Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

Sevgili anneler ne güzel şeyler hazırlamışsınız yaa.. Ellerinize sağlık.güle güle günlerde kullansınlar inşallahh bebişlerimiz...
Ben şuana dek sadece bebek yatağı ve alt açma masasının siparişini verebildim. Henüz kıyafet işine girişemedim. İnşallah gelecek hafta başlarım bu arada sızlerın hazırlıkları da bana ışık tutacak emınım çok güzel şeyler hepsi ....
Tekrar ellerinize sağlık hanımlarrrrr

elvin ve zeseze kapı süsleriniz bi harika olmuş bende yapmak isterdim ama ben nasıl yapacağını bilmiyorum:çok üzgünüm:

ismin zeynep miydi arkadaşım?:uhm: cicileriniz çok güzeeeeeel iyi günlerde kullanın inşallah oğluşunla

www.sekerbebek.com bu sitede de güzel şekerler var yapmak isteyenler örnek alabilir.ben haftaya bakacagım bebe şekeri yapan yerlere eger çok pahalı gelirse yada beyenemezsem bende kendim yapmayı düşünücem..

Zeynepcim ne güzel almışsın çoğu şeyini, Allah inşallah sağlıklı mutlu günlerde kullanmasını nasip etsin minişinin. Hepsi çok şeker.

nuraycım kapı süsünü ve şeker süslemelerini eminönünden aldım cnmcım.şeker süslerini şark handan beğendim.kapı süsü de gezdiğim yerlerdeki bi mağazadan. sadece ay ve ucundaki tülü vardı. fareyi ve tülün üstündeki süslemeleri ben kendim koydum.sade alıp kendim süslemek daha iyi olur diye düşündüm. çünkü öle bebekli süsleri yuvarlak olanları pek sevmiyorum. aslında pembe de istememiştim ama bir türlü mor yada lila kapı süsü bulamadım. fiyatı ucuz olunca da annem biz süsleriz alalım dedi aldık cnm.bebekli olsaydı 25 ytl idi,sade olunca 20 ytl ye aldım tatlım

bu arada dün ablam geldi(sütannemin kızı) bizim cadıya nivea atta çantasını almış,çok sevindik. o konuyu da düşünmekten kurtulduk kızlar :) içinde pişik önleyici krem,2 paket ıslak mendik,şampuan,sabun,bebe yağı,eğitim cd si ve alt açma bezi var. bunların dışında aldığınız gerekli olacak bi şi var mı sizce?

antalyadaki arkadaşlar selekler çarşısındaki Cosmetica parfümeride SEBAMED ürünleri müthiş indirimde.ben bugün aldım.gerçekten çok uygun.almadıysanız tavsiye ederim.

kezbancay cnm yaptığım şekeri buraya da koymamı istemişsin .. tabii ki cnm ne demek .. tüm ağustos annelerine sevgiler Şeniz

sepetimiz ve numune bebek şekerimiz ..

çok teşekkürler febiciim
arkadaşlar ben çok beğendin febi nin sepetini ve şekerlerini, hemde çok ucuza maletmiş. bize fikir olsun diye rica ettim kırmadı sağolsun... nasıl ama süper dimi

kezbancay cnm yaptığım şekeri buraya da koymamı istemişsin .. tabii ki cnm ne demek .. tüm ağustos annelerine sevgiler Şeniz

sepetimiz ve numune bebek şekerimiz ..

febicim bayildimm ya cok güzel ellerine saglik. hepsini senmi yaptin? masallah sana. iyi günlerde kullanirsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…