- 18 Mart 2008
- 2.227
- 0
- 48
-
- Konu Sahibi kalachakra
ayy nihancımm hepsi süperlerrr annelerim gelmesini dört gözle bekliyorum alışveriş yapacagımız günüdee. bende annemler gelsin hemen havuzlu hana gidelim diyecegim. nihancımm sen sonra banada gittiginiz yerlerin adreslerini yerlerini tarif edersin degilmi canımcımm.
bebişimiz elvinimiz güle güle iyi günlerde kullansınn canımm.
canım beniim çok teşekkürler bulamazsa gerçekten isterim senden çok ta ucuza maletmişsin.ben turuncu-sarı-yeşil renkler kullanıcam şekerlerde sepet ve altın yastığında. bu renklerde de vardır dimi süsler?
Annecikler çok teşekkür ederizzz
kezbancığım hayırlı olsun , cantan çok güzel, güle güle kullanın , iyi ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım, bende gördüm katalogta, ablam almayı düşünüyordu, aldı sanırım, bende ona yavşarım artık hihihihi
unvere canım çok sağol, hemde sevi bebe, ben neden görmemişim, sağol , kızçeme bende alayım, ben beyaz renkte olanı görmüştüm 20 diyordu, ayy sağol canımmm,
Elvinciğim güle güle kullanın, herşey çoook güzelll, Allah sana ve kızına sağlıkla kullanmayı nasip etsin, keselere ve süslere bayıldım, çok zevkli bir seçimm , ya varya o yastık süper bişey, hep korktuğım boğulma fobisini aşmış oldum, bizim bir kere daha eminönü niyetimiz var, madem orada daha uygun , ordan alırım, Havuzlu han’dan dimi? Bezi şişli carefourda baktı bulamadım, başka carefourlarada bakmak lazım , bu arada ka para bu bez ?, 90 küsürlü prima yenidoğan aldık halbuki ama sadece şu göbek çukuru için alacam molfix ide . Canım çanta da süpermiş, çok beğendim, hle tüm çantalarını serin bakalım kızlar, ben almadım daha , ona göre karar veririm, bakırköydeki tchibo da da vardır sanırım gidip bir bakayım valla, fiyatı da süpermiş
kızlaaarrr size kızçemin hastane çıkışlarını koymamışım, ben set halinde almadım, birtürlü beğenememiştim, kumaşı ve dikişi ikisi bir arada kafama göre bişey buldum, aynı desenden ayrı ayrı satılıyordu, anlatmıştm, ordan halletik nihayet
kızlaaarrr size kızçemin hastane çıkışlarını koymamışım, ben set halinde almadım, birtürlü beğenememiştim, kumaşı ve dikişi ikisi bir arada kafama göre bişey buldum, aynı desenden ayrı ayrı satılıyordu, anlatmıştm, ordan halletik nihayet
Benim bebeğimin küveti kendinden hamaklı, almak isteyenlere tavsiye ederim gerçekten çok güzel, görenler bayılıyor. Kendinden oyuncakları bile var. Eğer henüz almadıysanız bakın derim. Ben kiraz baby den aldım. http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=1392