- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gün klomen başladım bittikten 3 gün sonra iğneKlomene kacinci gunu basladiniz ve igneyi kacinci gun oldunuz
Çatlarken olması lazımBen de iğne oldum ama bende sadece halsizlik çok var kolumu kaldıracak mecalim yok onun dışında hiç bilirti yok normal mi bu yumurta çatlamamış olabilir mi yumurta çatladıktan sonra mı belirti oluyor
Hiç sorma ya amannnZaman gerçekten geçmiyo benimde 6 günüm kaldı reglye
İnsan işte ayırt edemiyorYani göğüslerim ve uçları çok hassas , kasıklarımda çok çok hafif ağrı gelip gidiyor.bulantı vs falan hiç öyle şeyler yok. Sadece çok uyku hali . Ama zaten bunlar genelde adet öncesi de oluyor bilemiyorum o yüzden
Benim memelerim hassas olurdu adetten önce şu an yok, biraz önce az az karnımın altına ağrı girmeye başladı çok hafif
Beni tek düşündüren şey çatlatma iğnesinden 3 gün ağrım oldu evet ama öyle yoğun akıntım olmadı. Umarım çatlamıştır ve olmuşturÇatlarken olması lazım
Hiç sorma ya amannn
İnsan işte ayırt edemiyor
Benim 2Zaman gerçekten geçmiyo benimde 6 günüm kaldı reglye
Çatlama belirtileri o. Bende yerleşip yerleşmediğini merak ediyorum. Çoğu gitti azı kaldıBeni tek düşündüren şey çatlatma iğnesinden 3 gün ağrım oldu evet ama öyle yoğun akıntım olmadı. Umarım çatlamıştır ve olmuştur
Senin baya az kalmış yaBenim 2
Progesteron baktırsaydınız çatlayıp çatlamadığını anlayabilirsinizBeni tek düşündüren şey çatlatma iğnesinden 3 gün ağrım oldu evet ama öyle yoğun akıntım olmadı. Umarım çatlamıştır ve olmuştur
Umarım. İlişki esnasında yoğun bir baskı olarak ağrı hissediyorum ilk defa o yüzden ilişkiyi bıraktımÇatlama belirtileri o. Bende yerleşip yerleşmediğini merak ediyorum. Çoğu gitti azı kaldı
Var da diyemem yok daSenin baya az kalmış ya
Ya ben çok kan vermeyi sevmiyorum kan verirken korkudan kanım çekiliyor akmıyo doktor gel tahlil yapalım dedi ama ben önce evde kendim test yapıp öyle giderim muhtemelenProgesteron baktırsaydınız çatlayıp çatlamadığını anlayabilirsiniz
2 güncükVar da diyemem yok da
Çok heyecanlııBenim 2
Çatlayınca belirti oluyo yumurta akı kıvamında oluyo akıntı bi de yumurta ne tarafta oluştuysa o tarafa şiddetli kramp giriyo vücut ısısı artıyo ben öyle anlıyorumBen de iğne oldum ama bende sadece halsizlik çok var kolumu kaldıracak mecalim yok onun dışında hiç bilirti yok normal mi bu yumurta çatlamamış olabilir mi yumurta çatladıktan sonra mı belirti oluyor
Yumurtanın çatladığını anlaman için progesteron baktırman gerekYa ben çok kan vermeyi sevmiyorum kan verirken korkudan kanım çekiliyor akmıyo doktor gel tahlil yapalım dedi ama ben önce evde kendim test yapıp öyle giderim muhtemelen
Muhtemelen anlayamıcam bunun için olsun. Bi kaç güne gebelik var mı yok mu anlarız zatenYumurtanın çatladığını anlaman için progesteron baktırman gerek
Bir kere geldi yumurta akı kıvamın da ama ağrı olmadı hiçÇatlayınca belirti oluyo yumurta akı kıvamında oluyo akıntı bi de yumurta ne tarafta oluştuysa o tarafa şiddetli kramp giriyo vücut ısısı artıyo ben öyle anlıyorum
Bende iki taraflı olmuştuÇatlayınca belirti oluyo yumurta akı kıvamında oluyo akıntı bi de yumurta ne tarafta oluştuysa o tarafa şiddetli kramp giriyo vücut ısısı artıyo ben öyle anlıyorum
Çatlarken olması lazım
Hiç sorma ya amannn
Benim ki çatlamadı acabaÇatlarken olması lazım
Hiç sorma ya amannn
Bende iki taraflı olmuşt
Acaba hem sağdan hem soldan aynı anda gebelik olabilir miBende iki taraflı olmuştu