Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

bahaaaaaar maaşallah bunlar da ne hangisinden bahsedeceğimi şaşırdım hepsi birbirinden şeker güzel günlerde kullansın şekerkızın.:asigim:

baharacığım hepsi biririnden güzell allah sağlıkla gidirmek nasip etsinn cnmm

ben de bunu düşünüyorum. uyku seti, pike ve polar takımını ancak internetten(hepsi 300 ytl). uyku seti ve pike takımının fiyatını yazarsan sevinirim. netle aynı mı diye. "maya" dı sanırım.

canım benim aldığım "farm" serisi pike takımı 55 ytl ve uyku setinin fiyatı 160 ytl idi yanında başka ürünlerde aldığımız için pazarlık falan biraz fiyattan düştüler. İnternettki fiyatları mağazadaki pazarlıksız fiyattan daha uygun görünüyor. Ben aldıktan sonra nette varmıdır diye baktım sitelerini öyle gördüm. Netten taksitle almak daha avantajlı gibi

baharcım çok tatlılar inş bebişin sağlıklı güzel günlerde giyer.:dance:çok beğendim

petunyacım ve baharcım aldıklarınız çok şeker,sağlıkla iyi günlerde giysin bebişleriniz cnm :)

nuray'cım aldığın takım ne güsel maviş maviş,nazar değmesin miniğimize,güsel günlerde giysin cnmcım :)

kızlaarr ne güzel şeyler almışsınız maşallaaahh.. hemen hemen kıyafet olayları tamam gıbı olmus bebıslerınızın. cok guzellerr allah saglıkla gıymelerını nasıp etsın ınsallah.
valla ben daha pek bırsey almadım, yapmadım evdekı boya-badana işlerı ıle ugrasmaktan bebege zaman ayıramadım. e bır de oglan var bız de . şimdi onun odasını yapmak zorundayız bebekodasından önce... sanırım ben de alısverıse ancak bu ay sonunda başlarım. ve ben de resımlerını koyarım hep...

kızlar kızıma eşofman takımı aldım 6-12 ay için kargoda gelmesini bekliyorum :)
havvacım senin gibi açık arttırma ile çok ucuza aldım tatlım :)

kızlar kızıma eşofman takımı aldım 6-12 ay için kargoda gelmesini bekliyorum :)
havvacım senin gibi açık arttırma ile çok ucuza aldım tatlım :)

ayy canım benim... güle güle giyinsin eşofman takımını elvinimiz:))):icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…