dk sonra üşümek dışında bişey yaşamıyorum.bide geçen hafta karnımda sıvı birikmesi oluştu taş gibi ve çok şiş bir karnım oldu birden,dr'um bu durum gebe kalmanı kolaylaştırır dedi(aşılama için en fazla %15 ihtimal veren dr çok ümitliyim dedi) ama yine de test yaptırmaya korkuyorum belirti yaşamadığım için,ilaç olarak crinone ve clexane 4000 kullanıyorum. Desteğiniz için çok teşekkür ederim :)
canımm üzülme sakınnn ama bişey dicem hastalanmazsan yeniden test yaptırmalıısn bence çünkü sen kan testini çok erken bi zaaman da yaptırdın 10. gün çok erkenKızlar malesef negatif yine negatif alistim artık 2.71cikti sağlık ocağında geçen ay yaptrdigimdada bu değerlere yakındı umutlanmistm özel hastaneye gttm 0.01 di aynı gün :) kısmet deglmis demekki
aminn canım sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini burcu bişey sorucam sana ya göğüslerinde şişlik ve ağrı var mıydı benim adet olacakmışım gibi göğüslerim şiş ve ağrıyo iki günden beriBekliyorum birisi olumlu sonuc yazsin diye... her mesajda uyari geliyor tek tek okuyorum. Uzulmeyin demeye hakkim yok cunku Bende yasadim elde degil. Minicik bebeklerim daha nokta kadarlar ama Rabbim onlar varken edilen duayi kabul edermis. Insallah hayirlisiyla tum isteyenlere nasip eder... sabirli olmaktan duadan baska care yok malesef ...
test yaptırdın mı canım ? sonucun ne zaman belli olur öğrenince yaz inşallah pozitif haberler verirsin bizeMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu sayfayı yeni gördüm.rabbim hepimizin bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmadan en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. pcosluyum 29 ağustosta 2. Aşılamam yapıldı bugün 13.günüm sabah kan tahlili yaptırıcam heycandan uykum kaçtı..burcus0105 burda yazdıklarını tek tek okudum bana gerçekten ümit oldun.senin yaşadığın gibi kan falan gelmedi akıntı ve sıcaktan bunalıp 5 dk sonra üşümek dışında bişey yaşamıyorum.bide geçen hafta karnımda sıvı birikmesi oluştu taş gibi ve çok şiş bir karnım oldu birden,dr'um bu durum gebe kalmanı kolaylaştırır dedi(aşılama için en fazla %15 ihtimal veren dr çok ümitliyim dedi) ama yine de test yaptırmaya korkuyorum belirti yaşamadığım için,ilaç olarak crinone ve clexane 4000 kullanıyorum. Desteğiniz için çok teşekkür ederim :)
Yok Cnm bi belirtim.. sadece fazla uykuluyum cabuk yoruluyorum o kadar..Amin..Hayırlısıni versin rabbim hepimize.sen nasılsın canm belirtiler başladimi
Cnm iki hafta olduysa git bi kan testi ver ins.olumludur hadi Haber et EMI:))kızlar tek test yaptırmayan ben mi kaldım şuanda başka var mı bugün tam iki hafta oldu göğüslerimde ki ağrı ve şişlikten başka birsıkıntım yok
Ewt vardi canim . Ben umutluyum senden hadi bakalim :))aminn canım sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini burcu bişey sorucam sana ya göğüslerinde şişlik ve ağrı var mıydı benim adet olacakmışım gibi göğüslerim şiş ve ağrıyo iki günden beri
Canim Insallah olumlu sonuc alirsin. Banada bicok kisi Umut olmustu Bende birilerine olabiliyorsam ne mutlu... Boyle gunlerde insan surekli arastiriyor bakiyor psikolojiyi etkiliyor yasayanlarin anlattiklari. Bence PSO engel deil sadece zorluyor hepsi bu... umudunu yitirme olurmuMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu sayfayı yeni gördüm.rabbim hepimizin bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmadan en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. pcosluyum 29 ağustosta 2. Aşılamam yapıldı bugün 13.günüm sabah kan tahlili yaptırıcam heycandan uykum kaçtı..burcus0105 burda yazdıklarını tek tek okudum bana gerçekten ümit oldun.senin yaşadığın gibi kan falan gelmedi akıntı ve sıcaktan bunalıp 5 dk sonra üşümek dışında bişey yaşamıyorum.bide geçen hafta karnımda sıvı birikmesi oluştu taş gibi ve çok şiş bir karnım oldu birden,dr'um bu durum gebe kalmanı kolaylaştırır dedi(aşılama için en fazla %15 ihtimal veren dr çok ümitliyim dedi) ama yine de test yaptırmaya korkuyorum belirti yaşamadığım için,ilaç olarak crinone ve clexane 4000 kullanıyorum. Desteğiniz için çok teşekkür ederim :)
test yaptırdın mı canım ? sonucun ne zaman belli olur öğrenince yaz inşallah pozitif haberler verirsin bize
Oyyy cooookkk sevindim canim masallahhh :)))) inan yalniz ben oldum diye uzulmustum mutlu ettin beni kesin ikiz senin bebisler gor bak :)) Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Insallah tekrar hayirli Olsun. Darisi diger dostlara Insallah...Evet canım yaptırdım.292 çıktı yani pozitif çok tuhaf bi his.. şu cuma saatin de rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) :) tüm dualarınızı kabul etsin
Oyyy cooookkk sevindim canim masallahhh :)))) inan yalniz ben oldum diye uzulmustum mutlu ettin beni kesin ikiz senin bebisler gor bak :)) Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Insallah tekrar hayirli Olsun. Darisi diger dostlara Insallah...