• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

Kızım 1200 gram kadar olmuş.
Doktor bu tarihten itibaren ilişki yasak dedi :) Bir problem yok ama önlemmiş.
Kocacım çoktan yasaklamıştı zaten.

oy oy oy yerim ben onun kuşunu.maşallah büyümüş zilli.bizimki enson 1040 grdı.bizim muayne ay başına daha çok var.10 gün beklicem artık.ilişki konusunda bir sıkıntı yok bizde.ama tabi ağarlaşmaya başladık zorlanıyor insan.

Selam kizlar kac gundur bi telas bi misafir foruma girmeye firsat bulamadim hepimize Allah kolaylik versin opuyorum

bizim bu ağustos anneleride çok tembel ya.kimse topiğe giripte 2 kelime yazmıyor.iyice geriledik alooooooooo kızlar nerelerdesiniz yaaa

neyse barişiim bari :P :)))

nasılsın varmı pürüz sende? benim bu aralar fıtık tehlikem var çok grip olmuştum göbek deliğimin çevresinde ceviz gibi şişlik oluyor kusma bulantı ağrı sızı olursa genel cerrahın görmesi gerekiyormuş..idrarımdada akıntı görünmüş ama yanma filan yok şükür..
antibiyotik demir hapi elevit kulak damlaları (grip) kullanıyorum su anlar

neyse barişiim bari :P :)))

nasılsın varmı pürüz sende? benim bu aralar fıtık tehlikem var çok grip olmuştum göbek deliğimin çevresinde ceviz gibi şişlik oluyor kusma bulantı ağrı sızı olursa genel cerrahın görmesi gerekiyormuş..idrarımdada akıntı görünmüş ama yanma filan yok şükür..
antibiyotik demir hapi elevit kulak damlaları (grip) kullanıyorum su anlar

geçmiş olsun.
ben de 10 haftalıkken grip olmuştum. Ateşim de yükseliyordu, çok kötüydü.
bol meyva sebze yemeyi ve su içmeyi ihmal etme sakın.

Ben ara ara hep yazdım ama baktım kimselerden pek ses çıkmıyor, yazmadım.

Göğüslerimde çatlak oluşmuştu. Bugün de kasığımın üstünde farkettim kırmızı kırmızı.

Mustela kullanıyordum. 1 haftadir bitmişti, başka şeylerle idare ediyordum.

Sizde de çatlak var mı?

Hem üzüldüm hem de bebeğim büyüyordur diye sevindim.

Şimdi karar veremiyorum, Mustelaya devam mı etsem Lierac mı alsam.

Şimdiden başladıysa önümüzdeki 2 ay içinde ne hale gelecek kimbilir.

slm kızlar bende kızımı ağustosun 8 i gb doğurcam inş.ama ağustos anneşleri bölümü var biz orda konuşuyoruz sizde oraya gelin burdan pek kimse olmaz

geçmiş olsun.
ben de 10 haftalıkken grip olmuştum. Ateşim de yükseliyordu, çok kötüydü.
bol meyva sebze yemeyi ve su içmeyi ihmal etme sakın.

tşk ederim..yiyorum tabi normaldede onları yemeden duramazdım ama su ile aram yok işte gribim için çok etkili bir kocakarı ilacı kesfettim 3 günde geçiriyor ama o 3 günde kulağımı etkilemiş onun için antibiyotik kullanıorum

hayırlısıyla kazasız belasız şu doğumlarımızı bir gerçekleştirebilseydik :ecrin_bebek:

benim SAT ım belli olmadığı için tam doğum günümde belli olmuyor. ultrasona göre bakarsak 1 hafta diğerini tutmuyor ama tahmini ağustos sonu bekliyorum bende.. fıtık ihtimalimde olduğu için sanırım sezeryanla olacak ama sezeryan olması iinde aklımda sat ı bilmediğim iin şüpheler olusuyor ya iriyse bebeğim ozaman miyadını doldurmadanmı doğmuş olur acabaki bilmiyorum

zaten burayı yoklayan elifle ben oluyoruz heralde.yoksa kimseden ses çıkmıyor.eskiler hele kayboldu.tülay sibel derya hani nerdeler.bende hergün bakıyorum ama tık yok.benimde kızım bu aralar çok hareketli maşallah.fıkır fıkır içerde zilli.göbğim iyice büyüdüğü için tuvalete bile gitmeye üşeniyorum.ayın 1inde muaynemiz var bakalım ne kadar oldu.dün kızıma bir sürü toka aldım.bakalım saçı olcakmı:)

