Agustos anneleri hadi tanışalım

ewt..
ama ben yakında ayrılcam aranızdan. bi süre giremem herhalde.eve internet bağlatmamız uzun sürer.

aynen tülaycımmmm...balon gibi oldummmsırnaşık şey

bende kızımın ismini değiştiriyorum. berfin olmiicak. vazgeçiyor gibiyim.

Sen kavuşta eşyalarına ve eşine hasret gider bol bol biz bekleriz seni

Ben yarın izinliyim sabah şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason var , işim bitince doğru eve temizliğe koşucağım. Ne günlere kaldım yaaa eve gidip temizlik yapacağım için bile sevinir oldum artık.

ısim konusunda karışanın yoksa ne muıtlu sana , değiştir tabiki içine ne sinerse öyle olsun. Bizde hala karar veremedik bi çınar dolandı dilimize ama bakalım hayırlısı , sanırım doğduğunda onu ilk gördüğümde karar vereceğim ismine.

ben gidene kadar eşim belki bağlatır vakti olursa tabii.

düşündüğüm bir isim yok ama önerilere açığım.

karışan çok da tınlamıyorum. görümcem kaynanam benim dediğim isimleri beğenmio. onlara kalsa elif yada ela.
kesin karar verdiğimde sölemicem bunu koycam diye. kimliğinde görsünler

sendende bana bulastı ... bizim sabit doğan var zaten maglummm...
doğan çınar .......... veya yigit dogan diyorummm.. şimdilikkk : )))))

tülay, dikkat et kendini yormadan yap temizliğini.

derya ben cok begeniyorumm ela ismini ....... arkadasım yeni dogum yaptı kızzz... adını ecrin ela koydular..... ecrinin anlamı cennette verilen ilk hediye demek miş... onlarında ilk bebegi ilk hediyesiii...

Elif bahşettiğin ne tür bir sertleşme kramp gibi bişeymi , gece uykudayken dönmeye çalışırsam kramp giriyor banada ama sendeki durumu anlayamadım.

Kramp değil. Acı veya ağrı olmuyor, sadece tüm karnım acayip sertleşiyor arada. Braxton kasılmasımıymış neymiş bu. Bu haftalarda olması normalmiş. Belki sizde de oluyordur ama ağrı falan olmadığından farkedememiş olabilirsiniz.

Bende olduysa bile farketmemişimdir iş yerinde malum , kendimizi dinlemeye vakit bulamıyoruzki zaten her bir yerimiz ağrıyor oturmaktan , umarım önemli değildir seninkilerde.

Doğan Çınar ve Yiğit Doğan ikiside kulağa hoş geliyor. Ben aslında Çınar Efe düşünüyorumda eşim polat , aras, bulut gibi kurtlar vadisi kahramanlarını sayıp duruyor. :roflol:

Kimliğe yazdırdıktan sonra görmeleri en mantıklısı sanırım keşke öyle bi şansım olsa

ela güzel isim ama görümcem dediği için koymiicam. onun çocuğu olmuyo sürekli düşük yapıyo. üzülüyorum onun adına ama bibirimizden nefret ederiz. o yüzden koymam o ismi

derya ben cok begeniyorumm ela ismini ....... arkadasım yeni dogum yaptı kızzz... adını ecrin ela koydular..... ecrinin anlamı cennette verilen ilk hediye demek miş... onlarında ilk bebegi ilk hediyesiii...

Ecrin ve Duru son yılların en moda isimleri. Ben bu kadar moda olan isimleri sevmiyorum.
Berfin eskiden doğuda sık rastlanan isimlerdendi, şimdilerde o da moda.
Eşim Ela ismini seviyor. Ben ise Eda ismini çook seviyorum. Küçük kardeşimin ismi çünkü :) O kadar tatlı ve güzel ki nerdeyse kızımın ismi de Eda olsun diyecektim ama benim Edam birtane kalsın istedim.

me sai bitiyo kızlarrrr .....:sm_cool: hepiniz öpüldünüzzz.. oğlum tarafındann:teytey: iyi aksamlarrrr...

Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın , inşallah görümcende Ela ismini kendi kızına koyar en kısa zamanda.
Kız olsaydı Ela Naz , Elif Naz veya Ece Naz düşünüyorduk bizde , yeğenimin ismide hoşuma gidiyor Yade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…