Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

şimdi eminönünden aldıklarımıza geçelim teyzeleri :) bir kısmı dediğim gibi fotograf makinasında kaldı sonra koyacağım.

bu boğulma önleyici yastığımız. nette ve chıcconun mağazasında fiyatlar 29-33 ytl arası değişiyor. ben 20 ytl ye aldım
31052008169lc1.th.jpg

bunu geçen hafta başında carrefourdan almıştık,ilk bezimiz :))
31052008173zd5.th.jpg

NURAYcım ben çantayı dün TCHİBO dan aldım 30 ytl.dışı lacivert iç kumaşı desenli.
alt açma biberon taşıma ve bez için minik bi çanta aparatları var.

31052008170lb9.th.jpg

eminönüne gittiğimizde de gezdik ama bu aklımda kaldı ve fiyatı da uygundu o yüzden aldım

nihancıım çok güzelmiş çantanız hakikaten. aparatları da taşıma kolaylığı sağlar. bu bebek çantalarını böyle sade ve spor bulmak çok zor seninki çok sade güzel gezmelerde kullanın elvin ciğinle:emir_bebek:

şimdi eminönünden aldıklarımıza geçelim teyzeleri :) bir kısmı dediğim gibi fotograf makinasında kaldı sonra koyacağım.

bu boğulma önleyici yastığımız. nette ve chıcconun mağazasında fiyatlar 29-33 ytl arası değişiyor. ben 20 ytl ye aldım
31052008169lc1.th.jpg

bunu geçen hafta başında carrefourdan almıştık,ilk bezimiz :))
31052008173zd5.th.jpg

ayyy minicik bezlerini yesinler. güle güle kirletsin annesiiii.
yastığı çok uygun fiyatla almışsın normalde daha pahalı cidden.mışıl mışıl uyusun kuzucuğun

gelelim süslerimize :))
bebek şekeri için aldığımız malzemeler dışında aklımızda kalmasın diye diğer beğendiklerimizden de birer tane örnek aldık annemle.bizim odamızda yatacak elvin ama yatağının çevresini,odnın bir kısmını süsleyeceğiz bunlarla :)bunlarda gene şeker yapmak için mazlemeler vs..fiyatları yüksek geldiği için bunlardan almadık.1.5-3 ytl arası adetler değişiyor.
tavşancık
31052008174mh3.th.jpg

elifciğim canım, Güle güle , sağlıkla giymek kullanmak nasip etsin Allahım bebişinin cicilerini,
bu arada canm güvenli yatış yastığının ben şimdiye kadar hep beyaz rengine rastladım, renklisini nerden buldun? bende kızçeme almayı isterim

teşekkür ederim canım yastıgı e- bebek ten aldım markası sevi bebe fiyatı 15 ytl idi.

top içinde bebek
31052008177oi0.th.jpg

büyük emzik
31052008178eb9.th.jpg

bunlarla şker sepetini süsleyeceğiz.şeker sepeti içinde annem pembe tül aldı ayrıca.
31052008179fp0.th.jpg

ayyy minicik bezlerini yesinler. güle güle kirletsin annesiiii.
yastığı çok uygun fiyatla almışsın normalde daha pahalı cidden.mışıl mışıl uyusun kuzucuğun

saol cnm benim. yastığı aldığım yerde eminönünde irem bebenin mağazası idi.
istanbuldaki anneler eminönünde irem bebe'nin 4 tane şube mağazası var bilginiz olsun

bunlar şeker kesemizin üzerine koyacağımz beyaz ve mor kelebeklerimiz
31052008175xw3.th.jpg

gene kesenin üzerine koyacağımız pembe emzik
31052008176hg2.th.jpg

bu da sizin için örnek yaptığım kese.üzerinde pırıltılar var.keseler hazır sadece içine şekerini koyup büzüyorsun.üstüne de istediğin süslemeyi ekliyorsun. keselerden 50 tane pembe 50 tane beyaz aldık.
31052008182xq5.th.jpg

