Ağustos ayı aşılama yaptıranlar

Bend çok ktydum ya hpmz brdn nasl bole olduk anlayamadm bnd bu arada hattm dgl ama sanki isyan ettn Allaha töwbe et btnem wardr yaradanin bildgi hem daha yaşn kç olur elbet hepmzn bi zamani war dmek ki yipratma kndni
biraz öyle oldu. TÖVBE RABBİMMM... gülşah canım ya inan artk dayanmyrm 4 yıldr bittim ben...

Eşme soldm adt oldgumu nrmalde oda snrlenrdi ama bn aglayarak soledm tutamadm kndmı oda bni teslli etti esin tesellsi grcektn onemlymş bn bunu bgun anladm
Aynen bnd hr ay aci cekiyrum 2 buck yldr ugrasiryruz ben yne aşlamaya dwam etcem bkalm hayrlsı cuma gunu doktra gtcem :)

yok cnim nrde bildgn adt oldum kske nle bse olsa cuma gunu doktra gtcem bkalm 2. aslamayi yaptrirm in
Hayırlısı olsun canm inş kist olmamıştır.inan benim tutmasa uzulmem okdar ama kist olmasın ya gitmiyo sonra elim ayagim bağlı bekliyorum.enazindan tedavi alınca bi umut oluyo

bugün doktora gittim ve çok sayıda kocaman kistin var dedi yani bu ay doğumkontrol hapı kullancam eritmek için...bi de moralimi bozduseninki pkodan ziyade sebepsiz inferteliteye giriyo dedi.4 yıldır tedavi ve 2 aşılama ve hala gebelk elde edilememş o yüzden direk tüp bebğe git dedi.riskli grubundasn dedi

Canim bak direk doktor degistir gerekirse yaptir tup bebek ama once bi psikolojini duzelt bebek olmasada olur de odagini degistir. Ssbwpsi demek sadecd psikoloji demek oyleyse neden PSO demis basta??? Sakin moralini bozma hic bisey olmamis gibi baska doktora git tekrar basla tedavine emi

beklemedeyim canım daha benim çok yeni 28 inde yapıldı aşılamam 15 eylül gibi belli olur herhalde bakalım kısmet :) sen naptın kalp atışını ne zaman duyacaksınız
Slm canm nasıl gdiyo değişiklik varmı 15 eylül çok geç ya nasıl sabredeceksin ben 31nde oldum aşılama haftaya kan veririm sanırım çok sabirsizim.benim yumurta olgunlaştığı günden beri kaşık agri m devam ediyo sende varmi.

12 sinde belki idrar testi yaparım bilmiyorum ki aslında bi değişiklik yok ara ara kasıkta batmalar oluyo o kadar tutmamış olabilir herhalde senin kasıkta batmalar varsa bu iyiye işaret zannedersem

12 sinde belki idrar testi yaparım bilmiyorum ki aslında bi değişiklik yok ara ara kasıkta batmalar oluyo o kadar tutmamış olabilir herhalde senin kasıkta batmalar varsa bu iyiye işaret zannedersem
Benim ilk günden beri var bide tramboz gecrmistim her ihtimale karşı cleaxan kan sulandırıcı iğne başladı göbekten oluyorum ya karnim ondanda aciyo sanırım.hiç akıntı yok istahim açıldı oda iğne yapıyormuş.haftaya cuma 12. Günüm kan veririm adetimi bekleyemicem

Arkadaşlar siz aşılamadan önce purogen kullandınız mi bi de aşılama yapılınca bir hafta falan kıpırdamadan yatmak mi gerekiyor ev temizliğini falan yapmak sakıncalı olur mu

Arkadaşlar siz aşılamadan önce purogen kullandınız mi bi de aşılama yapılınca bir hafta falan kıpırdamadan yatmak mi gerekiyor ev temizliğini falan yapmak sakıncalı olur mu
canım kişiye göre farklı ilaçlar verebiliyor doktorlar...aşılamadan sonra ilk gün istirahat öneriyor doktorlar....sonrası günlük yaşamına devam ediyosun...

canım napıyosun sonuç bekleyen ikimiz kaldık zannedersem var mı bi değişiklik ben hala aynıyım bu cuma belki test yaptırırım

burcu sen napıyposun bebek ne durumda arada bilgilendir bizi :)

burcu sen napıyposun bebek ne durumda arada bilgilendir bizi :)

Saol canim evde oyleee yatiyorum cuma gunu kanamam oldu dusuk tehlikesi gecirmisim cok agladim cok korktum. Uzulmem oldugunu gordum yine olur diyordum ama oyle degilmis delirecektim neredeyse... cok sukur simdi iyiyim. Insallah tekrar olmaz.. bu arada bebek degil bebeklerim olacak :) ikizmiz Rabbim hepinize nasip eder Insallah dualarinizi eksik etmeyin...

aaaa çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun ikiz geliyo demek :)) inşallah bi daha tehlike geçirmezsin rahat geçer hamileliğin kalp atışını duydunuz mu peki bide kaçıncı gün kan testi yaptırmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…