Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

ay ne kadar az kalmış freedom,heyecanlısın di mi ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.sezeryan mı olacak?

Hemde ne heyecan :) sezeryan olcak canım normal doğumdan çok korkuyorum.Oyüzden sezeryan istedim bakalım kısmet:) hepimiza sağlıklı doğumlar canım.9 ay taşıyoruz kolay değilsağlıkla evimize dönelim.

canım ben anadolu yakasındayım o yüzden eşiminn tamamen boş olması gerek.. bu sırada öyle yogunki yarın arkadaşlarımla buluşacagız 2 haftadır eşime diorum beni götürürmüsün hala tamam demiş deil yarın inş. bi boşluk bulursa bırakacak

freedommmcum sekersepetin ve keselerin cok güzelmis, hele keselerin cok ciciii, ellerine saglik.. allahim iyi günlerde kullanmayi nasip eder insallah tatlim.
bu arada dogumuna da az kalmis, allah bir avazda kurtarsin, sezeryan olacaksin galiba hayirlisi olsun canim, allah herseyi gönlüne göre versin. saglikli bir sekilde
bebegini kucagina alirsin insallah... hayirli bir dogum diliyorum canimm

anladım cnmcım,bizde de araba yok.olsa seni de alırdık :) inş eşinin işleri hafifler cnmcım a.s.

Sağol canım çok tş ederim az kaldı ama sanki günler daha uzun geçiyor bana:):):)

freedom hayırlı doğum olsun ağrısız rahatça bir an önce ayağa kalkarsın cnm.nerde yapacaksın doğumu?

Freedommm canım keselerin ve sepetin çok güzel. Allah bebişinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Maşallah ne kadar az kalmış, darısı başımıza inşallah, 37. haftayı görsem daha ne isterim :)) Canım benim Allah hayırlı doğum nasip etsin.

freedom hayırlı doğum olsun ağrısız rahatça bir an önce ayağa kalkarsın cnm.nerde yapacaksın doğumu?

Bahçelievler Hizmet hastanesinde canım dr Sait bey arkadaşlarımın tavsiyesiyle gittim gerçekten çok memnunum.Dileğin için tşk ederim.Hepimize sağlıklı sıkıntısız doğumlar olur inşallah:)Allah olmayanlara da versin...

Sağol hayatım amin hepimizeee.:) evet az kaldı ama şu bir hafta inan daha zor geçiyo...

kızlarrr hepinize iyi gecelerrr ,
hepimizi ve Milli takımı kutluyorum, acaip bir sevinç yaşattılar bizxe
Dilekciğim maşallah tüm hazırlıkların çok çok güzel , beb
şin iyi günlerde kullansın

freedom keseciklerin ve sepetin çoj tatlı ,
bu arada bende Hizmette doğum yapacağım, benim doktorum meltem hanım, sait bey içinde çok iyi diyorlar. zaten iki dr hizmette , Sait bey ve meltem hanım... canım hayırlı doğumlar diliyorum.
hastane odasını gördünmü? ben doğum katına çıktım, odaya baktım, içime sindi. bu arada sen raporunu hizmetten mi aldın, yoksa ssk ymı gittin ?

canim benim nasilsin? evet sorma MILLI TAKIMIMIZI bizde icten kutluyoruz, vallaha ben bile 2. golde bu belimle koltuktan ayaga zipladim:roflol::roflol:
ayy ne güldük karsimizda bi isvicreli teyze var, balkonuna isvicre bayragi asmis, gol oluncada benim mackolik esim nerdeyse camdan atlicakti gooool be gooool diye bagirdi kadin hemen bayragini iceriye aldi lülülülülülü :sm_cool:
ortalik costu vallahi burda...ortam süperdi.. simdi bebek hazirliklarinda ne alaka ama okadar mutluyuz ki sizinle paylasmak istedim..:sm_cool:
herkese iyi geceler hepinizi cok cok öptüm sekerler ve tatlilariniiii

http://www.hizliresim.com/2008/6/12/1249.jpg
[img=http://www.hizliresim.com/2008/6/12/1249.jpg]

iyi dilekleriniz için hepinize teşekürler arkadaslar ...hazırlıkları yaparken çok heyecanlanıyorum:)hepimiz en önemli olan sağlıklı beebişlerimizi kucağımıza alalımda ..... kızımın arabası arkadaslar..expo marka çok uygun fiyata aldım ve özellikli bir araba..tavsiye ederim..üstü komple kapanıyor terste kullanabiliosunuz..

dilek hazırlıklar bitmiş galiba çanta araba herşeyi almışsınn çok güzeller iiyi günlerde güle güle kullanın inş. bebişinleee

dilekciigim çok güsel kısss aldıkların hiç bişiyi kalmadı hemen hemen annesi bitirdin her bi eksigi ... ama en büyük eksik en son gelicek :))) onlarda bi sag sgalim gelse inşallah....

dilekciigim çok güsel kısss aldıkların hiç bişiyi kalmadı hemen hemen annesi bitirdin her bi eksigi ... ama en büyük eksik en son gelicek :))) onlarda bi sag sgalim gelse inşallah....

teşekürler cnmcım...hepimizin bebişleri zamanında ve sağsalim gelsinlerde cnm:teytey: ...

Kızlar
aldıklarınız super.
Satın almamnın sonu yok değil mi?
Hepinize unutmamanız gereken bişi hatırlatmak istiyorum.
Kullanmadan onca bebeklerimize aldığımız (yıkanabilir olan) herşeyi yıkayalım.
Bir cok insan dokunuyor ve kirleniyorlar.
Ben önümüzdeki hafta herşeyi yıkamayı dusunuyrum, annemin ördügü ve diktiği hersey dahil.
Bunun için size bebek detarjanı öneririm.

Özelllikleri:
Nazikçe Temizler
Çamaşırları en hassas ciltte bile rahat giyilecek şekilde yıkar
Beyazları beyaz, renklileri parlak tutar
Her sıcaklıkta iyi iş görür
Temiz Durulama
Çamaşırlarda tahriş edici deterjan kalıntısı bırakmaz.
Güvenlidir
Cildi tahriş etmez.
Özenli Kristaller
Ailenin en zor leke ve kirlerini etkin olarak yok eder.

Arzu edenlere temin edebilirim.
Ablanızzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…