Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

nuraycım takımlar çok güsel,ay içinde düşündükçe oğluşunu ısırasım geliyo..güsel günlerde giysin cnmcım :)

hepsini güle güle kullanın
pijama güzel de zor olmayacak mı onu kullanmak?????
gecelik daha uygun ve rahattır diye düşünüyorum doğum yapanların da sölediği bu.

ooo kıslarr aldıklarınızı gördümde çok süperler yaaa allahım güle güle giyinmeyi nasip etsin meleklerimize .... ayy çok süperler yaa

nihancııım elvinimizin eşofmanları çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah.
maviş bodylerinize bayıldım, pijamanda çok güzel güle güle kullanın bebeğinle
nuraycıım oğluşumuzun takımları da çok güzel maaşalllah iyi günlerde kullansın inşallah
nazocan sizinde cicilerinizi güle güle kullanmanızı dilerim

cnm benim geldin mi sen? özledim wallaa :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar herkese günaydın, uzun zamandır niveanın atta çantasını almak istiyordum. Dün Migrosta 26,75 ytl 'ye buldum hemen aldım.İnternette 50,00 ytl den aşağı fiyatlarda değil. Sizde almayı düşünüyorsanız kaçırmayın derim. Zaten içindekileri tek tek almaya kalksanız 40 ytl'yi geçiyor toplamda.

Son düzenleme:
ya benım dogum agustos 11 allah nasıp ederse ama ben daha hiç bişe almadım acaba cok mu gec kaldım sızlerınkını görunce alasım geldıı ama benımkını cınsıyetı bıle bellı degıl(( ne yapıcam ben yaaaa

geç kalmadın arkadaşım biz biraz erkenciyiz aslında inş seninki cinsiyetini bu ay gösterirde sende başlarsın ufaktan almaya a.s

ya ıns cok ıstıyorum aslında son aya bırakmak da zor olucak alışverişi ama neyse saglıklı bı sekılde almak nasıp olsunda gerısı gelır dıme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…