Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

mrb ben aranıza yeni katıldım. 7.5 aylık hamileyim .bebişim zeynepnur için hazırlıklara başladım bebek bezi de aldım ama prima 2 bedeninde aldım 1 beden yoktu. yenidoğduğunda kullanamaz mı acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim. ilk hamileliğim onun için acemiyim bazı konularda

aramıza hoşgeldin arkadaşım .. ben ve bi çok arkadaşım molfix yeni dogan hoşgeldin bebek paketini aldık 2 beden büyük gelir sanırım sen yine araştır molfixin yeni dogan bezinin bi özelliiğide göbek oyuntusu var göbegi düşene kadar bence molfix kullanmak daha dogru olur daha sonra prima kullanmak istersen yine primaya geçebilirsin... bu arada agustosta dogacak bebişlerin listesi isimli konuya muhtemel dohum tarihin ve bebeğinin cinsiyetini yazarsan senide listemize ekleriz..

yaaa kizlar bende resim eklemek istiyorum ama sadece linki cikiyo, imageshack.us den yükledim ama iste sadece linki cikiyo. resmin hemen sayfadaki görünmesi icin ne yapmam lazim???
unverecim mesela sende ordan yükledin sanirim ama senin odanin fotolari direk sayfada gözüküyo...
nasil yaptin?

arkadaşım mesaı yazdığın yerde dağa benzeyen bir şekil var sondan 2. onu tkla ilk htrl yazısını sil linki buraya kopyala umarım yardımcı olmuşumdur

egemin battaniyesiiiii

sudenazimin battaniyesiiii

sudenazimin yedek hastane cikisiii

egemin yedek hastane cikisiiiii

sudenazimin zibin seti

egemin zibin seti

KEZBANCIIIIIMMMMM canim benim bak süpriz olsun demistik ama dayanamadim yine bak görüyormusun. hastanede sana biraz moral olsun dedim. bu arada kargonuzda gelmistir.. umarim begenirsin. cok birsey degil ama bizim cok hosumuza gittiler. baris amcalariyla birlikte sectik..

cok cok öptük sizi CANLARIIIMMMM

oleyyy Beee Cok Sükür Oldu, Cok Tesekkür Ederim Arkadaslar, Su Tusu Ben Tamamen Unutmusum Ya, Siz Söyliyince Haaa Tamam Dedim :))

slm kızlarrrr h.sonu giremedim.bugün de eminönüne gittik eşimle,kezboşumun minnoşlarına bebek şekeri malzemesi aldık. resimlerini koyuyorum şimdi bakalım beğenecek misiniz?
bu arada darkcım sizinkilerde çok güsel,gelenlerin çok hoşuna gidicek tatlım
elif(ünvere) odaya bayıldım,mışıl mışıl uyusun prensesin :) benim sevdiğim renkleri içeriyor. bizim ayrı odamız olmayacağı için ben yattığımız odayı lilaya boyattım :)

ve teker teker yakın çekimleri,keselerimiz turuncu ve uçuk yeşil.kelebekler beyaz-yeşil ve turuncu..

kezboşum sana telefonda pembe mavi ayı demiştim ama sonra bu minik köpekleri gördüm çok hoşuma gitti,bunları aldım.cep telefonu süsü olarakta isteyen kullanabiliyor cnmcım

keselerin farklı renk kelebeklerle bir arada görüntüsü

ooyyy ooyy ne tatli seyler almis nihan teyzeleri benim minno$larima.... sırnaşık şey
cok begendim NIHANCIM yaaa, gercekten cok sekerler...cok güzell yaa..
bak simdi bi fikrim var, bende eminönüne cok giderim ama insallah allahim nasip ederde benimde böyle sekerlere ihtiyacim olursa seninle kesinlikle irtibata gecmem lazim. ben niye görmedim ki zamaninda böyle seyler? gerci aramadimda :roflol::roflol: cünkü kayinvalideme ismarlicaktimsırnaşık şey
sagol canimŞeniz

:

nericiğim barışcığım gerçekten bizi çok mahcup ediyorsunuz.bu yaramazları çooooooooooooooooook şımartıyorsunuz sonra benim canıma okuyorlar bak sen hayırlısıyla beni teyze yap bak ben seninkileri nasıl şımartıcam görürsün
gerçekten çok güzeller,inşallah bu cicileri birlikte giydiririz teyzesi

kezboşum sana telefonda pembe mavi ayı demiştim ama sonra bu minik köpekleri gördüm çok hoşuma gitti,bunları aldım.cep telefonu süsü olarakta isteyen kullanabiliyor cnmcım

uyyy bunlarda cok sirinmusss daaasırnaşık şey
bunlari nerde kullaniyorsunuz? sepet süsündemi?

uyyy bunlarda cok sirinmusss daaasırnaşık şey
bunlari nerde kullaniyorsunuz? sepet süsündemi?

tabii tatlım sen bize güsel haberi ver inşallah,ben senin için de gider alırım bebek süslerinden cnmcım.
minik sopalı köpekleri de şeker süslemesi için aldım.keseleri aldığımız yerden çıkmıştık,kezban bi şiler daha al dedi benim de çok hoşuma gitti,değişik olsun diye aldım.
senin aldıklarında çok güsek neri teyze :) iyi günlerde giysin minnoşlar :)
resmini çekmediğim bir de küçük bir paketleri var edi ve büdü'nün :) aldıklarında görsünler süprizzz :) :asigim:

bu arada kezboşum resmini çekmeyi unuttum,makinayı da kardeşim aldı çıktı,bir mavi bir pembe minik süs aldım,benim zilliye pembesini almıştım.odalarına asarsın diye düşündüm. geriye dönük resmi bulursam heh bundan aldım diye koyarım :)
umarım alınanları beğenirsin şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…