Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

ank dan bahsetmişsin ilgimi çekti ben de ank.da oturuyodum. ünv.yi ank.da okudum. sonra tayinim urfaya çıktı geçen yaz buralı biriyle evlendim hamile kalınca da gidemedim annemlerin yanına. konya sokağı hatırladım. kardeşimle gitmiştik. sen iyi bulmuşsun o fiyatlara.bence haklısın kendi odanızda kalmasında biz de öyle yapıcaz ama ben daha büyük bir yatak düşünüyorum. 3-4 yaşına kadar yatsın. sonra inşallah kardeşi olur o yatar sonra. hayırlı olsun beşiğiniz...

Dilekcim ceylanda indirim olduğunu senden duyunca bugün gittim ve çok güzel şeyler aldım.güzel indirim vardı. teşekkür ederim.böyle şeyleri birbirimizle paylaşmamız gerçekten çok güzel.bu arada almadıysan bende SEBAMEDin ürünlerini selekler çarşısındaki kozmetika parfümeriden aldım.indirim yapmışlar.çok uygun aldım.:dance:

dilek canım maşallah hiç bişi bırakmadın her şeyii taamamladın yanii:))) şirinen bunları güle güle saglıcakla kullansın canım her biri ayrı güzel valla...

kıslar teşekürler:)alısveriş yaptıkça heyecanlanıyorum valla....hayırlısyla hepimiz saglıklı bebeişlerimizi kucagımıza alalımda.....
NİLcim bugun deepo ceylana gittik eşimle...inanaılmaz indirim vardı cnm ...2,5 ytl ye çok guzel kaliteli ürünler vardı...insaallah onlardanda almıssındır....eşimle ikimiz hemen saldırdık reona:)aldıklarını merak ettim resimlerini eklersen sevinirim...ii günlerde kullansın bebişin:)sebamed aldım cnm %20 indirimli aldım..sen nasıl bir indirimle aldın ?
GAMZEcim sende mutlaka ugra ceylaana dicem ama..malum dogurmak üzeresin...:)allah kurtarsın cnm
MERVEcim teşekürler cnm...kız beebek lerine çokcici seyler yapıyorlar....dayanamıoruz eşimle...hemen alıyoruz..gerçi aldıklarımın hepside ihtiyaç...ama ilk bebk olunca daha da farklı yapılıyor alısveriş...cnm sende aldıklarını eklersen sevinirim...
SEHERcim teşekürler cnm:)

Dilekciğim maşallahhh , bebişinin eşyaları inanılmaz güzel, güle güle sağlıkla kullanıesını inşallah, fil'e bayıldım..

bizde kızımın odasını sipariş ettik, daha önce baktığımız yerden dahada uygun bi yer kesfettik, renklerde içimize sinince hiç durmadık, bakalım hayırlısıyla 2 hafta sonrasına gelecek, ve biz daha badanasını bile yapmadık.
öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiii

Teşekürler cnm..bende mobilya beşik aldım..ama son aylara dogru getircem eve....dolaptaki çamasırlarını gördugumde bile heyecan yapıom....yatagı karsımda olsa...naparım bilmiom..herkes yatagını sonlara dogru getirin dedi.....

bmerhaba arkadaşlar bende ağustosda doğum yapanlardanım ama ben geçen sene doğum yaptım şimdide bebeğimin ilk adımlarını izleyip doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum yaptığınız hazırlıklar gerçketen çok güzel allah sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin bu son aylar geçmez biliyorum ama sabırlı olun elbet geçecek allah yardımcınız olsun...

dilekcigim yaa çok güsellermişş ... valla bebiş çok şanslı annesii:)) nedicem bende dün bişiler bakmaya çıktım eşimle hastane çıkışı almaktan vaz geçtim... 3 takım böle birlikte çok uygun fiyata satılıyoduu her şeyide vardı üstünde.. öle bişi alıcam bi hafta sonrada ben aypıcam alış verişi artık ...

saol cnmcım...başla cnm artık...çok zevkli valla alısveriş yapmak:) ben hastane çıkısı almadım...babaannesi ve teyzesi alıcak....baslangıc için bitek eksigimiz uyku setimiz kaldı...bi türlü karar veremedim....altınbasak kullanıyorum kendim..memenunum...kızımadamı ondan alsam.....sende bi bakında..fikir ver cnm ya...a.s.

dilekciğim hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın kızın cnmm
uyku setini ben odası için zeyland dan aldım şimdide park yatak için arıyorum ama henüz bulamadım fikir verenler olursa bende sevinirimm a.s

günaydın mı tünaydın mı desek karar veremedik....gün saymaya başladınızmı anneler kavuşmaya az kaldı....

KIZIMA SON ALDIKLARIM VE ÖRDÜĞÜM HIRKAMIZ....

ALTIN YASTIĞIMIZ

ALT DEĞİŞTİRME MİNDERİMİZ

PORT BEBE VE CANTAMIZ

HASTANE CIKIŞIMIZ

ÇORABIMIZ

VE HIRKAMIZ

VE SON HALİM...

arzucum güle güle kullansın bebeğin güzel günlerde inşşşşa.s.

anacım kız olunca farklı oluyor yaw...pembiş pembiş....:1rolleyes:

inş hepimizin bebişleri sağlıkla doğar fotolarınıda ekleriz buraya:icecream:

son halinde harika görünüyor kızzzjeyyar

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…