- 11 Mayıs 2008
- 713
- 0
- 47
-
- Konu Sahibi kalachakra
aylin canımm bebişinin kıyafetleri pek güzell maşallah allah güle güle giydirmek nasip etsinn.bu arada ogluşunla pek sevimli çıkmışsınızz. bu arada arkadaşlarr yazdıklarınızı okudum benim hiçbir bilgim yok herkes kapı süsü ve şekerlerden bahsetmişsiniz. kapı süsü bebişin odasına mı, birde şekerler bebiş doguncamı dagıtılıyor başka neler yapılıyor canım arkadaşlarımm banada anlatınn bende ögreneyimm.
kapı süsü bebişin odası için hayatıma.sbebek şekerleride mevlüt için diye biliyorumfisfisfishastanede de çikolata tutuluyo gelenlere:icecream:
Oğluşumun MEVLÜT takımı
Buda patilerimiz
:))
aylin canımm bebişinin kıyafetleri pek güzell maşallah allah güle güle giydirmek nasip etsinn.bu arada ogluşunla pek sevimli çıkmışsınızz. bu arada arkadaşlarr yazdıklarınızı okudum benim hiçbir bilgim yok herkes kapı süsü ve şekerlerden bahsetmişsiniz. kapı süsü bebişin odasına mı, birde şekerler bebiş doguncamı dagıtılıyor başka neler yapılıyor canım arkadaşlarımm banada anlatınn bende ögreneyimm.
google dan tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp yapıştırıyosun. biz de bakıyoruz cicilerine tombiş oğluşununkolay gelsin
teyzeleri buda benim kızımın ana kucagı
GÜLE GÜLE KULLANSIN CANIM
Cnm çok güzelmiş güle güle kullansın bebişinnn.Bende alıcam ama karar veremedik henüzCADIARZU Hangi markanın acaba bu senin aldığın ve fiyatı nedir:uhm:
Bu arada mevlüt takımlarının ortalama fiyatları hakkında bilgisi olan varmı:uhm:
canım chicco nun bu en son çıkanlardanmış güvenlik olarakda en iyilerinden biriymiş tavsiye üzerine aldım fiyatı 207 ytl e- bebek den aldım
ben carrefour dan aldım 55 ytl ye çokda güzel oto koltuğuda oluyorEvt gerçekten de çok güzelmiş bende böyle birşey istiyordum fakat arabamız olmadığından dolayı sıklıkla evde ana kucağı olarak kullanacağım İçin 200 lük ßirşey almaya gerek varmı diye düşünüyorum:uhm:
ben carrefour dan aldım 55 ytl ye çokda güzel oto koltuğuda oluyor
valla bilindik bir marka deil ama kullanışlı bayaa promosyondaydı ozaman almıştım carrefourun market bölümünden almıştımcnm bende baktım oraya markası ne carrefurdan aldığının?
valla bilindik bir marka deil ama kullanışlı bayaa promosyondaydı ozaman almıştım carrefourun market bölümünden almıştım