Ay inşallah olur yaaaAcaba hem sağdan hem soldan aynı anda gebelik olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah olur yaaaAcaba hem sağdan hem soldan aynı anda gebelik olabilir mi
olumlu düşünün çatlamıştırBenim ki çatlamadı acaba
İnşallah ya bu günü değerlendirdim yarın da ama saati bilmediğim için ya denk gelmese diye de korkuyorum 2olumlu düşünün çatlamıştır
Elinden geleni yap Rabbim büyüktğr çabanı görüyorİnşallah ya bu günü değerlendirdim yarın da ama saati bilmediğim için ya denk gelmese diye de korkuyorum 2
36 saat sonra çatlıyor ya
Öyle yapıyorum dua ediyorum sürekli inşallah ters Bir şey olmaz buradakiler ile konuşunca biraz daha içim rahat oluyor aynı süreci geçirenlerElinden geleni yap Rabbim büyüktğr çabanı görüyor
Evet iyi oluyor bu süreçte hep burdayımÖyle yapıyorum dua ediyorum sürekli inşallah ters Bir şey olmaz buradakiler ile konuşunca biraz daha içim rahat oluyor aynı süreci geçirenler
Benim yumurtalar tam ne taraftaydı hatırlamıyorum ama iki taraflı ara ara ağrı oluyor ondan sordumAy inşallah olur yaaa
Zaten bi gün geliyo ondan sonra akıntı normale dönüyor diğer gün, ağrı herkeste olmak zorunda değil belki de hissedecek kadar ağrın olmamıştı. Benim hissediliyor. Kramp giriyor gibi oluyo benim ben o zaman anlıyorumBir kere geldi yumurta akı kıvamın da ama ağrı olmadı hiç
Olabilir ki kimi tek taraflı hisseder kimi çift her kadının vücudu Farklı her zaman bunu söylüyorumBende iki taraflı olmuştu
Çatlatma iğnesini ne zaman oldunBenim ki çatlamadı acaba
İki ayrı yumurta döllenirse neden olmasın iki yumurta çatlarsa ve döllenirse ikiz olma ihtimali oluyorAcaba hem sağdan hem soldan aynı anda gebelik olabilir mi
Aynen bendeEvet iyi oluyor bu süreçte hep burdayım
Spermler 3 gün içerde canlı yaşayabiliyor. Saatini gününü tutturamıcam diye strese girme benceİnşallah ya bu günü değerlendirdim yarın da ama saati bilmediğim için ya denk gelmese diye de korkuyorum 2
36 saat sonra çatlıyor ya
Hadi inşallahİki ayrı yumurta döllenirse neden olmasın iki yumurta çatlarsa ve döllenirse ikiz olma ihtimali oluyor
Anladım canımBenim yumurtalar tam ne taraftaydı hatırlamıyorum ama iki taraflı ara ara ağrı oluyor ondan sordum
Haklısın bende niye yok o falan demiyorum her vucutta farklı sonucta burda öğrendim bunudaOlabilir ki kimi tek taraflı hisseder kimi çift her kadının vücudu Farklı her zaman bunu söylüyorum
Ayy inşallah Rabbim isteyenlere hayırlısını sağlıklısını nasip etsinİki ayrı yumurta döllenirse neden olmasın iki yumurta çatlarsa ve döllenirse ikiz olma ihtimali oluyor
bende hiç göğüs ağrısı yok. Adet öncesi belirtilerimde de olmaz. Sanırım senin vücudunda göğüslerine vurdu.Kızlar benimde göğüs ucu agrisi 4 gündür gecmedi dokunamıyorum ağrısından, normalde sırtım agrirdi yukarı taraf bugün de sanki adet olacakmışım gibi kalçanın üst tarafına agri saplandi, İğneden sonra 7. Günüm benim gibi olanlar var mi
Aklım da Deli sorular ya sperm içeri gitmesi iseSpermler 3 gün içerde canlı yaşayabiliyor. Saatini gününü tutturamıcam diye strese girme bence
Cuma gece 11 deÇatlatma iğnesini ne zaman oldun