Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

ilk bebeim bencede yıkanması lazım..ama ben antalyada oldugum için hemen nemleniyor hersey..o yuzden 2 hafta kala felan yıkıcam...bu arada hangi marka deterjan öneriosun cnm ...yazmamıssın?

ben zaten aldıklarımı yıkayıp ütüleyip kaldırıyorum hemen daha sonra yapamam belkii :))

teşekürler neslihan...fazla eksigi kalmadı bikaç bişey....sen naptın bebişin nasıl

benim eksiğim çok doğru düzgün hiçbişey almadım:1no2:daha zamanımız varmış babası öle diyoo...bu arada doğumum 30 temmuz görünüyo ultrasondaa napacam bilmiyom valla doğumumda sezeryanla olcak :1no2:

30 temmuz kaç hafta olmuş oluyor?ama biz senle aynı adet gunudeydik ?benim hala 30 agustos diyor doktor...1 ay fark ediyor

Dilek, Bahar bebişlerinizin cicişleri çok güzeller maşallah Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin kızlar.

Dilekcim Antalyada nereden aldın pusetini falan? Bende önümüzdeki ay geleceğim ya Antalyaya, bakayım diyorum. Pusetini kaça aldınız?

dilekciigm neslinin bebegi 3 hafta önde gidiyomuş maşallah ondan sanırım dogum öne atlamışş.. annesi ii bakmışş bebişine maşallah

30 temmuz kaç hafta olmuş oluyor?ama biz senle aynı adet gunudeydik ?benim hala 30 agustos diyor doktor...1 ay fark ediyor

benim 26 ağustostu aslında ama 3 hafta ilerden gidiyomuşum nasıl oluyosaa doğumda bu nedenle 3 hafta geri gelmiş oluyooo..allahım yardımcımız olsun ne diyimma.s

dilekcim aldıkların çok şeker cnm,iyi günlerde kullansın miniğin

baharcım sizinde yatağınız çok güsel..sağlıkla uyusun miniğin içinde :)

dilekcım selam
arabanız pek guzelmıs gule gule gunlerde kullan ınsallah
cnm ben de bu sekılde fazla detay olmayan araba alıcam,
nerden aldın ve fıyatını sormak ıstıyorum
bır de tasımak ıcın ayrıca puset de alacakmısın
acaba bu arabanın takımı olarak tasıma pusetı de varmıydı???
sımdıden tesekkur edıyroum sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…