Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gonal f , pergoveris var ama bunlar soğuk ilaç kocaelideyim ben bide gonal f 150 ml var pergoveris de sanırım 2-3 tane içinde yaniTedaviye başlıyorum elinde tüp bebek ilacı olan var mı?Gonof f pergoveris,cetrofide, gonopeptyl ve ovitrelle. İstanbul ve Ankara dan elden alabilirim
Ankara neresi ücretsiz mi
Son kullanma tarihi ne zaman
Ankara neresi ücretsiz mi son kullanma tarihi nedirHala ihtiyacınız varsa üç kutu ovitrelle var elimde Ankara
Merhaba pergoveris soğuk zincir bir ilaç değil, eğer ücretsiz verirseniz ben alabilir miyimBende gonal f , pergoveris var ama bunlar soğuk ilaç kocaelideyim ben bide gonal f 150 ml var pergoveris de sanırım 2-3 tane içinde yani
Merhaba Bende sizin gibi soğuk zincir ilacı değil diye biliyorum pergoverisi. O nereden çıkmış soğuk zincir diyeMerhaba pergoveris soğuk zincir bir ilaç değil, eğer ücretsiz verirseniz ben alabilir miyim
Dolaba koyma alışkanlığımızdan olsa gerek canım hepsini soğuk zincir diye algılıyorlarMerhaba Bende sizin gibi soğuk zincir ilacı değil diye biliyorum pergoverisi. O nereden çıkmış soğuk zincir diye![]()
Özelden yazdım ama henüz transfer olmadım bekletiyorum ilacı dedi, göndermeyeceklerse buraya yazmasalar iyi olurMerhaba Bende sizin gibi soğuk zincir ilacı değil diye biliyorum pergoverisi. O nereden çıkmış soğuk zincir diye![]()
Olabilir ama saklama koşuluna dikkat edilmesi gereken ilaçlar olduğu kesin. Ben hemen Kutuyu okuyup oda sıcaklığında mı yoksa soğuk mu saklamam gerektiğine mutlaka bakıyorum.Dolaba koyma alışkanlığımızdan olsa gerek canım hepsini soğuk zincir diye algılıyorlar![]()
Kesinlikle en mantıklısı öyle, ben de öyle yapıyorumOlabilir ama saklama koşuluna dikkat edilmesi gereken ilaçlar olduğu kesin. Ben hemen Kutuyu okuyup oda sıcaklığında mı yoksa soğuk mu saklamam gerektiğine mutlaka bakıyorum.