Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

diloşum hepsine bayıldım. güle güle büyüt bebişini.

elfida hepsi harika olmuş cnmcım,perde konusunda düşüncene de bayıldım:) sepetlerimiz de dediğin gibi benziyor ne güsel :)) kızçelerimiz yaşadı!!!!!

çok güzel olmuş canım güle güle kullansın bebişin

canım çok güzel olmuş odanız.bebişin güle güle kullansın.

Darkelıfcım odanız harıka olmus renkelere bayıldım
cok ıçaçıcı renkler secmışsınız valla
gule gule kullanınız odanızı

elfidacımm bebişiniz odası çok güzel olmuş hastaneden çıkıp güle güle odasında büyütmek nasip olsun canımm.
diloşum senin bebişinin odasıda harika allahım güle güle kullandırmak nasip etsin.

Diloşum bebek odası çok hoş ve ferah olmus..güle güle kullanın
Buda benim biraz önce yaptıgım çikolata sepeti evdeki ve eldeki malzemelerle yaptım
biraz uyduruk oldu galiba

Canım ben cok beğendim, hele o bebek cok yakışmış oraya,ben daha yapmadım yapmakta istemiyordum ama şimdi senden gördüm ya bişeyler yapmaya çalışacağım bakalım yarın bi çarşıya cıkayımda bikaç malzeme alayıp bende deneyeceğim evde hem vakit gecer,senden kopya cekebilirmsırnaşık şey

Teşekkürler canım bende pek hoş olmadı diye üzülüyordum acaba söküp tekrar değiştirsemmi diye düşünmüyo değilim..Bende sepet yapmıcaktım elifd yapmış ondan özendim bende yaptım hem eğlenceli oldu vakit geçti.çünkü zaman azaldıkça evde vakit geçiremez oldum:bbo:ŞAFAK:10 yada daha az

Cok saol cnm benım tesekkur edıyorum
elıfadacım sepetın de hıc de uyduruk olmamıs vallaa
bu kadar ugraşmaya uyduruk denırmı ellerıne saglıkkkkkk

elfidacım diloşum odalarınız çok güzel güle güle kullanın yavrularınızla,sezincim ben senin eklediklerini göremiyorum neden acaba,eminim çok güzellerdir,sende güle güle kullan

hamişler hepiniz mutlulukla kullanın bende göremedim ama çok güzeldr eminim sepetiniz.

diloşum odanız pek şeker olmuş :) hele yatağı eski zaman yatakları gibi bayıldım cnm :) sağlıkla yatsın miniğin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…