- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 18
- 31
Kendi ümitlendirmek istemiyorum korkuyorum o kadar acı çek sonuç insan almayınca çöküyorİnşallah vardır canım gebelik bende dün akşam çatlatma iğnesi oldum ikinci denemem inşallah bu kez tutar
Evet canım büyümüyordu 18.gün kontrole gittiğimde 1 tane yumurtam gelişmiş çok şükür doktorum bile beklemiyordu çok sevindim bende görünceKendi ümitlendirmek istemiyorum korkuyorum o kadar acı çek sonuç insan almayınca çöküyorkaç yumurtan gelişti en son dedin büyümüyor
Ay inşallah gebeliktendir bu akıntıBenim de oldu halen var bu gün 14. Günüm hatta
İnşallah mucize yumurta bebeğe dönüşür çok aminEvet canım büyümüyordu 18.gün kontrole gittiğimde 1 tane yumurtam gelişmiş çok şükür doktorum bile beklemiyordu çok sevindim bende görünce
Önemli değilAy inşallah gebeliktendir bu akıntıcevabın icinde teşekkür ederim
Amin canım inşallah allah hepimize nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasınİnşallah mucize yumurta bebeğe dönüşür çok amin
Reglim 6 gün geçmiş oluyor 13 ündeyap bakalım regl gecikirse o zaman gene yaparsın
Evet kesinlikleSizi çok iyi anlıyorum benimde ilk klomen+ovitrelle denememde aynı sizin gibi oldu belirtiler insanı ümitlendiriyor
Hadi inşallah güzel haberler alırızReglim 6 gün geçmiş oluyor 13 ünde
3 ve 4 cm bendeki. Doğum kontrol hapı kullanıyorum sadece o kadar. Adetim de çok normal geldiBenim oluşmuş 5 cm büyüklüğünde sen baktırdın mı. Femarayı sordum doktora rahmi inceltiyor dedi önermedi bana klomenin dozunu düşürürüz bidaha yaparsak ama ben ara verdim.
Hadi ya çok üzüldüm canım bende tutucak gibi hissediyordumBenim de gol olmadıbu gün kahve rengi akıntım geldi iğne tutmadı hâlbuki biraz ümitlenmiştim cuma günü test yaptım silik çizgi çıkmıştı
Hım geçmiş olsun . Ben artık düşünmek istemiyorum akışına bıraktım .3 ve 4 cm bendeki. Doğum kontrol hapı kullanıyorum sadece o kadar. Adetim de çok normal geldi
Yaa gerçekten mi iğnenin etkisi olamaz di miMerhaba herkese …ben de bu ay klomen ve ovitrelle kullandım …24 agostosta çatlatma iğnesi oldum.bugün 12.gün ve test yaptım pozitif
Yok hayır iğnede 6 gün sonra yaptım çok silik gölge gibi vardi.daha sonra 8. Ve 10. Gün de yaptım tamamen silınmiştiYaa gerçekten mi iğnenin etkisi olamaz di mi
Ben de öyle ama maalesef olmadı tekrar bu sürece girer miyim bilmiyorum belki iğne olmam tekrar doktor kabul ederse sadece hap kullanırımHadi ya çok üzüldüm canım bende tutucak gibi hissediyordumUmudumuzu kaybetmemeliyiz çok zor biliyorum ama bi dahaki ay olur canım inşallah
Hayırlı olsun kan testi de yaptırıp emin olun bence kaç tane yumurtanız gelişmişti iğneden önce ilk denemeniz mi12.güne göre gayet net sanırımEki Görüntüle 3296268
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?