Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

maşşallah bayanlar hazırlıklar son hız devam ediyor ha.bende daha ne haraket ne bereket var.bu sefer tembel çıktım.ama sizin bu heyecanınınz insanı hareketlendiriyor.hepinize maşallah

ya ne kadar güzel cicişler onlar öyle yaaa... ben daha hiçbirşey almadım bu ay sonu başlayacağım ama bunları görmek bile çok mutlu ediyo beni ayyy canım kızım bi gelsin dünyama ben ona neler alacağım neler...

nazocancım aldıkların çok şeker,ayakkabısına bayıldım,iyi günlerde giysin bebişin :)

kızlar kızıma eşofman takımı aldım 6-12 ay için kargoda gelmesini bekliyorum :)
havvacım senin gibi açık arttırma ile çok ucuza aldım tatlım :)

nihancığım o günler çabuk gelir inş üstüne giydirip oynarsın elvinlee di mi cnmm sağlıklı günlerde kullansın cnmmm

bunu da kendime aldım pijama takımı.ama benimkisi mavi renk.bi tanede gecelik almayı düşünüyorum:)

mavişş Çok güzelmiş canım takımın bende böyle birşey almayı düşünüyorum maviye uygun birde taç alırsın kendine Şu yeni çıkanlardan Ve çorap:smiley-cool: Ben tacımı aldım tlf olsa Şimdi yollardım taç ve çorap çok güzel tamamlıyor..

sağLıkla bebeğini kucağına aldığında giyersin inşallah canımŞeniz

teşekkür ederim baharcımmm....resimlerini koy bakayım canım taçını ve çoraplarını kırmızı kurdela takmıcakmıyızzzfisfisfisalıcam taçımıda en kısa zamandaa.sbişey sorucam ya ben sabahlık almayaı düşünmüyorum ağustos sıcağındaa....bengerek yok dimi kızlar.sonrada kullanmam ben zatenn

mavişcim aldıkların çok şeker ikinizde iyi günlerde giyin tatlım. sabahlık deil de pijama yada geceliğinin üzerine onlara uygun ince bi şi al canım hastane de yada evde gelen olduğunda üstünde hoş durur cnmcım,ben öle bi takım gecelik almayı düşünüyorum,ince tiril tiril..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…