Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

KEZBANCIMMM BENIM CANIMM, OLURMU HIC ÖYLE SEY YA, NE MAHCUP OLMASI.. ICIMIZDEN GELDI..KESKE ORDA OLSAMDA DAHA NELER NELER ALSAM
MINNOSLARIMA.. CÜNKÜ TEYZELERI ONLARI DAHA GÖRMEDEN ÖPMEDEN COOOOK SEVIYOO. IYI GÜNLERDE GIYSINLER BITANEM. HELE BIR HAYIRLISIYLA DÜNYAMIZA GELSINLERDE ALLAHIN IZNIYLE.. :emir_bebek::emir_bebek:
INSALLAH CANIM BENIM AGZINDAN BAL DAMLIYO DIREK SENINKILERE YAZMISSIN, ALLAH MI SÖYLETTI NE:roflol:
YA BEN SIZI COK SEVIYORUM YAAAA..SIMDI SENINLE KONUSTUK CANIM YAZACAKLARIMIDA UNUTTUM:roflol::roflol:

canımcıım çooooooooook teşekkürler en sevdiğim renkler bunlar kapı süsümüz de turuncu sarı ve yeşil sepetimizi de aynı renklerde yapıcaam. uyumlu oldular.
gerçekten nçok sevindim üstümden büyük bir yükü aldın allah razı olsun eşinden ve senden bu sıcakta koşturdun benim için.

nihancıım bu pembe mavi aldığın süslerde çok güzel ne çok şey almışsın arkadaşım çoook sağol. sende şımart bakalım benim yaramazlarıııııııı

benimincilerim005dv3.th.jpg
burda ördüğüm minik giysiler var renkleri net çıkmamış aslında yuvarlağı fıstık yeşili annem ördü onu da.bit de ortadaki bebişimiz tek onun erkeğini alıcak eşim. işte yatığım yerden bu kadar oluyor.
benimincilerim009re1.th.jpg

ayy maşallah ne beceriklisiniz arkadaşlar:1hug:kezabancığım ellerine sağlık çok güzel olmuşşşşşşşa.s.:nazar::nazar:

burda ördüğüm minik giysiler var renkleri net çıkmamış aslında yuvarlağı fıstık yeşili annem ördü onu da.bit de ortadaki bebişimiz tek onun erkeğini alıcak eşim. işte yatığım yerden bu kadar oluyor.

ç.ılgınnnn:sm_cool: , çokk güzel olmuş yaaaa, :sm_cool:bayılldımmmmmmmm ya yattığın yerden bu kadarı oluyorsa oturduğun yerden ne kadarı olurrr ... aaa bu ne marifett maşallahhh, bana bütün malzemeleri koy önüme, yinede yapamammm , Maşalllahhhhhh :nazar::nazar:

Gamzeciğim , Wrosecuğum, elvinciğim
çok sağollllun ,denk geldi, görür görmez aldık bizde , gelin sizede ikram ederiz . hihihi, bu arada Elvin sen resmleri koymaya devam et,bu yüzünden bir eminönü daha yapmak zorunda kalacağım

merve zeynep nur, hoşgeldin canım aramıza

ELVİNciğim, yaaa varya sen nerden bldun yine bu mükemmel şeyleri, bu gidişle eminönüne saldıracağımmm , yakında yine gitmeyi düşünüyoruz batırcakmısın beni, ya hepsi güzel, hepsiii çokk güzellll , Kezbancığıma ldıklarında çok güzel, güle güle kullansın canımm,
Bu arad KEZBANCIĞIM, Güle güle, sağlıkla kullansın, minnoşların süpriz hediyelerini, ayy Nerimancığım, ne güzel süprizler yapmışsın, Kezban arkadaşıma, helal olsun, çok taktir ettim seni.

sagol Elifciiimmm, canim kücük seyler..esimle icimizden geldi, gönül ister daha cok ciciler almak ama uzakta olunca böyle kücük mücük birseyler yapabiliyoruz iste..
sorma kiz NIHANcim costu yine, eminönünün altini üstünü getirdi.
allah nasip eder de bir daha hamile kalirsam solugu bende orda alcam herhalde:roflol:, NIHANcimda kilavuzum olucakmis insallah sırnaşık şey
seni ve minik kizini kocaman öptüm canimmŞeniz
kendine ve yavruna dikkat et olurmu hadi allah hepinize rahatlik versin kizlar..

ayhhhhhhh canım yaaaaaaaaaaa hepsi çok güsell süper şeyler almış annesi yigenimize yerim onu ben yerr...Şeniz dilekcigim çok güsel hepsi canım allah güle güle giydirmeyi nasip etsin yigenimise:nazar: allahım cümlemise sag sgalim bebeişlerimisi sarıp sarmalamayı nas,p eder inşallahcanım eeeeeeeeeeee tek kalan eksiklerimiz bebeklerimiz sanırım onlarda çok kısa süre sonra gelicekler :dance: inşallah..

