Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

niahcım ve zeseze kapı süsleriniz çok şeker olmuşlar ellerinize saglık. böle görünce bende heveslendim bende kendimmi yapsam ne...

Zeseze senin kapı süsün benim kızımın kapı süsüne çok benziyor, benimki de pembiş ve üzerindeki bazı figürler farklı o kadar. Çok şeker. Bebeklerimizin kapıları pek ciciş olcek :))

nihan zeseze çok güzel olmuş kapı süsleriniz
bende yapıyorum ama tamamlayamadım bir türlü şu dr larla uğraşmaktan zamanmı kalıyor. bitsin ekliyceem

olur olur Allah sağlık versin.
ben avizesini de kendim yapacağım. iskeletini tamamladım. bittiğinde onu da koyarım.
ama bir de bir arkadaş bana resimleri sayfada göstermenin yolunu anlatsa..... valla çabuk kavrarım uğraştırmam sizi

ben avizesini de kendim yapacağım. iskeletini tamamladım. bittiğinde onu da koyarım.
ama bir de bir arkadaş bana resimleri sayfada göstermenin yolunu anlatsa..... valla çabuk kavrarım uğraştırmam sizi

google dan tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp mesaj bölümüne yapıştırıyosun.

aaa çok güzel resmini eklede fikir çalalım senden

biz geçen yıl bir arkadaşımıza yapmıştık elbirliğiyle yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaar sonra bebiş sahibi olmuştu. valla tasarım öğretmenlerimizden öğrendim ben de güzel oluyo. 300 liralık bir avizeyi ona 40 liraya mal etmiştik. benimki öle abartılı bişiy deil de sistem aynı gaaba

biz geçen yıl bir arkadaşımıza yapmıştık elbirliğiyle yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaar sonra bebiş sahibi olmuştu. valla tasarım öğretmenlerimizden öğrendim ben de güzel oluyo. 300 liralık bir avizeyi ona 40 liraya mal etmiştik. benimki öle abartılı bişiy deil de sistem aynı gaaba

çok iyi yaa bende severim elimle birşeyler üretmeyi ama yattığım için olmuyor.köreldim artık. yoksa benim evimin de bir çok yerinde el emeğim vardır.ben 10 yıldır anaokulunda çalışıyordum hamilelik düşününce ayrıldım.

ayyy elvin ne kadar yaratıcısın hayatım.... allah 10 parmağına 10 marifet vermiş maşallah...

günaydın herkeseeeeee
kızlar "wee" denilen bir marka var. bebek beslenme malzemeleri filan var. çin malıymış dikkat!!!!!!!!!!!!!

p6040080ur4.th.jpg

nevresim takımlarımız
p6040082yq9.th.jpg

mevlüt takımımız(erken diye annem çok kızdı aldığıma)
p6040083bc4.th.jpg

tulumlar
p6040084an6.th.jpg

p6040089ba9.th.jpg

pijamalarım
p6040085rz4.th.jpg

geceliğim( ki nefret ederim ama kullanışlıymış)
p6040091np8.th.jpg

takımlarımız
p6040092ii5.th.jpg

alt açma ve popularımızzzz
bu kadarlıkkkkk bunlar ortada olan şeylerimizdi diğerleri hurçlarda yerleştirince gösteririm inşallah:sm_cool:

nihancığım zeseze kapı süsleriniz süper olmuş walla ellerinize sağlık kızlar .. bende istiyorum yapacağım ama hala karar veremedim nihan sen nerden almıştın bunun malzemelerini ve ne kadar tutmuştu cnmm yaa bende bebişli değilde senin yaptığın gibi istiyorum aynısının mavişi olur benimde sırnaşık şey

X