- 8 Mayıs 2008
- 317
- 1
-
- Konu Sahibi kalachakra
canım harika aldıgın giysiler ii gunlerde giysin ..çok cicilerşimdilik bu kadar yakın bir zamanda da beşiğini ve uyku setini gösterecem.ayrıca diğer aldıklarımı.yorumlarınızı bekliyorum.
canım harika aldıgın giysiler ii gunlerde giysin ..çok ciciler
şimdilik bu kadar yakın bir zamanda da beşiğini ve uyku setini gösterecem.ayrıca diğer aldıklarımı.yorumlarınızı bekliyorum.
nivea uygunmuş fiyatı valla. ben sebamedin bakım ürünlerini aldım.sabunla şampuanı tuttu o kadar ya.
arkadaşlar yeni doğum yapan bi arkadaşımın tavsiyesi size de söleyeyim dedim. uyku setlerinin yorganları sağlıklı değilmiş. kışın sıcak tutmuyormuş. o nedenle bana pamuk yorgan diktirmemi önerdi. ben öle yapacağım. bikaç nevresim aldım diktireceğim de çok kullanışlı olduğunu söledi çünkü.
bilmeme ne düşünürsünüz?
cicileriniz çok güzel annesi iyi günlerde kullanın oğluşunlademek futbolcu olacak ufaklık... nasıl tekmeleri iyi mi annesi?
ayy ben yerim onun takımlarını:1hug:çok güzellermutlu günlerde kullanırsınız inşllha.s.
oooo koyu fanatik desenise kesin abba öledir benim eşimde koyu cimbomlu görse valla hemen alır bundan :))) 2 takım :)))))))) güle güle giysin canım bebişin ciiclerini .... Şeniz
şimdilik bu kadar yakın bir zamanda da beşiğini ve uyku setini gösterecem.ayrıca diğer aldıklarımı.yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba Anneler , ben aranıza yeni katıldım, ve doğrusu bunca zamana kadar burayı nasıl akıl edememişim kendime kızdım, ne güzel, tüm anne adaylarında aynı hazırlık aynı telaş ...
benim kızım olacak, Allah kısmet ederse 5 ağustosta , şimdilik kızımın hastane çıkışı hariç birçok şeyi alındı, bir ara hepsini listelerim, , şu hastane çıkışı bende kriz odağı oldu, ya kalitesi güzel değil, ya dikişleri yada rengi, birtürlü hepsi bir arada tutturamadım, acaba çok mu abartıyorum??? ya tekstilciyim o yüzden , ya kızıma laik beğenemiyorum, yada ruh halimle bağlantılııı , birde 10 luya gerek varmı? zaten onlarca body si oldu, tulumu , battaniyesi ayrı olarak var, tecrübe eden akadaşlar fikir verebilirmisiniz?