Benim de haftaya muayenem var, ama gün almadım henüz.
Benim tatloş ta bu aralar coştu. Hareketlendiğinde hemen göbeğimi açıyorum haraketlerini görmek için :)
Bugün dışarı çıktım.Çatlaklarım için kremler aldım. Doğumdan sonra giymek için 2 takım yazlık 1 takım da baharlık pijama takımı aldım.
1-2 hafta içinde hastane çantamızı hazırlamaya başlayacağım sanırım.
Artık geceleri uyurken zorlanıyorum.Hep soluma yatmak sıkıyor.Dönerken zorlanıyorum.
Ama şikayetçi değilim :) Çok şükür kızım büyüyor.

aynen bende daha gün almadım ama haziranın 2 gibi giderim sanırım.hastane çantası için erken değilmi ya.bu arada ne koyucan içine.banada kısa bi özet geç.belli başlı olanları biliyorum okadar.millet dolduruyoda dolduruyo o çantayı.ya bu arada küçük bi çanta falanmı yoksa valiz gibi bişeymi bu çanta

aynen bende daha gün almadım ama haziranın 2 gibi giderim sanırım.hastane çantası için erken değilmi ya.bu arada ne koyucan içine.banada kısa bi özet geç.belli başlı olanları biliyorum okadar.millet dolduruyoda dolduruyo o çantayı.ya bu arada küçük bi çanta falanmı yoksa valiz gibi bişeymi bu çanta

Bence 31-32. hafta çanta hazırlamak için erken değil. Tedbirli olmak lazım :)
Küçük bir kabin bagajım var. Onu temizledim güzelce. Bebeğin eşyalarını ona hazırlarım.
Kendi eşyalarım için başka bir çanta bulmam lazım.
Aslında orta boy bir valize ikimizin eşyalarını sığdırabilrim ama hastane dolabına sığacak bir valiz olsun istiyorum.
En iyisi bir gidişimde hastanedeki dolaplara bakayım.Eğer boyutu uygunsa tek valize hazırlarım.
Ben de netten araştırdım çantaya ne koymak gerekir diye.
Kendim için;
Doktor kontrol dosyam,test sonuçlarım falan
2 gecelik
4 büyük boy anneanne külodu :) Eşim aman görmeyeyim ben bunları diyor.
1 çift rahat terlik, ben ceyolarımı yıkayıp hazırladım
hasta bezi, arkadaşım 1 paket çok olur 4 tane götür yeter dedi
orkid, 2 paket koyarım
tarak, toka,diş fırçası, diş macunu, krem,deodorant
ıslak mendil
birkaç havlu
2 loğusa sütyeni
göğüs pedleri
göğüs kremi
dergi,kitap
kuru kayısı
kirli torbası,
hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafet

Kızım için;
3 takım body,tulum,şapka, eldiven,önlük,çorap (bunların 2si hastane seti zaten)
2 pamuklu battaniye
yedek birkaç body
bebek mendili
ağız bezi
birkaç küçük havlu
bebek bezi 15 tane koyarım sanırım
pişik kremi
1 biberon,1 emzik
tarak, tırnak makası,burun aspiratörü
ana kucağı
eğer gerekecekse bebek çarşafı, hastaneye sormak lazım
alt değiştirme örtüsü
kirli çamaşır torbası

şimdilik bunları koymayı düşünüyorum. yazdıklarımdan birkaç eksiğim var.
liste yaptım, çantaya koyduklarımı işaretleyeceğim.

canım bunlar çok değilmi ya.offffffffffff bende kendimce ortaboy valiz hazırlarım eralde.anneanne külotları nasıl ya.onun harince bende dediklerini koymaya başlarım.fazlası abartı ama.kaç gün kalıcağızki sanki.ya bu arada senin sezaryandı dimi?

Çok gibi görünüyor gerçekten ama belki çantaya koymaya başladıkça makul gelebilir.
Büyük beden külotlar aldım.yüksek belli olanlardan. Evde zaten hamile külotlarım var. Yetmezse evden getirirler.
ınternetten ve kitaplardan faydalanarak hazırlamıştım bu listeyi.
Belki ilave birşeyler gerekiyordur.
Kendimiz için çorap yazmayı unutmuşum mesela.
Ayaklarımız üşüyebilirmiş.
Ben normal doğum istiyorum ama henüz belli değil.
Doğumdan sonra evde giymek için önden bir kısmı düğmeli 2 takım pijama aldım dün.
onları götürmeyi düşünmüyorum.
2 gecelik yeter gibi geliyor.ıhtiyacım olursa da evden getirirler yine.

Back