Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar zırt bırt soruyorumda şimdi mayısın 7 si gibi şeker testi yapılcakmış benimde.doktor bana sabah aç karnına gel test için kan ver.sonuçlar çıkana kadarda muayne olursun falan dedi.yani test sonuçları 1 günde çıkıyor mu?yoksa 2-3 testler gibi 4 gün bekleniyormu?
günaydın canım evet aynı gün alıyorsun sonuçları
ececim günaydın nasılsınız bakalım .... bebiş nasıllll????
peki bişey daha sormak istiyorum.diyorlar hani.aç karna 1 bardak şerbet içiliyormuş sonra birkaç defa her saat arası içiliyormuş falan filan öyle mi?
günaydın şekerim.geç kaldın bugün.ben tek başıma takılıyorum buralarda yalnız yalnız.bizim zilli iyi senin tosun ne alemde
hıııııııııııııı bende hani bir kaç kere kan alınıp duruluyormu diye merak ettim.ya sorum son muayne ücreti dışında ücretmi ödedin buna.hani tarama testlerinde extra ödedik ya.bundada ödedin mi?
Günaydın derya günaydın sibel
İyiyim bende sizler gibi çok şükür dün evde temizlikle uğraşırken çok yorulmuşum belimin ağrısıdan gece dönemedim bile yataktan ama şimdi iyiyim çok şükür
Bendede oluyor çok altta tekme yada şiddetli bir hareket 1 saniye sürüyor ama sanırım normal doğum bu işte dedirtiyor korkudan.