Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

hepsii çok güsel allah güle güle kullanmayı nasip eder inş. Şeniz

Unvereciğim canım, bebişin rahat uyusun, güle güle büyüyüsün odasında, maşallah çok güzelmiş,
nerden aldın? biz demirkapıdaki mobilyacılardan beğendik , bizim beğendiğimizdr buna benziyor, lilalı, daha çok beyaz ağırlıklı ama hala siparişini veremedik, sorması ayıp olmassa , ne kadar ? bize 2 bin den başlıyor peşin dediler, bakalım, eşim tekrar pazarlık yaparız dedi? eğer seninki daha uygunsa, oraya yönlendirebilirsen, çok iyi olur

canım çok güsel bunlar yaaaaaaaa:icecream:

biz modokodan aldık canım fiyat olarakta sadece oda (uyku seti yatak dahil) 2300 ytl peşin fiyatı (cibinlik ve avize hediyesi) biz extradan halısını ve koltugu aldık toplam 2790 ytl tuttu .. biraz tuzlu ama eşim odayı çok beyendiği için başka uygun fiyatlı odalara bakmak istemedi.. bu arada sizlere tavsiyem mobilya alırken çekmecelerin stoplu raya sahib olmasına dikkat edin ben bu özelliği bilmiyodum ama firma sahibi söyleyince dikkat ettim çogu magzanın ürününde bu özellik yok. bu sistem oldugunda çekmeceler biraz sert açılıyo ve kapanırkende yavaş kapanıyo çocukların parmaklarını sıkıştımamaları için bunu özellikle yapıyolarmış bu sisteme benzer özellik dolabın kapagında da var kapaklarda yavaş kapanıyo belki sizler biliyosunuzdur ben yeni öğrendiğim için sizlerlede paylaşmak istedim

canım çok güzel bayıldım valla allahım bebişinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşllh.:1hug:

Unvereciğim, canım , o zaman yine aynı fiyata geliyor demekki, bu ray sistemi dikkatimi çekmemişti, sipariş etmeye gittiğimizde dikkat ederim, yoksada isterim, canım çok sağol .
Allah bu güzel odadada kızını sağlılla güle güle büyütmeyi nasip eder inşallah.

Seherciğim teşekkür ederim

Kezbancığım, sen istanbula yolun düşerse, eminönüne kesin uğramalısın, herşeyin merkezi orası .) yook yokkk , hele gel ben seni gezdiririm orada

Elifcim bebişin çok şanslı maşallah :)) Kutulara bayıldım, güzel düşünmüşsün.

Unvere canım Allah nazarlardan saklasın bayıldım kızının odasına. Sağlıklı mutlu günlerde kullanır odasını inşallah :))

unvere , cok guzel bır secım olmus gule gule kullanın .
ben emzırme koltuguna bayıldım. onun tek basına fıyatını ogrenmek ısterım mumkunse..
tekrar gule gule kullan arkadasım

odanız çok güzelmiş canımmma.sbebişin iyi günlerde güle güle kullansıınn:emir​
_bebek:

harika walla çokta şeker olmuşlarr ellerine sağlık geleceklere şimdiden afiyet olsun cnmm yerimseniben

elifciğim kızının odasına bayıldımm walla çok güzel olmuş allah sağlıkla huzur içinde büyütmek ve içinde bolca oyunlar oynamak nasip etsinn inşş

unvereciiiim maaşallah allah güle güle kullanmak nasip etsin canımcıım...
güzel kızın sağlıkla büyüsün odasında.rengi de çok güzelmiiiiş.

burda ördüğüm minik giysiler var renkleri net çıkmamış aslında yuvarlağı fıstık yeşili annem ördü onu da.bit de ortadaki bebişimiz tek onun erkeğini alıcak eşim. işte yatığım yerden bu kadar oluyor.

kezbancım ellerine sağlık çok şirin olmuşlar..

TATLISKOM benim, yattigin yerden böyle seyler cikiyorsa, normalde neler yaparsin kim bilir. gerci bir cogunu görmüstüm 4 sene önce.. cekyatin alti doluydu masallah.
c.tesi de söylemistim, tek kelime ile MUHTESEM yaaa, süpersin, ellerine saglik.
allah iyi günlerde kullanmayi nasip eder insallah. EGE ile SUDENAZIN o süsü kapidan asaga indirdikleri günleri de görmek nasip etsin ALLAHIM...amiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…