- 14 Ağustos 2019
- 10
- 8
- 1
- 39
- Konu Sahibi Mucizeleri beklerken
2 tane 5.gun embriyoları transfer edildi hicbir belirti yok. Sizdede boyle olup pozitif sonuç alan var mı? Ne zaman evde idrar testi yaptınız? Neler yiyip içtiniz tutunması icin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilki tuttu pozitifi aldık kanda fakat ilk ultrason gittiğimizde kalbi atmıyordu bekledik ana hala yoktu o yüzden 9 haftada aldirmak zorunda kaldık simdi ikinciye deniyoruz bakalim sonuc ne olcak ilkinde kendimi çok dinlemistim simdi pek oralı degil dibi davranmaya çalışıyorum sakin kalmaya çalışıyorum bakalim Allah nasip ederse olur olmazsa denemeye devam Allah Insallah pozitifleri görmeyi kalp sarışınlarını ve doğduklarını görüp büyüdüklerinde de ne çabuk buyuyuyorlar demeyi nasip etsin insallahBenimde 8 inde transferim yapıldı hiçbir belirtim yok. İlkinde tutmuştu 4 buçuk aylıkken kaybettim kızımı. Onda çok fazla bel ve kasık ağrım olmuştu. Şimdi belirtim yok moralimi çok bozuyo
Aminn inşallah Allah bekleyen herkesin kucağını doldursun. Sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahBenimde ilki tuttu pozitifi aldık kanda fakat ilk ultrason gittiğimizde kalbi atmıyordu bekledik ana hala yoktu o yüzden 9 haftada aldirmak zorunda kaldık simdi ikinciye deniyoruz bakalim sonuc ne olcak ilkinde kendimi çok dinlemistim simdi pek oralı degil dibi davranmaya çalışıyorum sakin kalmaya çalışıyorum bakalim Allah nasip ederse olur olmazsa denemeye devam Allah Insallah pozitifleri görmeyi kalp sarışınlarını ve doğduklarını görüp büyüdüklerinde de ne çabuk buyuyuyorlar demeyi nasip etsin insallah
Benimde 8 inde transferim yapıldı hiçbir belirtim yok. İlkinde tutmuştu 4 buçuk aylıkken kaybettim kızımı. Onda çok fazla bel ve kasık ağrım olmuştu.
AYnı yerde mi yaptırdın canım 2 gün sonra tekrar kaç çıktı , bazılarının sonradan artıyor inş öyle olur senindeArkadaşlar merhaba size bir sorum olacak tranfer sonrası 7.gün kan testi yaptim 27.39 cıktı bugün 9.gün yine yaptim 27.69 cıktı böyle olup daha sonra değeri yükselen oldu mu
İnş pozitif olur sonucunuzMerhaba kızlar benim de bugün transferim oldu 2adet 1i 5.gün biri 4.gün
İnş pozitifi görürsün canımBenim de test günüm yarın arkadaşlar,sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum. Dualarınızı bekliyorum .inşallah Allahım bu yolda uğraş veren herkesin yardımcısı olur.
Test günün müydü ki canımAz önce aldım sonucum negatif ...yine sil baştan. Allah size pozitifi gösterir inşallah
Toplamda 3,ilki taze embriyo ikisi dondurulmuş, Allah büyüktür ne diyim .Çok sağolun. Embriyolar da kaliteliydi demek olmayınca olmuyor...Denemeye devamTest günün müydü ki canım
İnsan üzülüyor ama mutlaka ki böylesi hayırlı olduğu içindir , 5 aylık kaybedenleri okuyoruz rabbim kayıpsız sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize
Tevekkül etmemiz lazım, inş olacak zamanı geldiğinde . Kaçıncı denemeydi
İnşallah rabbim tez zamanda nasip ederMerhaba benim de birkaç ay önce dondurulmuş 2 tane 3. gün embriyosu negatif, 2 hafta önce de taze 5. gün embriyosu 2 tane yine negatif. Bu sefer histeroskopi yapılıp güya yapışıklık giderilmişti mikroçip yaptırdık ama olmadı. İnsanın bir dahakine hevesi kalmıyor, dondurulmuş 6 tane 5. gün embriyosu daha var ama yine boşuna para verecekmişiz gibi geliyor.
Insallah Allah pozitif sonuç almayı nasip etsinMerhaba kızlar benim de bugün transferim oldu 2adet 1i 5.gün biri 4.gün
Insallah canım artar sonuçların Allah bebeğinin kalp atışını duymayı nasip etsinArkadaşlar merhaba size bir sorum olacak tranfer sonrası 7.gün kan testi yaptim 27.39 cıktı bugün 9.gün yine yaptim 27.69 cıktı böyle olup daha sonra değeri yükselen oldu mu