Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynıymışBugün 13 gün geçmiş oluyor üzerinden ama regl öncesi karın ağrımın aynısını yaşıyorum . Bu ağrıyı biliyorum muhtemelen regl olacağım önceki günler sanırım iğneden dolayı hafif kramplar yaşıyordum:/
İlk iğnem sanırım çok umutlanmıştım
Bir kaç kereden birşey olma kuzum hiç üzülmeVoleybol oynadım bir kaç kere topa vurdum
Tamam canımBir kaç kereden birşey olma kuzum hiç üzülme
Yapmaya devam et testi. Pik görene kadarBenim de femara bitti yarın kontrol lh testi yapıyorum ama hiç pik göremedim silik
Adet geçeli 8 gün mü iğne yapalı mıBende 8. Gundeyim testte koskoca tek çizgiyi gördüm bugün moralim bozuldu sanki hiç çocuğum olmayacak gibi :/
Bende öyle aynı durumdayızBugün 13 gün geçmiş oluyor üzerinden ama regl öncesi karın ağrımın aynısını yaşıyorum . Bu ağrıyı biliyorum muhtemelen regl olacağım önceki günler sanırım iğneden dolayı hafif kramplar yaşıyordum:/
İlk iğnem sanırım çok umutlanmıştım
Belirtiler ne alemde nasıl gidiyor yarın test yapacak mısınBende öyle aynı durumdayız
Aynı biraz göğüslerim şişti fark olarak. Yarın akşama kadar test olmazsam yapıcamBelirtiler ne alemde nasıl gidiyor yarın test yapacak mısın
Hım iyi bakalımAynı biraz göğüslerim şişti fark olarak. Yarın akşama kadar test olmazsam yapıcam
İğne yapali 8 gün olduAdet geçeli 8 gün mü iğne yapalı mı
Adet öncesi genelde benimde ilk kgahverengi damla şeklinde geliyor ama erken hamilelik belirtisi de olabilir sen kan testi falan verdin mi?Kızlar benim de bir sorum.olacak.... klomen+ estrofem+ ovitrelle kullandım. Dün adet günü idi. İğnenin de 17. Günü...
Gece az kan geldi ama koyu kahverengi beklemiş çamur gibi kan... adet oldum dedim. Bugun yine 2 damla geldi silince de peçeteye geliyor ama rengi kan gibi değil. Sizce bu adet mi başka birsen mi ?
Bende pcos'um canim Allah yardimcimiz olsunArkadaşlar yeni katılıyorum aranıza 18 ağustosta iğne vuruldum ilk gün kasıklarım çok ağrıdı 20 mm sol kasıkta 1 yumurtam vardı inşallah hep beraber hayırlı haberler alırız pcos var bende zayıflamam için diyetisyene başlattı inşAllah en güzeli olur hepimizin hakkında
Aynı tedaviyi olmuşuz canım test yap bence ama benim de adetin ilk günü o şekilde geliyor umarım yerleşmedirKızlar benim de bir sorum.olacak.... klomen+ estrofem+ ovitrelle kullandım. Dün adet günü idi. İğnenin de 17. Günü...
Gece az kan geldi ama koyu kahverengi beklemiş çamur gibi kan... adet oldum dedim. Bugun yine 2 damla geldi silince de peçeteye geliyor ama rengi kan gibi değil. Sizce bu adet mi başka birsen mi ?
Hoşgeldin aramıza umarım güzel haberlerini alırız canımArkadaşlar yeni katılıyorum aranıza 18 ağustosta iğne vuruldum ilk gün kasıklarım çok ağrıdı 20 mm sol kasıkta 1 yumurtam vardı inşallah hep beraber hayırlı haberler alırız pcos var bende zayıflamam için diyetisyene başlattı inşAllah en güzeli olur hepimizin hakkında
Kaçıncı gün bugün ?Ben yine psikopat gibi test yapıp negatifi gördüm ilaveten sabahtan beri kk forumda okumadığım topic kalmadı bu psikolojiyi zor toparlayacağım yazık tüm kahrımı eşim çekiyor. Bir dünya da kilo aldım üstelik offff sar başa.
İğneden sonraki 11. gün Cuma ya da pazar regl olacağım gibi. Benim yaşım 34'e yaklaştı pcos kilo zaten olsa mucize olurdu. Neyse güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar bana da moral olurKaçıncı gün bugün ?