- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Cetrotide kullanıyorsan çatlamaz canım güzel haberlerle gel inşİnşallah canımmm benim yarın ikinci kontrolüm var 7. Günüm iğnelerde en son 11mm dedi doktor güzel dedi bakalım yarın kaç olmuşlar biraz akıntım var ama çatlama mı oldu acaba bilmiyorum yarın öğrenicez
Kullanmıyorum doktor yazmadı bu iğneler engelliyor çatlamasını dedi ben sormuştum ya çatlarsa bu süreçte diye de ama bilmiyorum iki gündür akıntım varCetrotide kullanıyorsan çatlamaz canım güzel haberlerle gel inş
Anladım canım vardır doktorunun bir bildiği kötü düşünmeKullanmıyorum doktor yazmadı bu iğneler engelliyor çatlamasını dedi ben sormuştum ya çatlarsa bu süreçte diye de ama bilmiyorum iki gündür akıntım var
E2 değerin kaçtı opu öncesi canım?20 yumurtamin 5 tanesi olgun cikmis. 4 tanesi döllenmis simdi aradılar . Az değil mi sizce bu sayı kizlar?
Opu dan önce kan değerime bakilmadi benimE2 değerin kaçtı opu öncesi canım?
Temmuzda basılmış canim simdi kan değerlere baktim 43.70 gosteriyorE2 değerin kaçtı opu öncesi canım?
Daha yüksektir canım eğer 20 yumurta falan olduysa 5500-6000 gibi bi değer istiyor doktorlar, e2 estradiol diye bir değer kesin bakılmıştırTemmuzda basılmış canim simdi kan değerlere baktim 43.70 gosteriyor
Canimmz selam..Kızlar Ağustos ayı bize hayırlı gelir inş, tüp bebek tedavisine başlayanlar varsa gelin konuşalım
Selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsınCanimmz selam..
Nasılsın bebiş nasıl
Kaç aylık oldun canim?Selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
16.haftamdayım çok şükür kuzum, sende güzel haberler ver bize inş hayırla gerçekleşsin transferinKaç aylık oldun canim?
Bende şükür iyiyim yumoslar toplandi bende transfer bekliyorum
Aralık sonu regli ile gideceğim doktora
Maşallah16.haftamdayım çok şükür kuzum, sende güzel haberler ver bize inş hayırla gerçekleşsin transferin
Evet 5.gündü canımMaşallah
Beşinci gün embriyosumuydu ?
İğne vs kullanıyor musun ?
Aminn canım inşallah
Anladım canimm.Evet 5.gündü canım
Kullanıyorum oksapar ve aspirin devam hala
Tüp bebekte genel prosedür böyle canım herkese veriyorlarAnladım canimm.
Pıhtılaşma var mıydı ?Onlem amacli mi verdi acaba doktorun
Bazı arkadaşlarım kullanmadı o yüzden sordum canımTüp bebekte genel prosedür böyle canım herkese veriyorlar
Bana test falan yapmadılar canım prosedür böyle diyip verdiler belki onlar test yaptırmışlardır, doktorun zaten sana söyler ne kullanıp kullanmaman gerektiğini ama en az kalp atışı vs duyulana kadar genelde istiyorlar kullanmanıBazı arkadaşlarım kullanmadı o yüzden sordum canım
Anladım canım.insallah bende ilk seferde saglia.kavusurum bebisimeBana test falan yapmadılar canım prosedür böyle diyip verdiler belki onlar test yaptırmışlardır, doktorun zaten sana söyler ne kullanıp kullanmaman gerektiğini ama en az kalp atışı vs duyulana kadar genelde istiyorlar kullanmanı
Amin canım inş hepimiz sağlıkla güzelce bebeklerimize kavuşalım inşAnladım canım.insallah bende ilk seferde saglia.kavusurum bebisime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?