Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

BU SEPETİMİZ, NİHANCIĞIMIN SEPETİNİN fotosu sağolsun esin kaynağı oldu

OBAREYYY BU DA BEŞİĞİMİZ, BABAANNEMİZLE BABAMIZ, AKŞAM HAZIRLADI,

Odayı aslında tanıyorsunuz ama, o çıplak hali idi, burada son mevcut hali, oyuncaklarımızda yerleşti,

BURADA YATAĞIN SON HALİ; daha önce uyku seti vardı, Pikemizi serdik

TÜL ALACAKTIK VAZGEÇTİK, zaten varolan Tüle Eminönünde rastladığımız bu süslerden astık.

HALIMIZ , yıkandı, bugün babaannemiz getirdi, temiz temiz serdik şimdi

OY OYYY ELIFCIIIM ODA HARIKA OLMUS BAYILDIIIIMMM ALLAHIM IYI GÜNLERDE BÜYÜTMEK NASIP ETSIN CANIM.. NAZAR BONCUKLARI DA AS BI TARAFA, GERCEKTEN HERSEY COK UYUMLU
PIKE TAKIMINDA KONUSUYO HANIII COK GÜZEL
OY BIR KAC GÜNE O GÜZEL YATAGIN ICINDE DÜNYA TATLISI YAVRUN YATACAK, AYY BEN BILE HEYECANLANDIM.. AMA BAK HALA ONLINE SIN, KIZ GIDIP YATSANAA..
CANIM BENIM KENDINE COK IYI BAK OLURMU, SIMDI SABAHA KADAR GÜZEL BI UYKU CEEKK.. SONRA HOOP KIZINI ALMAYA..ÖPTÜMŞeniz

KIZLAAARR ALDIKLARINIZ ÖRDÜKLERINIZ HAZIRLADIKLARINIZ .. HEPSII COK GÜZELL.. GÜLE GÜLE KULLANIN.. ÖPTÜM SIZII VE MINKLERII

Nericiğim canım çok sağol, a.s.elimizden geldiğince minik kızımıza güzel bir dünya yapmaya çalıştık, çok sağol beğenmeniz çok mutlu ediyor, biradan yatacağım artık uyku tutmuyor, 4 saat sonrada hastanede olacağız , oy oy oy oy
öptümmm çokkkk , kızçemle yakında yine inşallah aranızda olacağım :asigim::teytey:

canım seni unutmuşum yazmayı, hemen yazayım dedim, şimdi fark ettim, sağol canımcığımmmm

Beşiğiniz sepetiniz herşey mükemmel gözüküyor Elifcim. Bak nasibine kızçenin. Dün odası tamamlandı bugün kendi gelcek inşallah (belkide gelmiştir bile).

Kizlar
nasil guzel yapmissiniz bebişlerin odalarini vallahi imrendim
ben hala tasinma derdinde oldugumdan(tasinamadik ve tarih belli degil)
oglumun odasi yok
hayirlisi bakalim

BU SEPETİMİZ, NİHANCIĞIMIN SEPETİNİN fotosu sağolsun esin kaynağı oldu

OBAREYYY BU DA BEŞİĞİMİZ, BABAANNEMİZLE BABAMIZ, AKŞAM HAZIRLADI,

Bu yaptığın çikolata sepetini kıskandımmmmm bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool: evde bu tip hasır sepetim var şimdi malzeme alıp bende yapıcam bu tip birşeyy...yerimseniben

herşey çok güzel olmuş iyi günlerde kullansın minik kızın canımmmmmmmmŞeniz...allah nazarlardan korusunn

elfidacım elleine sağlık hepsi çok güzel olmuşşşşş .kızçen sağlıkla büyüsün inşşş....

Kızlar sonund abıtırmeyı kısmen de olsa becerebıldıgımız odamız hazır
sadece tul perdemız kaldı o da gelecek ınşallah
ama buarada yatagımız besıgımız ,alt acmamız ve emzırme koltugumuzla halımızı sızlere göstermek ıstedımmmmm....

DILOSUM, masallah cok güzel olmus kizinin odasi. ama yatagina bittim.. cok degisikmis... güle güle büyütürsün insallah...

gerçekten çook hoş olmuş kızının odası canım a.s .yatağıda değişik çok güzelll.yerimsenibeniyi günlerde kullansın kızın canım

Diloşum
odanızı çok güzel olmuş Allah Bebişinle mutlu huzurlu sağlıklı günler nasip etsin

dilekcim hepside çok güzel olmuş ama ben halısın bayıldımm.. ii günlerde saglıkla bebişin odasında uyusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…