- Konu Sahibi burcus0105
Canm üzülme hayırlısı olsun ben adet olmadım salı günü olmam gerekiyo benmde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun canm.iyi dusun iyi olsun aklına kötü olumsuzsuz şeyler getrme.rabbim buyuk.Yatiyorum iste bekliyorum bakalm istiraat Verdi tek care dua
Anladım ozman 13.gün 50 12. Gün 25 11.gün 12 10. Gün 6 falanmis senn.buarada asilamanin yapıldığı günü 1. Gün olarak saydin demi.Cnm benim 102.05 cikti. Ikizya cogaliyor suandada 16bin
Ben ilk günüde saymazsam aslında 9. Gün yapmış oluyorum testi gerçekten çok erken yapmisim.sende o günlerde yapsan negatif gorecektin.boşa umutlaniyorum belki ama.ihtalde yok değilAnladım ozman 13.gün 50 12. Gün 25 11.gün 12 10. Gün 6 falanmis senn.buarada asilamanin yapıldığı günü 1. Gün olarak saydin demi.
Buarada 14. Gün kaç çıktı değeriniz zeynep burcu ordan kendime pay cikarmaya caloscam 10. Günümüzü hesaplayim tahmini:) benim 2.71 çıktı 10. Günde
burcu geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsunBu arada kanamam var hastanede yatiyorum dua edin dusuk riskim var (
merve ben sana diyorum erken yaptırdın diye hoş ben bekledim de noldu negatifi duymak mı iyi duymamak mı bilmiyorumBen ilk günüde saymazsam aslında 9. Gün yapmış oluyorum testi gerçekten çok erken yapmisim.sende o günlerde yapsan negatif gorecektin.boşa umutlaniyorum belki ama.ihtalde yok değil
Smdi naslsn kuzum iysndr inş aklm snd kaldi Allahm bebklrni sna bgşlasin bu arada ndn dsuk riski oldu doktr bşe ddi miIyi sayilirim kizlar az var kanama ama oncekine gore daha iyiyim... hastanedeyim hala dualarinizi eksik etmeyin
Iyi sayilirim kizlar az var kanama ama oncekine gore daha iyiyim... hastanedeyim hala dualarinizi eksik etmeyin
Kizlar Merhaba ben de 3 cu aşılamam i yaptırdım pazartesi günü yaptırdım diğer aşılama da 30 40 dk yatıp çıkmıştır ağrım falan yoktu bu kez çok kötü ağrım oldu oluyorum sandım ve 4 5 saat hastanede yattım serum taktırdı Dr çok fenaydi inşallah olumlu şeyler olur Dr m ağrılar iidir diyor ama bakalım Rabbim hepimize bebiş ler nasip etsin bu kez ben sanki olcak gibi hissedyrm ve hamileymis gibi bebis varmış gibi göbeğimle konuşuyorum Rabbim inşallah yüzümüze bakar ayin 28 de gel test yapcZ dedi bana da dua edin lutfen
Bende 14. Gun belli oldu cnmarkadaslar aşılama olduktan 13 gün sonra kanda belli olurmu hamilelik
Bende sasirdim :)) asilamadan sonra 3gun beraber ol sonra gun asiri ol demislerdi banada ama iki kez yapildigini bilmiyordum. Hakkinda hayirlsi olsun cnm ins. Bebis olur :))Kızlar şimdi geldim doktordan.Bugün iğnenin 9. günüydü, bir sürü yumurta olmuşmuş ama İki tanesi istediğimiz boyuta gelmiş,bu akşam bi tane daha 350 lilik puregon vurul dedi.Yarın sabah 9 da son kontrol var.Cumartesi akşamüstü aşılamayı yaparız, hatta pazarteside yaparız dedi.İki kez olabiliyor mu şaşırdım doğrusu :)
Bende 14. Gun belli oldu cnm