Ağustos Ayı Tüp Bebek Tedavisine başlayanlar

Cetrotdite gonal f den daha ucuz bir ilaç canım
Sanırım bulunmadığı için hiç bi yerde kazıklandık
Çünkü ilaç piyasada yok çevre illeri bile aradık ama yoktu
İlaç yumurta baskılayıcı olarak kullanılıyor. Kendi kendine çatlamasın opu ya kadar opu dan sonra da küçük kalanlar büyümesin diye.
Bunun yerine muadili tarlusl var hemde adet söktürücü olarak da kullanılıyor

Tarlusali opu dan sonra verdi doktor bana. Bir kutu da cefax ve bir kutu monodoks verdi enfeksiyon kapmayayim diye. Aklında bulunsun monodoks içtikten sonra yarım saat dik durman gerekiyor. Bana opudan sonra yazılan ilaçlar (tabi transfer sonrasınin ilaçlarını da ekledi) aşağıdaki ilaçlar ve gonapeptly 3 adet toplamda 500 TL yaptı;
SN. MAYA DEMiR 09.08.2022 TARIHLI E-RECETE NUMARANIZ: 1OLM5QW - ILACLARINIZ: 1 ADET MONODOKS 14 KAPSUL, 1 ADET CEFAKS 500 MG.14 FILM TABLET, 1 ADET PREDNOL 16 MG.20 TB., 2 ADET PROGESTAN 200 MG 30 YUMUSAK KAPSUL, 1 ADET CLIMARA FORT 7.6 MG 25 CM2 4 FLAST., 3 ADET PROLUTAN DEPOT 500 MG 2 ML 1 AMP., 1 ADET OKSAPAR 4000 ANTI-XA IU/0,4 ML ENJEKSIYONLUK CO..., 2 ADET PROGESTAN 50 MG/ML IM 5 AMP, 2 ADET ESTROFEM 28 FILM TABLET, 1 ADET TARLUSAL 5 MG 12 TB - ACIL SIFALAR DILERIZ B001

Sana yumurta baskılsyıcı vermemişler o zaman
Tarlusal ı opu dan sonra vermişler adet söktürücü niyetli yani
Çok sağol canım bilgiler için

Sana yumurta baskılsyıcı vermemişler o zaman
Tarlusal ı opu dan sonra vermişler adet söktürücü niyetli yani
Çok sağol canım bilgiler için
Aynen baskılayıcı yoktu adetin 7.gununden sonra sürekli kontrole gittim bide her gün saydılar buyumelrrine baktılar ona göre ilaç devam mı tamam mı ya karar verdilrr

Cetrotide nerden buldunuz acaba ben de arıyorum, yer manisa.

Herkese merhaba kızlar nasılsınız Transfer olan var mı aranızda? Ben 3.gün embriyosu ile transferimi oldum 8.günümdeyim benimle aynı olan varmı

Herkese merhaba kızlar nasılsınız Transfer olan var mı aranızda? Ben 3.gün embriyosu ile transferimi oldum 8.günümdeyim benimle aynı olan varmı
Merhaba ben 3. Gün emriyosu 2 embriyo transferi oldum. 5 gün oldu. 26 sını bekliyorum.

Arkadaşlar ben asilama diye başladım ama çok fazla yumurta büyüdüğü için tup bebeğe döndük. Çarşamba yumurta toplama yapılacak. Hemşire genel mi istersin lokal mi dedi. Ama bu konuda hiç bir bilgim yok. Daha önce yapyiranlarfikir verebilir mi

Merhaba arkadaşlar benim de bugün opu oldum. 23 yumurta toplandı, ohas riskinden dolayı 2 adet geçmesini beklicez, doktorum reglin 2.günü gel dedi. İşlem sen çıktıktan sonra anestezi in etkisiyle de midem çok bulandı, afedersin ama kustum hep. Kasık ağrılarım sancım çok fazlaydı, ağrı kesici yaptılar şimdi evdeyim uzanıyorum daha iyiyim. Kahverengi lekelenmelerim de oldu. Yarından itibaren yürüyüşe de başlıcam çünkü iğnelerden dolayı 3 kilo aldım, Rabbim verdiğimiz bu emekleri boşa çıkarmasın, hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba bende bugün Opu oldum 11 yumurtam toplandı size sorum şu olacak transferden sonra wc ihtiyacini nasıl gidersiniz.Ben çok tedirginim önceki transferimde çok sıkışık tim nerdeyse işlem esnasında gidecekti içeri gelince de dayanamadım hemen beze yapmıştım.Sonra tutmayacak diye hep tedirgin oldum durdum tutmadı da.Sebep o olmasa da o an çok kasildim ve tedirgin oldum.Siz ne kadar su içtiniz naptınız tavsiye istiyorum.

Kizlar bugun yumurta toplamam yapıldı.vala ben kötü geçirdim ya iğneden çok korkarım acı eşiğinde dusuktur damar yolu açarken ağlamaya başladım zaten.bir de ameliyathane olması insanı psikolojik olarak kötü etkiliyor. Uyandığımda da ağrım vardi. Sonra narkozun etkisi sanirim kustum. 20 tane yumurta toplanmış.
Ama simdi bakınca da şiddetli usutmeli bir adet agrisiymis aslında diyorum o kadar ağlanacak bir şey yokmuş diyorum simdi beklemedeyiz bakalim hayirlisiyla

Canım o kadar normal ki ağlamam ben de damar yolum açılırken ağladım sanırım ameliyathanenin verdiği gerginlikten oluyor bir de girerken benim ağrılarım çoğalmıştı sanırım yumurtlar iyice büyüyüp çatlamaya hazır hale geldikler için benimde 19 tane toplandı, 3 gün biraz Şişkinlik oldu ama geçti çok şükür sen de güzelce dinlen

Evet şişkinlik fazla zaten baskı da oluyor tuvalete gidip duruyorum sürekli ignelerden so ra hamile gibi oldum diyorum eşime de oturmana kalkmana dikkat et dedi doktorum zaten . I sallah canim hayirlisiyla saglikla olur insallah

Evet şişkinlik fazla zaten baskı da oluyor tuvalete gidip duruyorum sürekli ignelerden so ra hamile gibi oldum diyorum eşime de oturmana kalkmana dikkat et dedi doktorum zaten . I sallah canim hayirlisiyla saglikla olur insallah
Aynen canım su içtim ben güzelce bir de ertesi günden sonra hep yürüdüm yavaşta olsa o çok rahatlattı beni ki zaten 7.gün regl oldum iyice rahatladım sonra, güzelce haberlerini bekle kaç yumurtan döllenip embriyo olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…