Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

SEHERCİM bende nette görmüştüm bu sepetten çok beğenmiştim. ama arkadaşım verdiği için sepetini almadık.annemde kılıfını dikti,cibinliğini de hazırlasın resmini koyacağım kıslar
bu arada mışıl mışıl sağlıkla uyusun afacanların cnmcım :)

ayyyy canım benim çokk teşekkür ederiz teyzesi , a.s.güzel fikirlerin için çok çok teşekkür ederim,
:dance:isminin başharfi olayı çok aklıma yattıııı , eminönüne gidince bakarım
şu siteleride bir dolaşayım bakayımmm
nihancığımdanda, sepet süsleme tarifi isteyeceğim :) ablama söyleyeceğim o becerir , ben hayatta yapamam .:)
sorma birkaç gün gelemedim, sonra hasretle sarıldım siteye , ne özlemişim yaaaaaa
bayağı yoğundu işler son 1 haftadır, hem bedenen hemde beynen o kadar çok yoruldumki, eve gelince bilgisayarı açmaya halim kalmadı, sinirlerimde bayağı gergindi bunalıma girdim, herşeye ağlar ve alınır oldum, eşim biraz tedavi ettide kendime geldimmm çok şükür, inşallah bir terslik olmassa 1 hafta sonra izne ayrılıyorumm herşey çok güzel olacakkkk o zaman
çok öpüyoruz seni teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tamam Cnm Sorarim :) Aldiklarin çok şeker.istersen özelden Tel Verelim Telefonda Konuşuruz Neler Yapilabileceğini :)

canım Nihancığım çok teşekkür ederim, özelden cebimi yazarım,
1 hafta sonrada izne ayrılacağım inşallah, becerebildiğim kadar o zaman bişeyler yapmaya çalışacağım, olmadı ablama paslayacağım olayı.)

bugü ikeaya gideceğiz bakalım , inşallah güzel şeyler vardırrr , lamba falan almayı düşünüyoruz, orada daha ugun olur, dün biraz gezdik çok pahalıydı.

ya varya, bu bebek olayı inanılmaz pazar olmuş, istoçta bir bebek arabası beğendik, çok kaliteliydi ve çok güzeldi, aklımız kaldı, ama 800 ytl de bir arabaya verilirmi yaaaaa, kafamçokkarıştı arkamıza baka baka çıktık tabiii mağazadan benneyaptımkieşim hala bugün o arabayı sayıklıyor , alamadık kızımıza diye

hayrılı olsun seherciğim bebişin beşiği. Allah sağlıklı bir şekilde uyuyup büyümeyi nasip etsin bebişlerine. :sm_cool:

kızlar allah razı olsun iyi dilekleriniz için ..inşallah bebişlerimizi saglıcakla yatırırız beşiklerine....

canım benim teşekkür ederiz, sende oğluşuna mavi mavi alırsın artık, almışsındır gerçi akşam oldu bile :)
ayy nerimancığım yazmış bol bol ıslatır seni diye, gözümün önüne getirdimde, inan şimdiden heyecanlandım:sm_cool::sm_cool:

Kötü Kazen

iyi akşamlar canım almadım küvetini..evet mavi almak istiyorum renk olarak sadece kırmızı kalmıştıtatlicadiarzubaşka yerlere bakıcam.

kızlar ben de bu haftasonu doktoruma gidiyorum. kontrolden sonra bebişim ve benim için alışveriş yapıcam.ama bu sıcakta nasıl olacak bilemiyorum. urfa 40-45 derece başka yerler gibi değil. rüzgar estiği zaman bile sıcak esiyo. bizim için dua edin. inşallah sıcak yüzünden başımıza bi şey gelmez. yaz annesi olmak zor ya. bundan sonrakini inşallah bahara düşünüyorum(bunu doğurdum, büyüttüm de sanki öbürünü düşünüyorumkafamçokkarıştı) Allah hepimizin yardımcısı olsun hamişler:teytey:

mrb kızlar dün bu sıcakta bebişimiz için alışveriş yaptık. karyolasını, çanta takımını, oto koltuğunu, uyku setini, cibinliğini aldık. ayrıca ufak tefek eşyalarını da hallettik( tarak, bakım seti, banyo süngeri,emziği, çorapları, yeleği, termometresi vs.) size çok teşekkür ediyorum. çünkü sizler aldıklarınızı paylaşmasaydınız benim bazı şeyler hiç aklıma gelmezdi. ilk anneliğim olacağı için. küvetini ve birkaç eşyasını almadık . onları da gelecek sefere gittiğimizde alcaz inşallah.

cnm sağlıkla kullansın bebişin.aldıkarının resmini koy da biz de görelim cnmcım :teytey:

cnm sağlıkla kullansın bebişin.aldıkarının resmini koy da biz de görelim cnmcım :teytey:

fotoğraflarını çekeyim koyarım. eşimin de bana yardım etmesi gerekiyo. karyolamız kurulunca onu da çekerim. eve getirdik ama daha kurmadık. hamişlerden birininkine benziyo aldığımız karyola, ama kiminkiydi unuttum. yeşil renkte aldık.sonunda karar verebildim.:teytey:

Hayırı olsun canım, güle güle kullan bebişinle,
o ryoladada mışıl mışıl , uykular dilyorum bebişin için.
yeşilse sen galiba Nar-ı Beyzamızın prensinin karyolasından aldın. o çok kullanışlı bir karyola, güzel seçim yapmışsınız

Kızçemizin odası dün geldi, dayanamadım resimlerini bugün çekiverdim hemen

GARDOLABIMIZ

YATAĞIMIZ

OYUNCAK SANDIĞIMIZ

ŞİFONYERİMİZ

ayyyyyyy canım hepsii birbirinden güzelmiş...allahım saglıcakla kuşunu onlarla büyütmeyi nasip ets,n inş.. canım bayıldım valla:) en öenmli eksigide sen taşıyon şuanda:))))

Elifçim çok Güzel çok Tatli Renkleri Var Bebişinin Odasinin Bide Bebişin Geldimi Tam Tatli Bi Oda Olucak Inş. Allah Sağlik Sihhatle Büyütmeni Nasip Etsin O Güzel Odada

SEHERB , GAMZEKİ, canlarım çok teşekkür ederim, bir o eksikkkk , asıl onunla anlam kazanacak odası...

canımmm çok güzelmiş kızının odası bayıldım ii günlerde kullanın inşşşş. sağlıkla bebeğini kucagına alırsın eksiğiniz de tamamlanmış olur.. şimdi zaman hiç geçmek bilmez dimi odası herşeyi hazır baktıkça kızını özlersinn .. benimkini odası daha gelmedi ama arada bi açıyorum sandıgını kıyafetlerini öpüyorumm hasret gidermeye çalışıyorummm..

elfidacım kızçenin odası çok güsel tatlım güsel günlerde sağlıkla kullansın cnmcım.
bu arada e-bebek.com da kraft'ın ürünlerine bi bak bana mail gelmiş,fiyatlar uygun gibi görünüyor cnm (araba,puset vs..)

teyzesi kızıma çıtçıtlı zıbın ve uyku tulumu almış :) uyku tulumunda kaplumbağa var ve kollarının ucunda ek bi parça var,kıvırdığınızda kendiliğinden eldiven oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…