Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

kapı süsü, hem hastane odasına , hemde kendi odasının kapısına takılıyor, evde dış kapıya takanlarda var, dış kapıya sadece maviş , yada pembiş, tül bağlayanda var.
bu şeker yada çikolatalar, hem hastanede gelene ikram ediliyor, hem evde gelene ikram ediliyor, güzel süslü sepetlerin içinde oluyor, benim süsler çikolata için alındı, ama henüz erken, hazırlamadık , annemdeler, bu haftasonu göremeyebilirim, ama gittiğimde veya geldiğinde bi tane örneğini getirteceğim buraya resmini koyacağım, sanada örnek olur, aklına takılan bişey varsa sor lütfen a.s.a.s.

kapı süsü bebişin odası için hayatıma.sbebek şekerleride mevlüt için diye biliyorumfisfisfishastanede de çikolata tutuluyo gelenlere:icecream:

şeker verende var, ama ben çikolata koyacağım kutucuklara, pembe kalp şeklinde kutucuklar aldık, bebişlerimizde var onlarda yapışacak üzerine
mevlüt olayını bilmiyorum hç, artık o kısmını annem düşünür, o halleder , büyükler bu işlerin piri olmuş eee gezen , gören onlar :) :teytey:

Oğluşumun MEVLÜT takımı

Buda patilerimiz

:))

AYLİNcim hepsi çok şeker,güsel günlerde giysin oğluşun :) mevlüt kıyafetini hayrlısı ile giydiinde de resmini çek göster bize olur mu? oyy maşallah resimde de ne güsel çıkmışsınız :)

kapı süsünü, hem hastane odasına , hemde kendi odasının kapısına takmak için yapıcam cnmcım.
bebek şekerinde ise çikolata kullanmayacağım malum en sıcaklarda doğacak bebişlerimiz.o yüzden şeker kullanıcam cnm ben.

bu arada kezboşum kapı süsü de örnek,aynı süslemeleri bulmaya çalışıcam hazırlamak için ama bulamazsam benzerini yapıcam.yaptığımda ben de koyarım :)

kızlar nasıl resim koyuyosunuz bende göstermek istiyorum size cicilerimi banada öğretinnn yaaaaa

kışgüneşi bak burada açıklamıştım. hadi ekle cicilerini de bizde görelimmmmm.

trend cim bebişin cicileri çok güzel iyi günlerde giysin inşallah. Benim görümcemde galatasaraylı hastane çıkışı almış ama henüz görmedim. Şehir dışında çünkü. Biz evde eşimle kavga ediyoruz ben fenerbahçeli tulum giydiricem oğluma diyorum o da olmaz galatasaraylı tulum giyecek diyor. Benim hiç fanatikliğim yoktur aslında eşimi kızdırmak hoşuma gidiyor. oğlumun hangi takımı tutacağı ile ilgili kavga ediyoruz.

teyzeleri buda benim kızımın ana kucagı

Cnm çok güzelmiş güle güle kullansın bebişinnn. Bende alıcam ama karar veremedik henüzCADIARZU Hangi markanın acaba bu senin aldığın ve fiyatı nedir:uhm:
Bu arada mevlüt takımlarının ortalama fiyatları hakkında bilgisi olan varmı:uhm:

canım chicco nun bu en son çıkanlardanmış güvenlik olarakda en iyilerinden biriymiş tavsiye üzerine aldım fiyatı 207 ytl e- bebek den aldım

canım chicco nun bu en son çıkanlardanmış güvenlik olarakda en iyilerinden biriymiş tavsiye üzerine aldım fiyatı 207 ytl e- bebek den aldım

Evt gerçekten de çok güzelmiş bende böyle birşey istiyordum fakat arabamız olmadığından dolayı sıklıkla evde ana kucağı olarak kullanacağım İçin 200 lük ßirşey almaya gerek varmı diye düşünüyorum:uhm:

ben carrefour dan aldım 55 ytl ye çokda güzel oto koltuğuda oluyor

kızlar maşallah bi kaç gün girmedim birsürü sayfa olmuş.

bebişlere aldıklarınız çok güzeller.inş güzel günlerde giydirirsiniz miniklerinize:dance:

valla bilindik bir marka deil ama kullanışlı bayaa promosyondaydı ozaman almıştım carrefourun market bölümünden almıştım

Cnm resmini yükler misin bir ara bakayım ben de olmazsa öyle birşey alayım sonuçta evde kullanacağım sıklıkla..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…