- 18 Nisan 2008
- 780
- 0
- Konu Sahibi kalachakra
- #1.241
Ecenas bebişinin cicileri çok şeker iyigünlerde kullanmayı nasip etsin Allah. Bebişinde pek güzel çıkmış resimde maşallah ona...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cicileriniz çok güzel.bebişin güle güle giysin inşallah.ceylandan aldıklarımı yakında buraya eklicem.ama ben 2,5 ytl ürünleri görmemişim galiba.sebamed ürünlerini şampuan 9.95(250ml),losyon 12.60, pişik kremi 10,50, sabun 7.30 ytl ye aldım canım.kıslar teşekürler:)alısveriş yaptıkça heyecanlanıyorum valla....hayırlısyla hepimiz saglıklı bebeişlerimizi kucagımıza alalımda.....
NİLcim bugun deepo ceylana gittik eşimle...inanaılmaz indirim vardı cnm ...2,5 ytl ye çok guzel kaliteli ürünler vardı...insaallah onlardanda almıssındır....eşimle ikimiz hemen saldırdık reona:)aldıklarını merak ettim resimlerini eklersen sevinirim...ii günlerde kullansın bebişin:)sebamed aldım cnm %20 indirimli aldım..sen nasıl bir indirimle aldın ?
GAMZEcim sende mutlaka ugra ceylaana dicem ama..malum dogurmak üzeresin...:)allah kurtarsın cnm
MERVEcim teşekürler cnm...kız beebek lerine çokcici seyler yapıyorlar....dayanamıoruz eşimle...hemen alıyoruz..gerçi aldıklarımın hepside ihtiyaç...ama ilk bebk olunca daha da farklı yapılıyor alısveriş...cnm sende aldıklarını eklersen sevinirim...
SEHERcim teşekürler cnm:)
ohh yaptım sonunda
çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş. aldıkların çok şirin ama keşke hemen kendini yormasaydın. hemen dinlenseydin. bu durumlarda çok fazla ayakta kalmak iyi değil. düşünce her şey olabilir çünkü. kendine ve bebişe iyi bak yorma kendini.slm kızlar,
dün ben düştükten sonra hemen ağrıları hissetmedim tabii.bana moral olsun ve istiyorum diye eşimde beni cevahire götürdü.babalar günüydü ya,next mağazasına girdik ve kızımıza üzerinde baba ile ilgili yazı yazan body aldık .eklicem ama bu sayfa açılmıyo.başka nerden ekliyosunuz
nihancıgım minik elvinimiz ii günlerde saglıcakla giysin cicilerini canım :) ayyy valla bi dogsalarda şöle doya doya dışardan seyretsekk allahım yardımcımız olsun ..