- 28 Ocak 2008
- 1.915
- 3
-
- Konu Sahibi kalachakra
- #1.261
ay evet tatlım bi de aldığımız cicilerle çektiğimiz fotoları koyarız buraya :) ne güsel olur,sağlıkla gelsinlerde inşallah.sen de bir an önce al da bze de göster cicilerini oğluşlarının annesi
yok ben bunu beceremedim .. ne beceriksiizm yha..
deneme benim koyduğum resimlerde çok büyük oluyor bakim bu nasıl olmuş
olmuş şimdiiisırnaşık şeybu beşiğimiz.yerimiz biraz dar oldu ama.yatak odamıza koyduk daha güvenli :1closedeyes:biraz büyüsün odasını değiştireceğizz
kübracığım allah sağlıcakla mışıl mışıl uyusun bebişin içinde cnmm.. çok güzelll :asigim:
olmuş şimdiiisırnaşık şeybu beşiğimiz.yerimiz biraz dar oldu ama.yatak odamıza koyduk daha güvenli :1closedeyes:biraz büyüsün odasını değiştireceğizz
kızlar çoğunuz beşiklerini hazırladınız maşallah. ben daha almadım. renk konusunda kararsızım. sonra oğlan da olur inşallah diye sadece kızlara olacak bir renk istemiyorum. 3-4 yaşına kadar yatacağı bir karyola alcam.sizce hangi renk alayım. açık yeşil mi sarı mı turuncu mu fikir verirseniz sevinirim.
kızlar çoğunuz beşiklerini hazırladınız maşallah. ben daha almadım. renk konusunda kararsızım. sonra oğlan da olur inşallah diye sadece kızlara olacak bir renk istemiyorum. 3-4 yaşına kadar yatacağı bir karyola alcam.sizce hangi renk alayım. açık yeşil mi sarı mı turuncu mu fikir verirseniz sevinirim.
cnm ii gunlerde kullansın bebeğin..çok guzelmiş yatağı..bende seninki gibi aldım ama içine uyku setini almadım ..hangi marka aldın cnm uyku setini ?
çok şirin bie beşik. Allah sağlıklı bir şekilde uyumayı nasip etsin inşallah.a.s. çok tatlı bir rengi var