- 18 Mart 2008
- 2.227
- 0
- 48
- Konu Sahibi kalachakra
bunlarda halasının kızıma aldığı tulumlar ve çorabı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kardeşimin bebeklik elbisesi
bu benim bebeklik elbisem
o kadar yıl sonra şimdide kızım giyicek bunları.geçen gün annemle dolapları boşaltıp yerleştiriken büyükannemin(yani annemin anneannesinin) yaptırdığı mendilleri bulduk.kızımın ağız mendilleri olacaklar,kenarları oyalı :)
[img=http://img527.imageshack.us/img527/4782/tulumlt3.th.jpg]
[img=http://img127.imageshack.us/img127/5663/altlkfh3.th.jpg]
[img=http://img116.imageshack.us/img116/3992/battaniyefl1.th.jpg]
arkadaslar sizler herseyi almıssınız masallah...özendim valla sizlere..ben bunları aldım...2 hafta sonra felan toplu alıverişe çıkacam...yatagını elektronik eşyalarını arabasını herseyini almayı dusunuyorum..kızlar çantayı ne zaman hazılıcaksınız..7. ay erken değilmi...son bir ay kala hazırlayım diyorum...siz napıosunuz ?
elvin canım ayakkabılar çoook güzel iyi güzel günlerde giyer inş.
burdaki arkadaşların hazırlıkları aldıkları yani çok güzel yaa.
bizde ilk bebek arabamızı aldık bugün geldi çok heycanlandım yaa kurduk biraz onu seyrettik çok güzel bi duygu
teyzesi hastane çıkışımızı aldı pembeli krem rengi bide chicco dan bebek bakım ürünlerini aldık çanta hediyeli olandan çantasının renkleri hiç güzel değil ama kullanışlı bişeye benziyor
bizde başladık yani almaya hep alasım geliyor yaaa.
devamıda gelir artık ...
4.AYA kadar bir şey yapmadık cnm,son 2 ayda bir sürü kıyafeti oldu :) bir sürü alttan çıtçıtlı bodysi var. hastane çıkışı 11 li anneannem almış yolladı. geçen sen bana bir bebek battaniyesi hediye gelmişti. patikleri çorapları var :) dün de netten aldığımız spor ayakkabıları geldi,koyarım resmini şimdi.
arkadaşımın yeğeni doğum yapmıştı 2 sene önce,o sakladığı kıyafetlerini verdi. başka bir arkadaşım gene bebeğinin seperini verdi,annem üzerine kılıf dikecek.en az 20 tane falan annem yelek,hırka süeter ve patik ördü :)
böle işte teyzesi..bebeklerimiz kısmetli olacaklar gerçekten :) :teytey:
google dan tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp yapıştırıyosun. biz de bakıyoruz cicilerine tombiş oğluşunun kolay gelsin
bu kardeşimin bebeklik elbisesi
bu benim bebeklik elbisem
o kadar yıl sonra şimdide kızım giyicek bunları.geçen gün annemle dolapları boşaltıp yerleştiriken büyükannemin(yani annemin anneannesinin) yaptırdığı mendilleri bulduk.kızımın ağız mendilleri olacaklar,kenarları oyalı :)
Oğlumun ayakkabıları teyzeleri;
Elvincim, senin ve kardesinin elbiselerine bayıldım ne kadar özel ve güzeller. Sağlıkla torununa da giydir inşallah.
Operim
Bende battaniye, banyo, uyku tulumu gibi şeyler aldım kızıma:)) En önemlisi hastane odasının kapısına asmak için pembe tüllerle süslenmiş çok şirin bişey aldım, evimize gelince odasının kapısına asacağız inşallah. küçük biblo uğur böcekleri aldım, tül ve kurdele aldım, kızımı görmeye gelenlere çikolatasını ben hazırlamak istiyorum kısmetse:) tüllerin içine bonibon koyacağım, kurdeleyle bağlayıp uğurböceklerini silikonla tülün üzerine yapıştıracağım. Doğum iznine ayrıldığım zaman bunlarla uğraşmak zevkli olacak diye düşünüyorum:)) Ayyy Allahım o günleri göstersin yaa şimdiden sabırsızlanıyorum :))
Oğlumun ayakkabıları teyzeleri;
Elvincim, senin ve kardesinin elbiselerine bayıldım ne kadar özel ve güzeller. Sağlıkla torununa da giydir inşallah.
Operim
ne zevkli olur uğraşmak di mi minicik meleğe ayy anlatınca çok merak ettim yapınca muhakkak resimlerini bekliyorum cnm olur muu ???