hım peki dene bakalımÇörek otu yiyen varmış bende detaylı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hım peki dene bakalımÇörek otu yiyen varmış bende detaylı bilmiyorum
Ah bee bari senn pozitif cikaaydinTekrar aradım oradan baktılar sonuç negatif.
Benim iğne vurulduğum günle birlikte 12. Gündü.Burada kimse pozitif çıkamadı mı gerçekten çok üzüldüm benim de son bir haftam korkmaya başladım
Bence sen daha bekle tam 15 olsun tekrar yap bekleye bilirsen adetin bir gün geçerse yap ben öyle yapacağım eğer adet olmaz isem öyle test yapacağımBenim iğne vurulduğum günle birlikte 12. Gündü.
Bilmiyorum ya regl ağrısı yaşıyorum dünden beri önceki iğnem tutmadığında da böyle olmuştu regl ağrısı başladı. Tabi o zaman daha umutluydum. Artık bir umudum kalmadıBence sen daha bekle tam 15 olsun tekrar yap bekleye bilirsen adetin bir gün geçerse yap ben öyle yapacağım eğer adet olmaz isem öyle test yapacağım
Zaten genelin de adete bir hafta kala adet belirtileri başlayor yani öyle pazartesi 10 günüm oluyor iğne olalalı o zaman da adetime bir hafta kalıyor benim belirtiler o zaman başlıyor şuan hamilelik adına hiç belirti yok umudumu kaybetmek üzereyim zaten benim dediğim şekilde olursa test falan yapmama gerek kalmayacakBilmiyorum ya regl ağrısı yaşıyorum dünden beri önceki iğnem tutmadığında da böyle olmuştu regl ağrısı başladı. Tabi o zaman daha umutluydum. Artık bir umudum kalmadı
Bende de gebelik belirtileri hiç olmadı. İnşallah seninki olur. Rabbim kucağımızı sağlıklı hayırlı mübarek evlatlarla doldursunZaten genelin de adete bir hafta kala adet belirtileri başlayor yani öyle pazartesi 10 günüm oluyor iğne olalalı o zaman da adetime bir hafta kalıyor benim belirtiler o zaman başlıyor şuan hamilelik adına hiç belirti yok umudumu kaybetmek üzereyim zaten benim dediğim şekilde olursa test falan yapmama gerek kalmayacak
İnşallah canım Allah kimseyi evlat acısı ile sınmasın geç olsun da güç olmasın vardır bunda bir hayırBende de gebelik belirtileri hiç olmadı. İnşallah seninki olur. Rabbim kucağımızı sağlıklı hayırlı mübarek evlatlarla doldursun
Gebelik belirtiai regl gectikten sonra başlayanları okudum herkeste farklı olduğu gibi farklı zamanlarda da oluyor sanırım.Bende de gebelik belirtileri hiç olmadı. İnşallah seninki olur. Rabbim kucağımızı sağlıklı hayırlı mübarek evlatlarla doldursun
Bir sene olacak gelecek ay tedaviye başlayalı. Artık umudum kalmadı ya. Sanki herkesin olur da benim olmaz gibi geliyorGebelik belirtiai regl gectikten sonra başlayanları okudum herkeste farklı olduğu gibi farklı zamanlarda da oluyor sanırım.
Bende regliden sonra 12.günüm klomen ve estrofwm kullandım bugün kontrole gittim ama doktorum yumurtaların büyümemiş geç olgunlaşıyor ilaca rağmen dedi bu kötü bir durum mu acaba pazartesi tekrar kontrole çağırdıBurada kimse pozitif çıkamadı mı gerçekten çok üzüldüm benim de son bir haftam korkmaya başladım
Klomen bittikten sonra yumurtalıklara bakmadı sizin iğneden sonra mı baktıBende regliden sonra 12.günüm klomen ve estrofwm kullandım bugün kontrole gittim ama doktorum yumurtaların büyümemiş geç olgunlaşıyor ilaca rağmen dedi bu kötü bir durum mu acaba pazartesi tekrar kontrole çağırdı
Oluyor bazen öyle. İlle adetin 12. günü çatlatma iğnesi yapılacak diye birşey yok. Bazen birkaç gün sonra tekrar gel diyebiliyor. Ayrıca ben geçen ay diyetisyene başlamıştım yumurta geliştirici bir liste hazırladı. Omega ağırlıklı, bir de bol yeşillikli az karbonhidratlı. Gerçekten o ay yumurtalarım çok gelişti. Tavsiye ederim.Bende regliden sonra 12.günüm klomen ve estrofwm kullandım bugün kontrole gittim ama doktorum yumurtaların büyümemiş geç olgunlaşıyor ilaca rağmen dedi bu kötü bir durum mu acaba pazartesi tekrar kontrole çağırdı
Kaç gün üzerinden geçti belirtin var mıKızlar bu arada birazdan 18. güne gireceğim ve hala regl olmadım.
Gecikmenin ikinci günü. Perşembe günü kan vermiştim maalesef negatifmiş. Göğüs, bel kasık hatta komple her yerim ağrıyor desem yeridir:)Kaç gün üzerinden geçti belirtin var mı
Hadi inşallah sen güzel haber verirsin benim de iğne bu gün 7. Günüm bakalımGecikmenin ikinci günü. Perşembe günü kan vermiştim maalesef negatifmiş. Göğüs, bel kasık hatta komple her yerim ağrıyor desem yeridir:)
Yok henüz iğne vermedi yumurtalar yeteri kadar gelişmediği içinKlomen bittikten sonra yumurtalıklara bakmadı sizin iğneden sonra mı baktı