- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
Doktor 24-25 inde test ver demişti. 25 inde versem pazartesiye çıkar ki doktor da yarın yokmuş ev hastalarına gidecekmiş belki bugün bile veremicemAdet gününün geçmesini bekle kan ver en iyisi kan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor 24-25 inde test ver demişti. 25 inde versem pazartesiye çıkar ki doktor da yarın yokmuş ev hastalarına gidecekmiş belki bugün bile veremicemAdet gününün geçmesini bekle kan ver en iyisi kan
Kız bi test yapsaydınBen adet olmamışım hala
Acilde versen biri devlet hastanesi acil çok yoğun oluyor demişti sen misin hatırlamıyorum devlet hastanesi acillerde yapılıyo o yüzden ben takılmıyorum her an verebilirim aslında. Doktorum bugün için ver demişti bana akşama kadar olmazsam bu sefer vercemDoktor 24-25 inde test ver demişti. 25 inde versem pazartesiye çıkar ki doktor da yarın yokmuş ev hastalarına gidecekmiş belki bugün bile veremicem
Ya işte bu sefer böyle totem yapıyorum heyecansız adet olmayı bekleyen totemKız bi test yapsaydın
Evet bendim o eğer bugün sağlık ocağında veremezsem akşam acili bi denerim yada cumartesiye kadar olmazsam adet doktora giderim kan istesin benden direkt özelde yaptırırım 1-2 saate çıkarYa işte bu sefer böyle totem yapıyorum heyecansız adet olmayı bekleyen totem
Evwt bencede kan vermek daha iyiEvet gidicem test 20 ve üzerini çıkarıyor sonuçta belki daha düşüktür değerim yeni yükselişe geçecektir. Bi umut
Kaçta açılıyor sağlık ocakları biliyo musunEvwt bencede kan vermek daha iyi
Bende bugün için öyle yaptım Resmen 2 hafta öyle böyle gectiYa işte bu sefer böyle totem yapıyorum heyecansız adet olmayı bekleyen totem
8.30.Kaçta açılıyor sağlık ocakları biliyo musun
Teşekkür ederimm
Tıp merkezine gidiyorum bende şimdi nasıl bir heyecan bastı anlatamamKaçta açılıyor sağlık ocakları biliyo musun
rica ederim canımTeşekkür ederimm
Ay bizede haber verTıp merkezine gidiyorum bende şimdi nasıl bir heyecan bastı anlatamam
Öğleden sonra mail atacaklarmışAy bizede haber ver
Ay ben bile heyecanlandımÖğleden sonra mail atacaklarmış
Evet yaŞuan iğnenin etkisi devam diyor olabilir
İşe geldim ve regl olmuşum kan verdik ama sonuç belli arkadaşlarAy ben bile heyecanlandım
Baya regl mi yoksa hafif hafifse yerleşmedir belkiİşe geldim ve regl olmuşum kan verdik ama sonuç belli arkadaşlar
Yok yok kan gelmiş. Normalde benim leke leke gelir ilk başta ama bu baya gelmiş sulu kan gibiBaya regl mi yoksa hafif hafifse yerleşmedir belki