Rahim filmi çekilmiş miydinizBen de öyle ama maalesef olmadı tekrar bu sürece girer miyim bilmiyorum belki iğne olmam tekrar doktor kabul ederse sadece hap kullanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim filmi çekilmiş miydinizBen de öyle ama maalesef olmadı tekrar bu sürece girer miyim bilmiyorum belki iğne olmam tekrar doktor kabul ederse sadece hap kullanırım
Yok çektirmeyi şuan için düşünmüyorum çünkü biraz zormuş bir de anestezi yapılmadan yapılıyor ben yapamam onuRahim filmi çekilmiş miydiniz
Benim 3 yumurtam oluşmuştu 1 tanesi kiste dönüşmüş..biri 19 mm diğeri 27 mm yumurtam vardı …4 sene önce kullanmıştım aynı şekilde ikizlere hamile kaldım …ama bu sefer ki ilk denemeHayırlı olsun kan testi de yaptırıp emin olun bence kaç tane yumurtanız gelişmişti iğneden önce ilk denemeniz mi
İkizleriniz mi varBenim 3 yumurtam oluşmuştu 1 tanesi kiste dönüşmüş..biri 19 mm diğeri 27 mm yumurtam vardı …4 sene önce kullanmıştım aynı şekilde ikizlere hamile kaldım …ama bu sefer ki ilk deneme
Anestizili de yapılıyor diyorlardı ben bu sefer olmazsa çektirmek istiyorum tüplerin durumunu merak ediyorumYok çektirmeyi şuan için düşünmüyorum çünkü biraz zormuş bir de anestezi yapılmadan yapılıyor ben yapamam onu
Yaa aynı tarihlerde iğne olmuşuuuz ben de yarın test yapacağım, çok heyecanlı. Umarım sağ sağlim bebişini kucağına alırsınMerhaba herkese …ben de bu ay klomen ve ovitrelle kullandım …24 agostosta çatlatma iğnesi oldum.bugün 12.gün ve test yaptım pozitif
Özel de oluyor da devlette olmuyor bu ay tedavi uygulamaycağız dedi doktorAnestizili de yapılıyor diyorlardı ben bu sefer olmazsa çektirmek istiyorum tüplerin durumunu merak ediyorum
32 haftalık erken doğum yaptım bi tanesini kaybettim maalesef…kan testi yaptım pozitif 48 çıktı çok yeniİkizleriniz mi var
Umarım çift çizgiyi görürsünüz ….bu arada belki gören olur işinize yarar ovülasyon testi denedim pik çıktı yumurtlama günündeki gibiYaa aynı tarihlerde iğne olmuşuuuz ben de yarın test yapacağım, çok heyecanlı. Umarım sağ sağlim bebişini kucağına alırsın
Çok üzüldüm Ama birini bağışlamış rabbim size. Şimdiki kan testiniz mi pozitif32 haftalık erken doğum yaptım bi tanesini kaybettim maalesef…kan testi yaptım pozitif 48 çıktı çok yeni
Bir de tedavisiz dene canımÖzel de oluyor da devlette olmuyor bu ay tedavi uygulamaycağız dedi doktor
Evet canım 48 çıktı kan testi sonucum yarın tekrarlayacam ikiye katlamış mı diyeÇok üzüldüm Ama birini bağışlamış rabbim size. Şimdiki kan testiniz mi pozitif
Ne mutlu sana hayırlısı olsun darısı bizim başımızaEvet canım 48 çıktı kan testi sonucum yarın tekrarlayacam ikiye katlamış mı diye
Aminn ben ne olur ne olmaz diye yarın kan vereceğim direk, meme ucu hassasiyeti ve bazı belirtiler var ama iğnede hcg olduğu için umutlanmamaya çalışıyorum.Umarım çift çizgiyi görürsünüz ….bu arada belki gören olur işinize yarar ovülasyon testi denedim pik çıktı yumurtlama günündeki gibi
Aynen canımBir de tedavisiz dene canım
Bende bidahakine rahim ağzı çekilcem anestezili. Hakkımızda hayırlısı olsun.Aynen canım
Hayırlı olsun sizin adınıza sevindimEvet canım 48 çıktı kan testi sonucum yarın tekrarlayacam ikiye katlamış mı diye
Benim ona daha caseretim yokBende bidahakine rahim ağzı çekilcem anestezili. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ne oldu sonucunuzAminn ben ne olur ne olmaz diye yarın kan vereceğim direk, meme ucu hassasiyeti ve bazı belirtiler var ama iğnede hcg olduğu için umutlanmamaya çalışıyorum.
Çekildikten sonra yazar mısınız zor bir uygulama mı bende merak ediyorum çekilmeyi düşünüyorumBende bidahakine rahim ağzı çekilcem anestezili. Hakkımızda hayırlısı olsun.