Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

dilekcim hepside çok güzel olmuş ama ben halısın bayıldımm.. ii günlerde saglıkla bebişin odasında uyusun ...[/QU

Yorum yazan ve ıyı dıleklerde bulunan arkadaşlar cok tesekkur edıyorum
Hepımzın yatakları besıklerı tabııkı bebıslerımızle daha da guzel ve anlamlı olacak.allah saglıkla yatmalarını nasıp etseın tesekkur edıyorum
Cnm halımıızı alırken ben de cok ıcıme sinerek aldım renklerı hosuma gıttı
Istıkbalden almıstımsırnaşık şey

Kızlar sonund abıtırmeyı kısmen de olsa becerebıldıgımız odamız hazır
sadece tul perdemız kaldı o da gelecek ınşallah
ama buarada yatagımız besıgımız ,alt acmamız ve emzırme koltugumuzla halımızı sızlere göstermek ıstedımmmmm....

25072008001ho2.th.jpg

24072008002aq2.th.jpg

25072008002dr7.th.jpg

diloşum hepsine bayıldım. güle güle büyüt bebişini.

elfida hepsi harika olmuş cnmcım,perde konusunda düşüncene de bayıldım:) sepetlerimiz de dediğin gibi benziyor ne güsel :)) kızçelerimiz yaşadı!!!!!

Kızlar sonund abıtırmeyı kısmen de olsa becerebıldıgımız odamız hazır
sadece tul perdemız kaldı o da gelecek ınşallah
ama buarada yatagımız besıgımız ,alt acmamız ve emzırme koltugumuzla halımızı sızlere göstermek ıstedımmmmm....

25072008001ho2.th.jpg

24072008002aq2.th.jpg

25072008002dr7.th.jpg

çok güzel olmuş canım güle güle kullansın bebişin

Odayı aslında tanıyorsunuz ama, o çıplak hali idi, burada son mevcut hali, oyuncaklarımızda yerleşti,
p7240213te9.th.jpg

p7240214me6.th.jpg

p7240215ar5.th.jpg

p7240216zf6.th.jpg

BURADA YATAĞIN SON HALİ; daha önce uyku seti vardı, Pikemizi serdik
p7240217go7.th.jpg

p7240210zn9.th.jpg

TÜL ALACAKTIK VAZGEÇTİK, zaten varolan Tüle Eminönünde rastladığımız bu süslerden astık.
p7240222mz5.th.jpg

HALIMIZ , yıkandı, bugün babaannemiz getirdi, temiz temiz serdik şimdi
p7240212ph8.th.jpg

canım çok güzel olmuş odanız.bebişin güle güle kullansın.

Darkelıfcım odanız harıka olmus renkelere bayıldım
cok ıçaçıcı renkler secmışsınız valla
gule gule kullanınız odanızı

elfidacımm bebişiniz odası çok güzel olmuş hastaneden çıkıp güle güle odasında büyütmek nasip olsun canımm.
diloşum senin bebişinin odasıda harika allahım güle güle kullandırmak nasip etsin.

Diloşum bebek odası çok hoş ve ferah olmus..güle güle kullanın
Buda benim biraz önce yaptıgım çikolata sepeti evdeki ve eldeki malzemelerle yaptım
biraz uyduruk oldu galiba

Canım ben cok beğendim, hele o bebek cok yakışmış oraya,ben daha yapmadım yapmakta istemiyordum ama şimdi senden gördüm ya bişeyler yapmaya çalışacağım bakalım yarın bi çarşıya cıkayımda bikaç malzeme alayıp bende deneyeceğim evde hem vakit gecer,senden kopya cekebilirmsırnaşık şey

Canım ben cok beğendim, hele o bebek cok yakışmış oraya,ben daha yapmadım yapmakta istemiyordum ama şimdi senden gördüm ya bişeyler yapmaya çalışacağım bakalım yarın bi çarşıya cıkayımda bikaç malzeme alayıp bende deneyeceğim evde hem vakit gecer,senden kopya cekebilirmsırnaşık şey

Teşekkürler canım bende pek hoş olmadı diye üzülüyordum acaba söküp tekrar değiştirsemmi diye düşünmüyo değilim..Bende sepet yapmıcaktım elifd yapmış ondan özendim bende yaptım hem eğlenceli oldu vakit geçti.çünkü zaman azaldıkça evde vakit geçiremez oldum:bbo:ŞAFAK:10 yada daha az

elfidacımm bebişiniz odası çok güzel olmuş hastaneden çıkıp güle güle odasında büyütmek nasip olsun canımm.
diloşum senin bebişinin odasıda harika allahım güle güle kullandırmak nasip etsin.

Cok saol cnm benım tesekkur edıyorum
elıfadacım sepetın de hıc de uyduruk olmamıs vallaa
bu kadar ugraşmaya uyduruk denırmı ellerıne saglıkkkkkk

elfidacım diloşum odalarınız çok güzel güle güle kullanın yavrularınızla,sezincim ben senin eklediklerini göremiyorum neden acaba,eminim çok güzellerdir,sende güle güle kullan

hamişler hepiniz mutlulukla kullanın bende göremedim ama çok güzeldr eminim sepetiniz.

diloşum odanız pek şeker olmuş :) hele yatağı eski zaman yatakları gibi bayıldım cnm :) sağlıkla yatsın miniğin cnm

X