- 30 Haziran 2023
- 209
- 68
Hala ağrım var maalesef özellikle eğilince sol kasığımda şiddetli ağrı oluyorŞimdi nasıl oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala ağrım var maalesef özellikle eğilince sol kasığımda şiddetli ağrı oluyorŞimdi nasıl oldun
Benim 9. Günüm yarın iğnenin etkisini görebilmek adına bir kaset test yapıcamTest yapan var mı ne durumdasınız?
Dün kanda beta 2 çıktı. Adetim geçene kadar daha test yapmayı düşünmüyorumYaptın mı test ?
Yorgunluktan mı acaba diyorum. Ya insan tam hamileliğidde yoramıyor. Sanki kasık ağrısı olunca yerleştiğini hissedecem diye şartlamşım onun dışında bişeyş belirtiye yoramıyorum sizde öyle misinizİğnenin üstünden epey geçti ama ve bacak ağrısı belirgin bir belirti
Belkide kist değil belirtidir. Çünkü sancı yerleşme esnasında olmuyor muİğneden sonra 9. günüm:
dün gece adet sancısı gibi sancım oldu ama daha 1 haftası var? Belki kiste dönmüş olabilir. Ayrıca belim ağrıdı.
iğne yapıyor öyle bir kaç güne düzelir beta hcg hormonu yüklemesi yapınca belirtiler aynı hamilelik gibiHala ağrım var maalesef özellikle eğilince sol kasığımda şiddetli ağrı oluyor
Sen nasılsın? Yok ya önceki gibi belirtim yok ilk iğnemde baya olmuştu da şuan yok yani bu kasık ağrısının da iğneden olduğunu biliyorum.iğne yapıyor öyle bir kaç güne düzelir beta hcg hormonu yüklemesi yapınca belirtiler aynı hamilelik gibi
Keşke hamilelik olsa dime tüm belirtileri çekmeye razıydıkkSen nasılsın? Yok ya önceki gibi belirtim yok ilk iğnemde baya olmuştu da şuan yok yani bu kasık ağrısının da iğneden olduğunu biliyorum.
İnşallah olur diyelim. Beklemeye, ağrılara razıyızKeşke hamilelik olsa dime tüm belirtileri çekmeye razıydıkk
Sonuçlarını bekliyoruzBenim 9. Günüm yarın iğnenin etkisini görebilmek adına bir kaset test yapıcam
Aynen ya inşallahİnşallah olur diyelim. Beklemeye, ağrılara razıyız
Sanırım pzt dayanamayıp yapabilirim eğer o zamana kadar adet olmazsam , adet öncesi de göğsüm böyle ağrırdı aynı gün yapmışız iğneyi o zamannAyy çok heyecanlı evde idrar testi falan yapmayı düşünmüyor musun erken gebelik testi falan. Bende 7 sinde vuruldum iğneyi. 8 inde yumurtam çatladı ben çatlama gününden itibaren sayıyorum 11 gün oldu benim
Yükselme ihtimali var tabi betanınDün kanda beta 2 çıktı. Adetim geçene kadar daha test yapmayı düşünmüyorum
Sanırım pzt dayanamayıp yapabilirim eğer o zamana kadar adet olmazsam , adet öncesi de göğsüm böyle ağrırdı aynı gün yapmışız iğneyi o zamann
Yani göğüslerim ve uçları çok hassas , kasıklarımda çok çok hafif ağrı gelip gidiyor.bulantı vs falan hiç öyle şeyler yok. Sadece çok uyku hali . Ama zaten bunlar genelde adet öncesi de oluyor bilemiyorum o yüzdenBelirtilerin var mı
Aynen öyle bende pazartesi veya Salı test yapmayı düşünüyorum Salı günü adet olmam lazımSanırım pzt dayanamayıp yapabilirim eğer o zamana kadar adet olmazsam , adet öncesi de göğsüm böyle ağrırdı aynı gün yapmışız iğneyi o zamann
İnşallah adet geçince falan yükselebiliyormuş yada geç döllenme olduysa bakalım pazartesi Salı belli olurYükselme ihtimali var tabi betanın
Benim memelerim hassas olurdu adetten önce şu an yok, biraz önce az az karnımın altına ağrı girmeye başladı çok hafifYani göğüslerim ve uçları çok hassas , kasıklarımda çok çok hafif ağrı gelip gidiyor.bulantı vs falan hiç öyle şeyler yok. Sadece çok uyku hali . Ama zaten bunlar genelde adet öncesi de oluyor bilemiyorum o yüzden
Zaman gerçekten geçmiyo benimde 6 günüm kaldı reglyeİnşallah adet geçince falan yükselebiliyormuş yada geç döllenme olduysa bakalım pazartesi Salı belli olur
Klomene kacinci gunu basladiniz ve igneyi kacinci gun oldunuzMerhaba arkadaşlar heyecanlı bekleyişlerimizi buradan takip edelim mi :) Öncelikle Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere en yakın ve hayırlı zamanda nasip etsin. Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım. 9 ağustosta 17.50de iğne vuruldum 2 hafta geçer mi