Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

canım çok güzel olmuş ogluşunun odası dilerim saglıkla mutlulukla huzrla büyüsün oglişin

nuraycim, ellerinize saglik ufakligin odasi cooook güzel olmus.. güle oynaya büyüsün insallahhh... en kisa zamanda kucagina alirsin insallah yavrunu canim benim .. karnini oksa benim yerime olurmu, uzaklarda bi teyze var falan filan de o beni tanir :roflol::roflol:
kendine iyi bak öptüm sizi

nuraycım çok şeker olmuş ogluşunun odası.rabbim inş. sağlıkla ogluşunu büytmeyi nasip etsin( bende kızımın odasını havalandırdım kıyafetlerini yerleştirdim sadece yatagini açmadık haftaya yatagı uyku setini yerleştirdikten sonra bende resmini ekleyeceğim..)

Yüklemen tamamdır elifcim. Beşikde bi harika. Bebiş doğunca onunla bir daha çeker koyarsın

Nuraycim çok güzel olmuş bebişinin odasi allahim tamamlasin bebişinle inş. O odaya bebek sesleriyle girersin inş.

nuraycım odan çok güzel olmuş.allah sağlıkla yatırmak nasip etsin
benim kızın beşiği henüz gelmedi inşallah doğmadan gelecek.özel yaptırıyoruz ama bi türlü bitmedi :))
cyıldız ve mervecim sizin linkleri açamadım sanırım bende bi sorun var.ama güzel olduklarından eminim nasılsa onların içinde melekler uyacak

arada hata veriyor linkler.sonra denersin açılır.

kızlar aldıklarınız çok güsel iyi günlerde kullansın minikler,giysinler uyusunlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…