Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda bu akşamki yürüyüşümüzde:
elifçimm çok tatlı çıkmışınızz...göbişlerin gitmesine az kaldı..bol bol çekinelimm :dance:
kızlarr hepinizz süperr çıkmışsınız bende 2 hafta kadar önce annemle çekildigimiz resmimizi ekliyorum.
[img=http://img134.imageshack.us/img134/5619/dscf0510xz0.th.jpg]
buda okulun son günü çekildigimiz bir resim.
[img=http://img229.imageshack.us/img229/2733/dscf0506qi4.th.jpg]
merhabalar canım eğitimci olduğunu okuyunca bi soru sormak istedim.32 haftanı tamamladıktan sonra doğum öncesi iznini kullanmaya başlayacagına dair okula bir belge verdin mi?yoksa yaz tatilinde olduğumuz için gerek yok mu?ben müdür yard. ile konuştum gerek yok dedi ama emin değildi bi de sana sorayım dedim.şimdiden teşekkür ederim.
canım 32. haftada çalışabilir raporumu alıp okuldaki kendi dosyama bıraktım bir dosyanın içine koydum birtanede evde kendime dosya yaptım yedek kendime aldım okuldakinide kendi dosyamın içine koydum. 37.dede çalışamaz raporunu alınca yine o dosyaya koyup sonrasında dogum iznime 15 gün kalınca elden takip etmek gerekiyormuş bunların hepsini ilçede dogum izinleriyle ilgilenen bayanla konuştum o aktardı bana.
sen doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktarabiliyor musun?ben sınıf öğretmeniyim ve yaz tatilinde olduğumuz için doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktaramayacagım söylendi.
sen doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktarabiliyor musun?ben sınıf öğretmeniyim ve yaz tatilinde olduğumuz için doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktaramayacagım söylendi.
darl elifcim maşallah ne tatlı çıkmışsınız..göbişini sevsinler..ben de alıştım valla ama herhalde ilk zamanlar zaten inmediğinden aratmazlar kendilerini bir süre daha..:))göbişlere özgürlük bırakalım hava alsın göbişler..ben akşamları evde tişörtümü açıp rahat bırakıyorum benim göbişi sanki onunda hava almaya hakkı varmış yaşıyormuş gibi:)))
elfidaaaaaa kızçenle çok şekersiniz cnm benim :)
masallah cok tatli cikmissiniz elifcim... allah saglikli sihhatli dogumlar versin herkese...