Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

havvacım çok şirin aydınlık bir oda olmuş bayıldım, sağlıkla uyusun miniğin yatağında cnmcım

Kızlar selam
nişan sepetimi nasıl oglumun cikolata sepetine donusturecegim
bana yardım edecek olanlardan destek beklıyorum

ablanız

melekcim senin sepetinin resmini koyar msn? annem evde boşta duran bi sepeti şeker sepeti yaptı.acil geldiği için elvin :)) kullanamadık hastanede ama mevlütte şeker sepeti olarak kullanacağım. istersen sen de kapitone kumaşla kaplıyıp kurdele ve şeker süslemeleri ile süsleyerek şeker sepetine çevirebilirsin bizim ki gibi cnm

bende öyle canım odasına girip duruyorum eşimde napıyosun sen iyimisin ya diyo.:teselli:...herşeyini yıkayıp ütüleyip yerleştirdim.a.s.koklayıp duruyorum kıyafetlerini:1hug:.en kısa zaman da bende eklemek istiyorummm.ama şu an annemdeyimm.pc sorun var sanırım resimler yüklenmiyo:1no2:

kızlar birşey sorsam birmaxdan bebek şekeri için sipariş vereniniz oldumu olduysa ne kadar zamanda elinize ulaştı.15 gündür cevap alamadım ben acaba sorun bendemi yoksa herkesemi böyleler..

havvacığım maşallahh çok tatlıymış kızının beişiği, Ohh ne güzel pembiş pembiş, Allah Nazarlardan saklasın, güle güle gülücüklerle büyüsün içinde Maşallahhh

:sm_cool:

Kızlar bu pike Takımını Babaannemiz aldı Pazartesi günü bize, yıkadım yarın ütüleyip yatağına sereceğim, birtek beşiğimizi yerleştirmek kaldı, Babaanne, extra yünden bir yatak dikti içine, tamamen bitsin herşeycikleri, son hali ile doğuma girmeden ekleyeceğim, küçük hanımın Halısınıda aldık , tek lamba kaldı , artık o da ne zaman denk gelirse, çünkü alışveriş içn gezinmekten yoruldum arıkkk

ayy ben sizin pikenizi yiyeyim çokk güzelmişşşşyerimseniben......bebişin iyi günlerde kullansın canımmmmmmm

SEZİNcim ve MAVİŞcim bende sizin gibi odaya giriyom çıkıyom kızımın yatağına bakıyorum içinde yatan var mı diye?! EŞyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim. MUhakkak hergün belki defalarca elime alıyorum. Eksik var mı? HAstaneye giderken herşey hazırmı diye bakınıp duruyorum. Allahım hayırlısıyla kavuşsakda bu avuntulardan sahici gerçekci olan Bebişimize dokunsak öpsek koklasak. AH ah

elfida güsel günlerde kullansın pikeyi kızçen :) ben de güya sepetini koyacaktım doğumdan önce di mi? pc de bi sorun var eşim bi baksın hem hikayemi hem de kızımın sepetinin resmini koyabileceğim bu akşam

hepsi harika canım artık sabırsızlıkla bekliyoruz neyseki az kaldı sende çok tatlı bi annesin maaşallah

elfidacım prensesinin pike takımına bayıldım. kayınvaliden zevkliymiş baya naniknanik kızçen güzel günlerde kullansın pike takımını...

ay çok tatlıymışş:CüvCüv:zuzulu zuzulusırnaşık şey güle güle kullanın canım

Demek bütün anne adayları aynı sırnaşık şey...Bende yıkadım ütüledim herşeyini askıya astım hergün girip bakıyorum hangi kıyafeti elbisesi hangisinin yanında sırasını bile ezberledim:roflol: allah en kısa zaman bebeklerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin

Canım bebişinin pike takımı çok güzelmiş.tam benim favori rengimm:asigim: benim yatak odam mor ve lila tonlarından olustugu için kızımın odasında bu renkleri kullanmadık.Allah bebeğine sağlıklı birşekide kavuşmanı nasip etsinnn canım benim

Ne kadarda guzel yapmis kayinvaliden ellerine saglik walla cok guzel olmus bebisin misler gibi yaticak icinde insallah... gule gule kullan canim gercekten el emegi goz nuru gibi hicbirsey olmuyr...Bu arada az kaldi bebegine kavusmana hayirlisi olsun.. kendine cok dikkat et..

Elıfcım pıke takımına bıttım valaaa
ne kadar hos bır desen renk secımı olmus oleee
gule gule kullanın ınsallaah
dıger arkadaşların hızlıerısım den koyudugu resımlerı acamıyorum yaa
ben de mı sorun var acaba yoksa???

MAVİŞ ciğim , NAZOCAn , KALACHAKRA , NİHANCIĞIM, SEZİNCİĞİM , YILDIZLAR, BEYAZGÜL , DİLOŞUM çok teşekkür ederim Pike yi beğenmeniz, arzu eden var ise, Eminönünde havuzlu handan aldı babaannemiz, Bebekonun ürünü , çok güzel gerçekten ütüledik akşam serdik yatağıına, resimler birazdan geliyor

NİHANCIĞIM , Ben senin sepetten esinlenerek, annemle sepeti hallettik, aslında Annemim marifeti , benim çok emeğim yokkkaslında , bugün son kutulara çikolatalarda yerleşti, hazırız artıkk : ) öyleki annem oturdu bulmaca çözüyor şu an bende sizlere yazıyorum : ) resim gelecek şimdi : )

SEZİN canım, Pembe lilalı, ama tam lila gibi görünmüş, Sağol canım

YILDIZLAR, sağol canım, k.validem sağolsun , Annemin yerini hissettirmedi, bana çok yardımcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…