Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

slm güsellerrrr kezboşum gerçekten febinin yaptıkları çok güsel olmuş,ben de minik patik şeker düşünüyordum hep ama annem uğraşamam,dayanamam o yorgunluğa dediği için çıktık malzeme aldık. ama çok güselmiş gerçekten :)

mnassyj7.jpg

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=77&i=mnassyj7.jpg

kızlar şimdi kapı çaldı baktım kurye.şaşırdım bişi de istememiştim bir yerden. hani elif(ünvere) site isimleri vermişti.babystar bana da yollamış 2 tane örnek bebek bezi.ben de kampanyayı kaçırdım sanıyordum :))))

BAHARCIM harika olmuş cnm,minik süsleri nerden aldın tatlım?

Eminönünden şark handan aldık canım,süsler çocuk tokası ayrıca toptancıdan aldığımız için çokta uyguna mal oldu normalde bilirsin çocuk tokalarının çifti 3 ytl civarı biz 48 tanesini 6ytl ye aldık yani dağıtıldıktan sonra da kullanılabilsin diye düşündük saç tokası oldukları için lastikleriyle tülleri bağlamakta çok kolay oldu.:1hug:

Eminönünden şark handan aldık canım,süsler çocuk tokası ayrıca toptancıdan aldığımız için çokta uyguna mal oldu normalde bilirsin çocuk tokalarının çifti 3 ytl civarı biz 48 tanesini 6ytl ye aldık yani dağıtıldıktan sonra da kullanılabilsin diye düşündük saç tokası oldukları için lastikleriyle tülleri bağlamakta çok kolay oldu.:1hug:

çok güsel olmuşlar cnm ellerine sağlık..ben de süsleri şark handan aldım.pzrts tekrar gidicem.annem ve arkadaşıyla gezince uzun uzun bakamadım.eşimle gidicez,rahat rahat gezmiş olacağız,aklıma takılanlara da bakmış olucam. hem de kezboşumun minikleri için alıcam şeker süslemesi :))

http://www.veobaby.com.tr/index.php?do=catalog/product&pid=8878

kızlar mevlüt için şerbet bardaklarını tepsiyi süslemişler bu nu da yapabiliriz çok beğendim ben

ayyy canım, yapabiliriz bunu, tepside bir olay yok, kolay, hallolur , aynısı da olmayabilir, bardakların altınada organzeli lastikgibi bişey geçirilmiş, kız çocukları için süslü lastik tokalarr gibi geldi bana...
bu arada bende bebek şekerimizin fotolarını çektim, onları koyacam şimdi siteye

p5180518axf8.th.jpg

bu bebişimizi ziyarete gelenlere ikram edilecek, çikolata koymayı düşünüyorduk, ama sıcaklardan dolayı galiba, BAdemli çikolatalı şeker gibi bişey koyacağız, eminönünden kutusunu, bebeğini ve kurdelasını ayrı ayrı aldık,kendimiz yapacağız,

p5180518uw8.th.jpg

işte bu da parçalar ayrı ayrı olarak...

p5180518axf8.th.jpg

bu bebişimizi ziyarete gelenlere ikram edilecek, çikolata koymayı düşünüyorduk, ama sıcaklardan dolayı galiba, BAdemli çikolatalı şeker gibi bişey koyacağız, eminönünden kutusunu, bebeğini ve kurdelasını ayrı ayrı aldık,kendimiz yapacağız,

p5180518uw8.th.jpg

çok güzeller fazla uğraştırmaz da.üzerinin bebecikleri çok şeker :emir_bebek:bebeklerimiz çooook şanslılar... ayyyy şu eminönüne gitmek isterim bir gün çok merak ettim orayı, tam benlik aslında.

p5180518axf8.th.jpg

p5180518uw8.th.jpg

canımm bunlar çok tatlı yaa....:dance:

merhaba teyzoşlarımız biz buakşam kızımın odasını aldık aslında ani bişi oldu biz modellere bakalım odasını boyarız dogduktan sonra odasını alırız die çıktık ama eşim odayı çok beyenince hemen aldık 1 ay sonra teslim edecekler ben hemen resmini çektim sizlere göstereilmek için.. ışıktan dolayı biraz soluk çıktı..

grnt001cw1.th.jpg

bunlarda şifonyerimiz,oyuncak sandıgımız ve halımız(halımızla uyku setimiz avizemiz takım)

grnt003bg3.th.jpg

buda emzirme koltugumuz

http://img133
.imageshack.us/img133/8481/grnt004mv3.th.jpg

cibinlik ve avizemizin resmini çekmeyei unutmuşum :KK43: tülünüde sipariş ettik lila rengi mekanizmalı tül)bu hafta içide eşim odayı boyayacak renk olarak açık lila rengi uygun olur die düşündük

kız unvere gule gule kullansın bebegın çok begendım çok tatlı rengı var oda takımınında koltugunda

grnt004mv3.th.jpg

koltugumuz çıkmamış

unverecimm bebeginin odasi cooook güzelmis bayildim vallahi. güle güle büyütürsün insallah bebisini canim. hersey cok uyumlu cok zevklisin maasallah. :nazar:
emzirme koltugunuda cok iyi düsünmüssün, insallah bol bol sütün olurda yavrunu uzuuuun bir süre orda huzur icinde sakin sakin emzirirsin..amiiiinnn:nazar::nazar:

nericim çok teşekkür ederim canım rabbim inş seninde güzel haberlerini almayı bizler nasip etsin canım ...eşimde koltugu aldık hele bi emzirme dio.... bende emzirmezsem koltuk ziyan olmaz sen dinlenme koltugu olarak el koyarsın zaten diom :)

X