Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

veririm cnmcım annenler gelsin,telefonlaşırız hatta :) :teytey:

dikkat etmedim tatlım ama eşin bulamazsa bakarım o renklerdeki süslere de..ne tarz bi şi istediğini sölersin bana.. sana da mı kelebek falan alıyım yoksa bulamazsanız?

cnm bakırıköydeki tchiboda yoksa çanta beşiktaştakinde daha 5-6 tane vardı ben alırken. olmazsa rica et buradan ayırtsınlar.
yastığı havuzlu handan almadım.eminönünde irem bebenin şubesinden aldım cnmcım.(4 tane şb si var eminönünde)

arkadaşlar ben yeni msjları okuyamıyorum.yani yeni sayfaklar açılmıyor bende.takvimimde bir hafta geriden geliyor.ne dersiniz

elif(ünver)cim ben de üye oldum dediğin sitelere ama örnek gönderim kampanyası bitmiş geç kaldım

bizim küvetimizi arkadaşım getirecek,yeğeninindi. filesi geldi geçen ayda :) küvet yer tutmasın diye temmuzda gelecek sanırım :)

NİLİ2807 cnm eğer düzelmiyorsa forumun teknik bölümüne msg at istersen..

Elvin canım çok teşekkür ederim, biz bir eminönü daha yapıcaz bu gidişle o zaman yastığıda alırım, haftasonu bakırköydeyim, olmadı getirtirim, sağol canım.

kızlaaarrr size kızçemin hastane çıkışlarını koymamışım, ben set halinde almadım, birtürlü beğenememiştim, kumaşı ve dikişi ikisi bir arada kafama göre bişey buldum, aynı desenden ayrı ayrı satılıyordu, anlatmıştm, ordan halletik nihayet

darkcıım çok güzel bir takım oluşturmuşsun. eve gelirken giyecek minik kızın bu cicilerii bize de resmini gösterirsin meleğinin.

gamzeciim bende çok beğeniyordum bu küveti pahalı diye sevi bebenin kini almıştım. ama aklım bunda kalmadı değil yanii. neşe içinde yıkansın minik kızın küvetinde.

pembiş pembiş yerim o çıtırı ben iyi günlerde kullansın darkcığım hayırlı olsun cnmm

gamzeciğim küvet geçekten çok güzelmiş ama fiyattıda güzelmişş hayırlı olsun cnmm bol eğlenceli banyo günleri dilerim kızınla birlikte..

cnm benim güsel günlerde giysin kızın maşallah çok şeker olacak onları giyince :teytey:

gamzecim bu küveti ben de çok beğenmiştim, arkadaşım yeğeninin küvetini vereceği için biz almadık ama bunda benimde aklım kalmıştı kezboş gibi..

Evet kızlar biraz pahalı ama bir kere oluyor, olmuşken tam olsun diyerek aldım. Ben birazda aile yönünden şanslıyım, çoğu şeyini annanemiz ve dedemiz yapıyor bu yüzden bana kalanları da en iyisi olsun diyerek yapıyorum. İnşallah sağlıklı sıhhatli günlerde kullanır minik kızım aldıklarımızı :))

önceki yazılarınızda okudum ben kapı süsümü kendim yaptım yüklemeye çalışacağım. şeker malzemelerini de aldım. ucuza mal olmasından önemlisi çok zevkli bir uğraş emek veriyorsun. hiçbir şeye bu kadar çok bakmadım mesela kapı süsünü çıkarıp çıkarıp bakıyorum. bir de bir sürü ponpon yaptım onu da kapısına asacağım. kurdelaya dizip aralarına boncukla henüz başlayamadım. bitirince onu da gösteririm. nette görmüştüm bir benzerini.

kapı süsümüzü koymamıştım kızlar.kapı süsünü sade aldım,alt tülündeki süsleri ve ayın ucundaki minik fareyi ayrıca aldık taktık. hazır olanlarından bebek var bilirsiniz ben öle sevmediğim için süssüz aldım ve evde süsledik aldığımız aksesuarlarla :)farenin göbeğinde hoşgeldin bebek yazıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…