dark elf ço şirinmiş pikenize bayıldım
kezbancım çantanız çok şık ben epeydir avonu takip edemiyodum bu çanta bu ayki katalogda varmı fiyatıda çok uygunmuş boyutu nasıl çok büyükmü ( ben geçen gün bimden spor valiz aldım resimde küçük gibiydi ama almaya gidince baktım baya büyükmüş fiyatıda uygun die aldım şuan hastene çantası olarak hazırladım tam doldu ilerde tatile giderken kızımın eşyalarını koyacagız. ilk aylarda günlük içi atta çantası yeterli olur die düşünüyorum ama kışa doğru daha büyük bi çantaya ihtiyaç duyacagız mutlaka ( battaniye ,hırka ,yelek vs için büyük çanta şart)
nihancım sizin çantanızda çok şık ve kullanışlıymış şeker için aldıgınız süsde çok şirin
arkadaşlar aldıklarınızı bebişlerinizle birlikte iyi günlerde kullanın

eminönü gerçekten bazı şeyler için çok uygun kızlar. süslemeler için ŞARK HAN'a gidinbiz ordan aldık.en üst katta,aklımda kalan bazı şeyler var hatta gene gideceğim :)
kıyafet araba çanta vs.. diğer bebek ürünleri içinde HAVUZLU HAN var. oradan elvin'e 2 tane alt bir de alt açma minderi aldık.onları koyuyorum şimdi. dolaşırken iç taraflarda bir sürü de ayrıca dükkan göse çarpıyor

bunlar şeker kesemizin üzerine koyacağımz beyaz ve mor kelebeklerimiz
31052008175xw3.th.jpg

gene kesenin üzerine koyacağımız pembe emzik
31052008176hg2.th.jpg

ÇOK ŞEKER KESE DE ÇOK GÜZEL OLMUŞ BENDE İSTİYORUM:asigim:
BUNLARIN FİYATLARI NASIL NİHAN EMZİK VE KELEBEKLERİN?
EŞİME GÖSTERDİM ŞİMDİ O BAKICAK ÇARŞIDAN

anneanne dayanamadı bi ş almıcaz dedi kıyafet olarak ama aldı bunları :)
alt açma minderimiz kuzulu :)
31052008171ki9.th.jpg

2 tane alt pijamamız ve banyo süngerimiz
31052008172lv9.th.jpg

ÇOK ŞEKER KESE DE ÇOK GÜZEL OLMUŞ BENDE İSTİYORUM:asigim:
BUNLARIN FİYATLARI NASIL NİHAN EMZİK VE KELEBEKLERİN?
EŞİME GÖSTERDİM ŞİMDİ O BAKICAK ÇARŞIDAN

eşin bulamazsa söyleyin ben eminönünden alır yollarım cnm size,tanesi 35-50 kuruş gibi bişeydi a.s.

şöle söliyim kuşum kezboşum 100kese 50 kelebek 50 emzik,o ufak tefek süslemeler,sepet için pembe tül ..hepsine 75 ytl verdim cnmcım.

ayy nihancımm hepsi süperlerrr annelerim gelmesini dört gözle bekliyorum alışveriş yapacagımız günüdee. bende annemler gelsin hemen havuzlu hana gidelim diyecegim. nihancımm sen sonra banada gittiginiz yerlerin adreslerini yerlerini tarif edersin degilmi canımcımm.
bebişimiz elvinimiz güle güle iyi günlerde kullansınn canımm.

dark elf ço şirinmiş pikenize bayıldım
kezbancım çantanız çok şık ben epeydir avonu takip edemiyodum bu çanta bu ayki katalogda varmı fiyatıda çok uygunmuş boyutu nasıl çok büyükmü ( ben geçen gün bimden spor valiz aldım resimde küçük gibiydi ama almaya gidince baktım baya büyükmüş fiyatıda uygun die aldım şuan hastene çantası olarak hazırladım tam doldu ilerde tatile giderken kızımın eşyalarını koyacagız. ilk aylarda günlük içi atta çantası yeterli olur die düşünüyorum ama kışa doğru daha büyük bi çantaya ihtiyaç duyacagız mutlaka ( battaniye ,hırka ,yelek vs için büyük çanta şart)
nihancım sizin çantanızda çok şık ve kullanışlıymış şeker için aldıgınız süsde çok şirin
arkadaşlar aldıklarınızı bebişlerinizle birlikte iyi günlerde kullanın

elifciim geçen ayın kataloğunda valizi vardı bu ayda da omuz çantası var oldukça geniş içi de. ben tta çantalarını iki bebek için kullanamam diye tercih ememiştim. 2 takım var bu şekilde yeter heralde.

X