- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
9. Gündü sabah vardı ilk başta 1-2 saat azaldı aksamada testte resmen 2. Çizgi buharlaşıp gitmişKaçıncı günün canım iğneden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9. Gündü sabah vardı ilk başta 1-2 saat azaldı aksamada testte resmen 2. Çizgi buharlaşıp gitmişKaçıncı günün canım iğneden
Öyle düşünme testlerin beta hcgsi yüksek oluyor İğneden sonrs 15.gün dene bideBende 8. Gundeyim testte koskoca tek çizgiyi gördüm bugün moralim bozuldu sanki hiç çocuğum olmayacak gibi :/
Umarım hayurlı sonuçlar alırsınızBenim de femara bitti yarın kontrol lh testi yapıyorum ama hiç pik göremedim silik
1 yıldır tedavi görüp sonuç elde edememek üzücü, insallah hepimizin sonu hamilelik ile sonuçlanirÖyle düşünme testlerin beta hcgsi yüksek oluyor İğneden sonrs 15.gün dene bide
Anladım canım teşekkür ederim9. Gündü sabah vardı ilk başta 1-2 saat azaldı aksamada testte resmen 2. Çizgi buharlaşıp gitmiş
İnşallah ya ama yaşın genç o açıdan avantajlısın1 yıldır tedavi görüp sonuç elde edememek üzücü, insallah hepimizin sonu hamilelik ile sonuçlanir
Bugün bacak ile kasık birleşimim ağrıyor ara ara ve belim Yaptın mi testhayırlı sabahlar hanımlar. Bende hiç belirti yok sanırım öncekiler yorgunluğumdan olan şeylermiş. İğnenin etkiside geçti bakalım benim son 3 günüm kaldı☺ sizde belirtiler ne durumdaa
Allah izin verirse Perşembe kandan baktıracağım. Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsunBugün bacak ile kasık birleşimim ağrıyor ara ara ve belim Yaptın mi test
Yarın artık evde teste başlayacağım 11. Gün zaten. Gün geçtikçe regl olmayıp bi artış görürsem öyle kan veririm.Allah izin verirse Perşembe kandan baktıracağım. Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Çok heyecanlııı Bu hafta güzel haberler alalımYarın artık evde teste başlayacağım 11. Gün zaten. Gün geçtikçe regl olmayıp bi artış görürsem öyle kan veririm.
Gerçekten öyle ya. Eşimde üzüldü dün testte belirgin bişey göremeyince dedim o mevzu öyle değil önce iğne etkisi gidecek eğer tekrar görmeye başlarsak evet var deriz dedimÇok heyecanlııı Bu hafta güzel haberler alalım
Kıyamam ya benim eşimde test alayım diyor ama daha çok erken bir hafta oldu iğne vurulalı. Vurulduğum günü saymıyorum bu arada. Biraz daha sabretmek lazım.Gerçekten öyle ya. Eşimde üzüldü dün testte belirgin bişey göremeyince dedim o mevzu öyle değil önce iğne etkisi gidecek eğer tekrar görmeye başlarsak evet var deriz dedim
Evet ertesi günden saymak gerekiyormuş. Bizde takvime işaretledik gidip gelip bakıyo böyle böyle 10 günü geride bıraktıkKıyamam ya benim eşimde test alayım diyor ama daha çok erken bir hafta oldu iğne vurulalı. Vurulduğum günü saymıyorum bu arada. Biraz daha sabretmek lazım.
O ağrı evet ya bende taraf belirleyemiyorum bazen sağ bazen sol tarafımBenim de sol kasığımda çok ağrı var. Sağ kasığımda sızlıyor arada.
Bizden daha heyecanlı oluyorlar. Önceki iğnemde negatifi görünce çok üzülmüştük bir de kiste dönüşmüştü yumurtalardan biri. Uzun bir süre üzgündü. Onu öyle görmek beni daha çok üzüyor.Evet ertesi günden saymak gerekiyormuş. Bizde takvime işaretledik gidip gelip bakıyo böyle böyle 10 günü geride bıraktık
Size ilişki takvimi gibi birşey verdiler miO ağrı evet ya bende taraf belirleyemiyorum bazen sağ bazen sol tarafım
Napsınlar bilmiyorlar kiGerçekten öyle ya. Eşimde üzüldü dün testte belirgin bişey göremeyince dedim o mevzu öyle değil önce iğne etkisi gidecek eğer tekrar görmeye başlarsak evet var deriz dedim
İki tane yumurtan mı vardı belki ikiside dölleniyordurO ağrı evet ya bende taraf belirleyemiyorum bazen sağ bazen sol tarafım
bana birliktelik tarihlerini yazmıştı doktor.Size ilişki takvimi gibi birşey verdiler mi