- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
Anladım canım. Hayırlısı olsun bende geldim bekliyorum doktorum yok başkası bakıyor ama kan bakar mi bilmiyorumYok yok kan gelmiş. Normalde benim leke leke gelir ilk başta ama bu baya gelmiş sulu kan gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım. Hayırlısı olsun bende geldim bekliyorum doktorum yok başkası bakıyor ama kan bakar mi bilmiyorumYok yok kan gelmiş. Normalde benim leke leke gelir ilk başta ama bu baya gelmiş sulu kan gibi
Amin canım hepimiz için bakar herhalde söylersin tahlil sonuçtaAnladım canım. Hayırlısı olsun bende geldim bekliyorum doktorum yok başkası bakıyor ama kan bakar mi bilmiyorum
Aldırdım kanı. Sabah çıkar dedi. Allahım hiç sevmediğim konu şu iğne kanAmin canım hepimiz için bakar herhalde söylersin tahlil sonuçta
Kaçıncı gündü senin iğneden sonra bugünAmin canım hepimiz için bakar herhalde söylersin tahlil sonuçta
15.gün ama ben duphaston kullandım dün bitmişti daha önce kullandığımda bittikten 3-4 gün sonra regl olmuştum ilk defa erken regl oldum 27.günümKaçıncı gündü senin iğneden sonra bugün
yumurta çatladıktan 14 gün sonra oluyor canım sen benden 1 gün önce iğne olmuştun sanırım 14 gün oldu tam. ben de yarın olacağım15.gün ama ben duphaston kullandım dün bitmişti daha önce kullandığımda bittikten 3-4 gün sonra regl olmuştum ilk defa erken regl oldum 27.günüm
senin de benden önceydi iğnen, yarın benim regl günüm ve sen hala olmadıysan gebelik var.Ya işte bu sefer böyle totem yapıyorum heyecansız adet olmayı bekleyen totem
Bana herhangi bir ilaç vermedi doktor herkes ilaç kullanmış15.gün ama ben duphaston kullandım dün bitmişti daha önce kullandığımda bittikten 3-4 gün sonra regl olmuştum ilk defa erken regl oldum 27.günüm
MerhabaMerhaba aranıza yeni katıldım. Benim de çatlatma iğnemin 16. günü. Testlerim üç gündür çok silik çıkıyor. Bir yandan da yoğun regl sancısı çekiyorum. Bugün kan versem mi bilmiyorum. Kan sonucu çıkmadan regl olursam diye korkuyorum:)
ilaç vermemesi her şeyin yolunda olduğu demek ne güzel vermediyse. klomen & iğne oldunuz ama değil mi?Bana herhangi bir ilaç vermedi doktor herkes ilaç kullanmış
Bir de bugün bat günüm. Bugünü atlatıp sonra mı versem diyorumMerhaba
Silik çıkıyorsa kan testi verin bence var gibi. :)
Evet benim zaten yumurta büyümesinde çatlamasında hiç problem yoktu. Biz doktorla karar verip dedik bide böyle deneyelim biz büyütelim yumurtayı biz çatlatalım. Bana sadece 24-25 gibi kan ver demişti verdim sonucum yarın çıkıcak. Testte bugün bişey çakmadı. Tahmini varsa kaç olur acaba betailaç vermemesi her şeyin yolunda olduğu demek ne güzel vermediyse. klomen & iğne oldunuz ama değil mi?
Merhaba hayırlı olsun var gibi tahlil verinMerhaba aranıza yeni katıldım. Benim de çatlatma iğnemin 16. günü. Testlerim üç gündür çok silik çıkıyor. Bir yandan da yoğun regl sancısı çekiyorum. Bugün kan versem mi bilmiyorum. Kan sonucu çıkmadan regl olursam diye korkuyorum:)
Bende polistik over var reglim düzensizdi ondan verdiBana herhangi bir ilaç vermedi doktor herkes ilaç kullanmış
20 den küçüktür idrarda çıkmadığına göreEvet benim zaten yumurta büyümesinde çatlamasında hiç problem yoktu. Biz doktorla karar verip dedik bide böyle deneyelim biz büyütelim yumurtayı biz çatlatalım. Bana sadece 24-25 gibi kan ver demişti verdim sonucum yarın çıkıcak. Testte bugün bişey çakmadı. Tahmini varsa kaç olur acaba beta
Hım anladım canımyumurta çatladıktan 14 gün sonra oluyor canım sen benden 1 gün önce iğne olmuştun sanırım 14 gün oldu tam. ben de yarın olacağım
Anladım canım hayırlısı artık var yok görücez. Varsa seviniriz yoksa illaki içimiz burulur ama zamanı değilmiş deriz20 den küçüktür idrarda çıkmadığına göre
AhahhahaHamile olursam düşünmeyi bırakcam