Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

arkadaşlarr cyıldız,mervezeynep,nuraycım ve sezin bebişleriniz odaları ve kıyafetleri süperr olmuş allah güle güle kullandırmak nasip etsinn.

ya ben neden açamıyorum bu linkleri anlamadım.sezin05senin cicileride göremedim ama güzel olduklarından eminim.sonra bidaha deniyim belki açılır :)

kızlar buda benim prensesimin beşiği...
Şimdilik kızım beşikle yetincek biraz büyüsün, ona kardeşde gelsin odasını öyle kurmayı düşünüyoruz :)))

havvacim canim besiginiz cok sekermisss Şeniz
yavrunu güle güle büyütürsün insallah..
allahim nazarlardan korusun. bu arada gecmis olsun canim..

fistiklar, aldiklariniz yaptiklariniz cok güzel. ellerinize emeginize saglik vallah
iyi günlere kullanmak nasip etsin allahim..

öpüyorum siziŞeniz

Şimdilik kızım beşikle yetincek biraz büyüsün, ona kardeşde gelsin odasını öyle kurmayı düşünüyoruz :)))

canım güle güle büyüsün bebişin, çok güzel beşiğiniz. biz de aynı sizin gibi düşündük, bunu büyütünce çocuk odası alırız, kardeşi de onun beşiğinde yatar dedik. inşallah Allah her eşyi gönlümüze göre verir.

Kızlar selam
nişan sepetimi nasıl oglumun cikolata sepetine donusturecegim
bana yardım edecek olanlardan destek beklıyorum

ablanız

canım çok güzelmiş beşiğinizz.yerimsenibengüzel kızın iyi günlerde mışıl mışıl uyusun içinde inşalllahhh :1hug:..güle güle kullanın canımm.a.sayyy bende ekliycem bi türlü pc atamadımm....:1no2:.

canımm hepsi birbirinden güzelmişş maşallahhhh...iyi günlerde kullanınnn:1hug:...bu arada sende çok hoş çıkmışssınnnyerimseniben.odası çok sade ve çok güzel bayıldımmm.:dance:

canımm hepsi birbirinden güzelmişş maşallahhhh...iyi günlerde kullanınnn:1hug:...bu arada sende çok hoş çıkmışssınnnyerimseniben.odası çok sade ve çok güzel bayıldımmm.:dance:

Teşekkürederim canım.ewet sade ve hoş bir oda oldu.hergün odaya kaç defa girip çıkıyorum sayısı belli değilsırnaşık şey.bebeğimiz doğsada bir önce yatırsam yatağına yoksa yakında dayanamayıp ben yatıcam yatağına :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…