HEPSİNİ GÜLE GÜLE KULLANIN...
SAĞLIKLA DOĞSUN MİNİKLER :)) :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
dilekcim aldıklkarının hepsi çok güzeller bayıldımmmm iii günlerde sağlıkla giysin bebişin ... sehercim dogru diosun tek eksigimiz bebeklerimiz ama onlarda herşey hazır die acele etmesinler zamanında gelsinler inşşş... bizimde herşeyimiz tamam odası 1 ay sonra gelecek eşim bu akşam eğer işi olmazsa kızımın odasını boyayacak... benim kız odayı aldıgımzdan beri çok hareketli anladımı acaba diorum eşime sakın deme odan hazır die sonra acele eder .. ::)

Kezban valla çok beğendim bebişlerinin cicişlerini, alan teyzeleri pek zevkliler maşallah, senin sıpalarda pek şanslı, yerim onları ben. İnşallah sağlıklı mutlu günlerde kullanırlar hayatım.

Dilekcim bebişine aldıkların çok güzeller, güzel günlerde kullansın kızın inşallah. Valla o tulumları falan daha şimdiden sevip kokluyorum bebişim içini doldurduğunda yerim heralde onu :)) seninkileri de sevdim bayaa bi ekran karşısında :))

canım bu konuda dogru diosun bunlar herşeyi hissediyo hani dderlerya şimdikiler anne karnında ögrenmeye başlıyo aynen öle canım yaa... benimkiler de öle özellikle yemek konusunda bişi olsun ben yemek istemim onlar illede yedirmek için kıpır kıpır oynuyolar :))))

Kezbancım ne güzel bişi yapmıssın bayıldım valla.
Tullu susler hos forunuyordu ama cok toz toplar diye dusunuyordum. Bu seninki bir harika olmus. Acık yardım etsende ben de yapsam bundan cok guzel olmus valla.

Kızlar bebişlere aldıklarınız super.

Ben de size şeker susu için bişiler yazacaktım ama Eminönü gezerleri beni geçmiş. Size bir katkım olacak diye sevinirken hevesim kursağımda kaldı valla.

Eminim bunuda biliyorsunuzdur ama yazayım ben yine de hafta sonu Joker mağazasından Chicco nun çantasını aldım. İçinde 6 parça bakım ürünü var, pişik kreminden pudraya kadar. Oldukçada uygun gorundu bana. 39 ytl ye aldım.

Ayrıca Thibo mağazasında cok guzel sesli yumoş oyuncak aldım. Fotograf yollayamıyorum kusura bakmayın. Mothercare de bazı ürünlerde güzel indirim vardı ve ürünlerini çok beğendim haberiniz olsun kızlar. laelaelaelaelae

Uyku seti alacak olanlara: Özdilek magazasında 63 ytl ye cok cici uyku seti vardı ben alamadım cunku mavi kalmamıştı. :emir_bebek:

hepinizi optummmmmmmmmm:asigim:

Merhaba dilekcimm, bebisinin ciciler cok güzel, allahim iyi günlerde giydirmek nasip eder insallah:nazar:...hepsi cok tatli..:nazar:

merhaba arkadaşlar .. dün akşam arkadaşımızın oglu yiğitin 1. yaş günüydü arkadaşım gelen misafirlere yiğitin 1. yaşgünü hatırası olark bu minik kutulardan ikram etti içerisinde badem şekeri vardı dışıda tülle süslenmişti akşam ben badem şekerini yemek için tülünü açtım tabi .. belki sizlerede bi fikir olur die resmini ekledim .. bu kutuları arkadaşla birlikte e- bebekten aldık orada biraz pahalıydı eminim eminönünde buna benzer daha uygun fiyatlı kutular vardır..

11lf1.th.jpg

X