Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

Kübracim Beşiğiniz çok şirinmiş .inş.saglikla Bebeğini Kucagina Alirsin Ve Ogluşun Rahat Rahat Beşiğinde Uyur..

Kızlar fikirleriniz için teşekkürler ama hala kararsızım çünkü hepiniz farklı bir renk önermişsiniz gelecek haftaya kadar karar vermem lazım babamız da her şeyi bana bıraktı.ama böylesi daha güzel aslında. çünkü ben de kendi zevkime göre olmasını tercih ederdim. fikir verenler olursa sevinirim.

mervecim bende seningibi düşünüyodum aldıgım odayı sonra erkek olursa oda kullansın die ama eşimi ikna edemedim kızımız olacak odada ona özel olacak die tutturdu oglu olursa oana başka bi oda alacakmış ne diimm benimde işime geldi ama benim ilk beyendiğim oda buydu hem kız hem erkege uyar sanada fikir olsun die resmini ekledim

bu çok güzel nerden bulabiliriz

ben bunu modokoda kervan bebenin web sitesinden beyenmiştim . ben kızımın odasınıda kervan bebeden aldım ama magzada bu modeli göremedim yada farklı renkde vardı dikkatimi çekmemiş olabilir..

gerçekten çok güzelmiş elifciğim bayıldım. aslında niye olmasın di mi yeşil-turuncu karışımı daha da cıvıl cvıl olmuş. ama urfa da bulabilir miyim buna benzer bi şey orası şüpheli.senağlama

canım bende bunu üreten firmadan aldım kızımın odasını burada imalat yapan firma çok orada da bulabilirsen beyendiğin modelin renklerini değiştirebilirsin...

elifcim çok güzelmiş oda takımı bayıldım walla.biz annemlerle olduğumuz için henüz oda yapamıyoruz kızıma,sizinkileri görüp seviniyorum :) yeğenlerim mışıl mışıl uyuyacaklar inş :)

seherrr b canımm çok güzelmiş beşiğinizz güle güle kullansın mışıl mışıl uysun içindeee

KÜBRACIĞIm , canım, prensinin yatağına bayıldım, kızımın oda takımının yatağıda böyle sonradan büyüyen , çok kullanışlıııı, bir güzel debelenir içinde inşallahhh ,

kızımın Küveti

kızımın kapı süsü

bundanda aldım 2 tane, bilmem nereye asarım ama hoşuma gitti, almış bulundum :)

10 mt Tül aldım, belki sepet falan süslemek için lazım olur, birde evin kapısına komlpe geçirilecekmiş .) Annem diyorrr
neler yapabilişrşm sizce ? Elvinciğimn Anneciğine sorsana vardır onun güzel fikirleri

canimm, sen nerelerdesin bakimm, cok merak ettim seni...iCADIARZUyimisin? kizcen nasil? bol bol tepiniyordur insallah:dance:

simdiii : o pembis küvetininde insallah gülücükler sacarak cibicibi yaparsiniz annesiiii... seni bol bol islatsin kizin:roflol:
kapi süsünüz de cok ciciymis canim, güle güle kullanin ama birde nazarboncugu as kapisinin bir kösesine annesiiii

su tüylü süsü de kizin odasina tavana yan yana asabilirsin mesela, güzel durur...

dis kapinin tülüne gelincede, su hastaneye foto cekmeye gelenler var ya, onlarin sayfalarina girip tiyo alabilirsin canim, eger öyle birsey düsünüyorsan, fiyonk falan yaparsin, beyaz pembe tül, ve isminin bas harfinden olan köpükler varya ya hani süslü, ondan da asabilirsin.
ama eminimki nihancimin annisi daha güzel fikirler verecektir ana, cünkü süper zevklii

umarim biraz yardimci olabilmisimdir tatlim..Şeniz

allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin kizlar aldiklarinizi...amiiinn

cnm kapı süsünüz çok güselll:dance:

küvetinizde pembiş pembişş

bugün bizde alıcaz oğluşumuza küvett:1closedeyes:

sehercim beşiğiniz çok güzel güle güle yatsınlar bebişler içinde

Tamam Cnm Sorarim :) Aldiklarin çok şeker.istersen özelden Tel Verelim Telefonda Konuşuruz Neler Yapilabileceğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…