Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

ne demek cnm benim her zaman :) canın gene bişiler isterse söle ben gene bakarım burdan :) :asigim:

darkcım çok güsel şeyler var walla,insanın içi kalıyo hepsinde..daha neler neler alınır da ...
kezboşum orda çeşit yok dedi dedim ben alırım burdan,istediği gibi de bulduk,benim içim rahatladı..sen de git bi şi almasan bile gezdikçe insanın içi çok hoş oluyo cnm :)

nericim sen güsel haberi ver şekercim,sen gelirsen beraber dağıtırız eminönünü,gelemesen de ben senin için dolaşır alır yollarım cnm benim :)

dilekçim hazırlıkların çok güsel,iyi günlerde giysin kullansın hepsini sağlıkla miniğin cnm

ilk bebeğim verdiğin haberler için de saol cnm,eminönünü talan ettim kezboş için :) senden de mağazadaki kampanya bilgileri gelince güsel oluyo cnmcım :)

Sepetim kına gecemdemden kalmıştı süslemeleri ben yeptım boncuk kurdale ekledim.keseleri 50 tane 30 ytl yeşilköy pazarından aldım.bir tek şekerleri kaldı onuda yarın alıcam :)

freedomm sepetin çok hoş canım .. güle güle kullan çok ii yapmışsın süslemeleride:)

inşallah canım çok yakın zamanda onuda görürsün inşallah senin bişin kalmamış allahın izni ile allah bi nefeste kurtarsın canım senii ve tüm dogum yapmakta ve yapıcak olanlarıı.... inşallah bebeklerimize sag sgalim kavuşuruz..

freedommm sepetinde keselerinde çok şekerler inş. ogluşunu sağlıkla kucagına alırsın hazırladıklarınıda ii günlerde kullanırsın canım.. yaa aslında benim nişan sepetimde duruyo aynı böle gümüş rengi ayrıca üzerinde tülü var ama bana o biraz büyük gibi geldi bebek şekerini zaten en fazla 50 tane almayı düşünüyorum onlarda o sepetin içinde kaybolur sanırım .. ben en iyisi kçük sepetlerden alayım (hem lila rengi alırım kızımın odasında uyar sonrada kızımn bakım malz. koyarım içine....

nihancım sna bişi soracaktım benim dün ekledigim seramik kutulardan eminönünde varmıydı ? benim çok hoşuma gitti arkadaş az aldıgı için e- bebekten aldı ama çok pahalılar tanesi 4ytl eger eminönünde daha uygun fiyata ona benzer bişi varsa bende öle bişi alamyı istiyorum..

cnm direk seramik kutu diye bakmadığım için dikkatimden kaçmış olabilir.benim nikah şekerim içinde malzemeleri eminönünden alıp evde yapmıştık.örnek rsim koyarım cnm,ama mutlaka bakınca bulunur,annem o tür şeylerin toptancı yerlerini biliyor. dün kemoterapi gördüğü için bugün pek iyi deil,biraz iyi olsun sorarım ona cnmcım.netten alma bence çok pahalı,eminönünde herşey daha uygun fiyata tatlım

İyi dilekleriniz için çook teşk ederimmm.Hepimize Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.19 haziranda doğacak oğluşummm.....

hee aklıma gedi elifcim bu minik beek biblolar var ya onların satıldığı yerde değişi değişik daha büyük biblolar senin rsmni koyduğun tarzda vardı ama fiyatlarına hiç bakmadım açıkçası tatlım.daha farklı çeşitlerde var.gidip dolaşmak gerek cnmcım

teşekkür ederim nihancım inş. bigün eşimin boş bi gününü bulursam istiyorum gitmeyi eger gidersem senden adresleri isterim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…