Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

Anladım ozman 13.gün 50 12. Gün 25 11.gün 12 10. Gün 6 falanmis senn.buarada asilamanin yapıldığı günü 1. Gün olarak saydin demi.
Ben ilk günüde saymazsam aslında 9. Gün yapmış oluyorum testi gerçekten çok erken yapmisim.sende o günlerde yapsan negatif gorecektin.boşa umutlaniyorum belki ama.ihtalde yok değil :p

Buarada 14. Gün kaç çıktı değeriniz zeynep burcu ordan kendime pay cikarmaya caloscam 10. Günümüzü hesaplayim tahmini:) benim 2.71 çıktı 10. Günde

Canım aşılamanın olduğu günü saymazsak 13. Gün 292.7 çıktı 14.gün 579.2 çıktı 1 günde nerdeyse iki kat artış olmuş benimde çoğul gebelik ihtimali varmış ..karnımdan kese henüz görünmedi doktor sıkıntı yaşamayalım diye alttan da bakmak istemedi perşembe günü nasipse keseyi gördükten sonra belli olucak..

burcus0105 burcus0105 canım çok büyük geçmiş olsun nasılsın şimdi ?

Ben ilk günüde saymazsam aslında 9. Gün yapmış oluyorum testi gerçekten çok erken yapmisim.sende o günlerde yapsan negatif gorecektin.boşa umutlaniyorum belki ama.ihtalde yok değil :p
merve ben sana diyorum erken yaptırdın diye hoş ben bekledim de noldu negatifi duymak mı iyi duymamak mı bilmiyorum

Iyi sayilirim kizlar az var kanama ama oncekine gore daha iyiyim... hastanedeyim hala dualarinizi eksik etmeyin

Selam arkadaslar
Eve geldim cunku hastanede Cok bunaldim Rabbim kimseyi kotu sebeple dusurmesn bi doguma gidelim ins. Kanamam hala var ama lekelenme gibi... kese var henuz ici gozukmuyor. Betam 16bin olmasina ragmen mide bulantim yok. Boyle giderse bayramdan sonra bakacak ins. Kalp atisi duyarm bisey olmamistir bebislerime... dualarinizi eksik etmeyin RabBm hepinizden razi olsun

Kizlar Merhaba ben de 3 cu aşılamam i yaptırdım pazartesi günü yaptırdım diğer aşılama da 30 40 dk yatıp çıkmıştır ağrım falan yoktu bu kez çok kötü ağrım oldu oluyorum sandım ve 4 5 saat hastanede yattım serum taktırdı Dr çok fenaydi inşallah olumlu şeyler olur Dr m ağrılar iidir diyor ama bakalım Rabbim hepimize bebiş ler nasip etsin bu kez ben sanki olcak gibi hissedyrm ve hamileymis gibi bebis varmış gibi göbeğimle konuşuyorum Rabbim inşallah yüzümüze bakar ayin 28 de gel test yapcZ dedi bana da dua edin lutfen

Kizlar Merhaba ben de 3 cu aşılamam i yaptırdım pazartesi günü yaptırdım diğer aşılama da 30 40 dk yatıp çıkmıştır ağrım falan yoktu bu kez çok kötü ağrım oldu oluyorum sandım ve 4 5 saat hastanede yattım serum taktırdı Dr çok fenaydi inşallah olumlu şeyler olur Dr m ağrılar iidir diyor ama bakalım Rabbim hepimize bebiş ler nasip etsin bu kez ben sanki olcak gibi hissedyrm ve hamileymis gibi bebis varmış gibi göbeğimle konuşuyorum Rabbim inşallah yüzümüze bakar ayin 28 de gel test yapcZ dedi bana da dua edin lutfen

Merhaba dualarımız birbirimiz için inşallah olucak kötüyü düşünme..ben işlemden sonra hastanede 1 saat yatmıştım sonra evde uzandım fazla ağrım olmadı ama 1 hafta sonra sıvı birikmesi oldu o zaman ağrım vardı.. Bide çok fazla yorma kendini hayırlısıyla nasip edicek rabbim..

Kızlar şimdi geldim doktordan.Bugün iğnenin 9. günüydü, bir sürü yumurta olmuşmuş ama İki tanesi istediğimiz boyuta gelmiş,bu akşam bi tane daha 350 lilik puregon vurul dedi.Yarın sabah 9 da son kontrol var.Cumartesi akşamüstü aşılamayı yaparız, hatta pazarteside yaparız dedi.İki kez olabiliyor mu şaşırdım doğrusu :)

Kızlar şimdi geldim doktordan.Bugün iğnenin 9. günüydü, bir sürü yumurta olmuşmuş ama İki tanesi istediğimiz boyuta gelmiş,bu akşam bi tane daha 350 lilik puregon vurul dedi.Yarın sabah 9 da son kontrol var.Cumartesi akşamüstü aşılamayı yaparız, hatta pazarteside yaparız dedi.İki kez olabiliyor mu şaşırdım doğrusu :)
Bende sasirdim :)) asilamadan sonra 3gun beraber ol sonra gun asiri ol demislerdi banada ama iki kez yapildigini bilmiyordum. Hakkinda hayirlsi olsun cnm ins. Bebis olur :))

X