- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 18
- 31
İnşallah öyledir canım ya ilk defe yaptım o yüzden herkes şu ağırdı şunları hissettim diyince ben de hiç bir şey olmadı ondan endişe duydumZaten bi gün geliyo ondan sonra akıntı normale dönüyor diğer gün, ağrı herkeste olmak zorunda değil belki de hissedecek kadar ağrın olmamıştı. Benim hissediliyor. Kramp giriyor gibi oluyo benim ben o zaman anlıyorum
GitmiştirAklım da Deli sorular ya sperm içeri gitmesi ise
Çatladığından emin olmak istiyorsan ayın 28 yada 29 unda kanda progesteron baktır değer 10 üzeri gelirse yumurtlama olmuş oluyor. Benim 11.96 geldiCuma gece 11 de
O ağrı sadece çatlatma iğnesini vurunca olmuyor ki canım. Zaten vücudunu tanıyorsan yumurtlama olduğu her ay 1 gün oluyor. Eğer döllenme olmazsa 14 gün sonra adet oluyoruz zaten. Döllenmemiş o yumurta da atılıyor adetle birlikte. Endişe duyma bende çok belirti arıyordum arkadaşlarıma falan soruyordum sonra dedim ki kendime her kadının vücudu kendine özeldir farklıdır. Belki de ben ondan farklıyım diyorum o yüzden kimsenin belirtisini aramıyorum sadece vücudumda belirti arıyorum Farklı bir belirtiİnşallah öyledir canım ya ilk defe yaptım o yüzden herkes şu ağırdı şunları hissettim diyince ben de hiç bir şey olmadı ondan endişe duydum
Bendede göğüs hafif agrir ama uclari ağrımaz hayirliai bakalim hakkimizdqbende hiç göğüs ağrısı yok. Adet öncesi belirtilerimde de olmaz. Sanırım senin vücudunda göğüslerine vurdu.
Bir tanesi elbet gitmiştirAklım da Deli sorular ya sperm içeri gitmesi ise
O zaman var bişeyler hadi inşallahBendede göğüs hafif agrir ama uclari ağrımaz hayirliai bakalim hakkimizdq
Nerdeyse geçmiş bile yarın bi daha yap bence tamamen kayboluyorsa iğne etkisidir koyulaşmaya başlarsa gebelik vardırİğnenin 9. Günü etkisi çok az kalmış
Ben de öyle düşünmeye başladım herhalde benim bünyem göçlü ilaca tepki vermedi çokO ağrı sadece çatlatma iğnesini vurunca olmuyor ki canım. Zaten vücudunu tanıyorsan yumurtlama olduğu her ay 1 gün oluyor. Eğer döllenme olmazsa 14 gün sonra adet oluyoruz zaten. Döllenmemiş o yumurta da atılıyor adetle birlikte. Endişe duyma bende çok belirti arıyordum arkadaşlarıma falan soruyordum sonra dedim ki kendime her kadının vücudu kendine özeldir farklıdır. Belki de ben ondan farklıyım diyorum o yüzden kimsenin belirtisini aramıyorum sadece vücudumda belirti arıyorum Farklı bir belirti
İnşallah çok aminBir tanesi elbet gitmiştir
Yarın değilde 11. Günü yapıcam bide 13. GünNerdeyse geçmiş bile yarın bi daha yap bence tamamen kayboluyorsa iğne etkisidir koyulaşmaya başlarsa gebelik vardır
Insallah canimO zaman var bişeyler hadi inşallah
O zaman önce negatife dönecek sonra tekrar koyulaşmaya başlayacak öyle miNerdeyse geçmiş bile yarın bi daha yap bence tamamen kayboluyorsa iğne etkisidir koyulaşmaya başlarsa gebelik vardır
Merhabaaaa bugün beyaz krem gibi akıntım başladı. Sen nasılsın ?Merhaba hanımlar bugün var mı değişiklikler nasılsınız?
Hamd olsun iyiyim bütün gün yatmak istiyorum dün hareketli bir gün geçirdim. Akıntı bende de var aynı beyazımsı.Merhabaaaa bugün beyaz krem gibi akıntım başladı. Sen nasılsın ?
Sanki regl olacakmışım gibi böyle hafif bir sızı varHamd olsun iyiyim bütün gün yatmak istiyorum dün hareketli bir gün geçirdim. Akıntı bende de var aynı beyazımsı.
Gece uykuları falan nasıl ? Ben çok uyanıyorum iğneden beriÖzellikle akşamları bacağım ağrıyor . İğnenin etkisi geçmiştir bende bugün 11.günüm. Ruhen nasıl hissediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?